CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Operatorul câmpinean de salubritate, eforturi în fața cantităților tot mai mari de gunoaie

- Actualitate -

Operatorul câmpinean de salubritate, eforturi în fața cantităților tot mai mari de gunoaie

În Ajunul Crăciunului, pe rețelele de socializare au apărut o serie de imagini cu unele platforme de colectare a gunoiului menajer din Câmpina, cu acuze directe și destul de dure la adresa operatorului de salubritate.

Reprezentanții operatorului de salubritate, Floricon Salub, au intervenit, au strâns toate gunoaiele de la acele platforme, astfel că în ziua de Crăciun, la ora 9.54, platformele de colectare a deșeurilor menajere de pe Strada Erupției arătau ca în imagini. ”Au fost cantități foarte mari de deșeuri aduse în perioada premergătoare sărbătorilor, cu mult peste media zonei. Noi avem un grafic agreat cu Primăria, grafic pe care îl respectăm”, ne-au spus reprezentanții operatorului de salubritate din Câmpina.
Acum, rămâne de văzut cât vor menține și locuitorii din zonă curățenia la aceste platforme. Și nu este vorba doar de ei, ci și de cei care aduc gunoaie din alte zone și le depozitează la platformele menționate. Pe de altă parte, la fel de adevărat este că - din păcate - în Câmpina sunt destule zone cu probleme din punct de vedere al depozitării gunoiului menajer, iar CâmpinaTV.ro a scris în nenumăratre rânduri atrăgând atenția asupra unor astfel de situații. Probabil că adevărul este pe undeva la mijloc, dar cert este că ar trebui să contribuim cu toții mai mult la curățenia orașului nostru.


26 Dec 2023 09:12 2239 vizualizari


Comentarii


  • 28.12.2023 15:07 Ce minciuni ordinare ! Locuim in cartierul Eruptiei. Au facut doar la o platforma curat, ca sa faca aceste poze, in timp ce la celelalte platforme din cartier era aceeasi mizerie pe care o stim de ani de zile, atat in ajun de Craciun cat si in ziua de Craciun, si chiar nici a doua zi nu venisera sa ridice. Sa fim seriosi: de ce nu recunosc ca ei nu lucreaza la capacitatea maxima in weekenduri si de sarbatori ?
  • 26.12.2023 16:29 Florea Constantin Au rezolvat problema întotdeauna. O firmă f serioasă . Nu laud ......este adevărat. Felicitări.
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
241 vizualizari 19 Jun 2024 23:33 Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

În declarația comună a Partidului Social Democrat și a Partidului Câmpina Curată, susținută miercuri după-amiază, s-au făcut mai multe afirmații interesante, vorbitori fiind președinții celor două partide, Ioan Mușat, respectiv, Rudolf Leica, precum și primarul ales al Câmpinei, Irina Nistor.

citeste mai mult
748 vizualizari 19 Jun 2024 19:46 PSD și PCC solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

PSD și PCC solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

În cadrul unei declarații comune de presă a Partidului Social Democrat și Partidului Câmpina Curată, alături de primarul ales al municipiului Câmpina, Irina Nistor, s-au ridicat câteva probleme foarte importante, solicitându-se actualei administrații unele măsuri concrete și imediate.

citeste mai mult
746 vizualizari 19 Jun 2024 19:11 Primim de la cititori. Incredibil - două vaci s-au plimbat nestingherite pe bulevardul central al Câmpinei!

Primim de la cititori. Incredibil - două vaci s-au plimbat nestingherite pe bulevardul central al Câmpinei!

Mai mulți cititori CâmpinaTV.ro ne-a transmis mai multe imagini surprinse în această după-amiază pe Bulevardul Carol I, artera principală de circulație a Câmpinei.

citeste mai mult
798 vizualizari 19 Jun 2024 10:11 810 locuri disponibile în liceele câmpinene pentru admiterea 2024

810 locuri disponibile în liceele câmpinene pentru admiterea 2024

Liceele câmpinene pun în acest an la dispoziția absolvenților de clasa a VIII-a, în total, 810 locuri din care: 644 locuri la învățământul de zi, 140 locuri la învățământul profesional de stat cu durata de trei ani și 26 locuri la învățământul dual.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV