Școala Altfel - liceenii de la CNNG au vizitat Policlinica și Spitalul Municipal Câmpina

Social (Categoria articolului)

Elevii mai multor clase de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" au vizitat astăzi Spitalul Municipal Câmpina și ambulatoriul de specialitate al acestei instituții (Policlinica). Este vorba despre o acțiune în cadrul săptămânii "Școala Altfel". Liceenii au fost însoțiți de profesorii Stelică Ene și Adrian Popescu, iar gazdă le-a fost managerul Spitalului Municipal, dr. Călin Tiu

În spital, elevii au primit echipament specific și au vizitate toate secțiile instituției. Li s-a prezentat activitatea fiecărei secții în parte, au pus multe întrebări, au primit răspunsuri, s-a glumit, iar atunci când Călin Tiu i-a întrebat pe liceeni câți dintre ei sunt interesați să urmeze Facultatea de Medicină, aproape 80% dintre ei au ridicat mâna.

6956 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

479 vizualizari
18 ian. 2021 21:41

Asociația ”Glasul Autismului” Câmpina a demarat un nou proiect cu finanțare externă

În luna ianuarie a acestui an, Asociația ”Glasul Autismului” Câmpina a demarat un nou proiect denumit ”Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri”. Este un proiect cu finanțare externă, care se va desfășura pe durata a nouă luni la Câmpina.  Asociația a transmis în acest sens următorul comunicat de presă:

2456 vizualizari
18 ian. 2021 13:46

Monumentele istorice ale Câmpinei, înscrise în patrimoniul național și în patrimoniul cultural local

În Lista monumentelor istorice aprobată prin Ordin al Ministrului Culturii, Câmpina apare la toate cele patru categorii: monumente de arheologie, monumente de arhitectură, monumente de for public și monumente memoriale sau funerare. Din punct de vedere valoric, aceste monumente sunt incluse în grupa A (cele de valoare națională sau universală) ori în grupa B (cele reprezentative pentru patrimoniul cultural local). 

Alte stiri recente

2690 vizualizari
18 ian. 2021 08:15

Averile și interesele noilor aleși locali din Câmpina

După aproape trei luni de la depunerea jurământului de către noii aleși locali din Câmpina, pe site-ul Primăriei au fost publicate declarațiile de avere și de interese ale celor 19 consilieri locali și ale primarului nou ales, Alin Moldoveanu. Având în vedere că doar doi consilieri locali din precedentul mandat se regăsesc în actuala formulă a administrației câmpinene, am considerat important pentru câmpineni să știe care sunt averile și interesele noilor aleși locali la încpeut de mandat.

2450 vizualizari
18 ian. 2021 06:49

Civitas PSG angajează agenți de securitate pentru obiectivul Cameron Câmpina

Civitas PSG angajează agenți de securitate pentru obiectivul Cameron din municipiul Câmpina, județul Prahova. Pot fi persoane cu sau fără atestat de agent, în cel de-al doilea caz calificarea urmând să se facă în cadrul firmei noastre.