CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Primim de la cititori. Neglijență sau dispreț?

- Actualitate -

Primim de la cititori. Neglijență sau dispreț?

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă pe Aleea Zânelor, în spatele blocului 7ABC din centrul Câmpinei.

Cititorul nostru a surprins un lt conducător auto căruia nu i-au ajuns două locuri pentru a-și parca mașina. ”Neglijență sau dispreț?” se întreabă cititorul nostru, privind cu mașina este parcată fix pe linia care demarchează două locuri de parcare.
Facem un apel la cititorii noștri! Pentru a nu influența în niciun fel lupta electorală, am decis să suspendăm această rubrică, în ceea ce privește acțiunile care vizează administrația locală. Vom publica în continuare imagini cu parcări aiuritoare sau orice alt lucru care nu are vreo legătură cu administrația locală. Așteptăm în continuare imaginile surprinse de dumneavoastră pe numărul de whatsapp 0733.388.425. Imaginile pe care ni le-ați transmis și încă nu au fost publicate, le vom păstra și vom verifica după alegeri dacă situațiile semnalate de dumneavoastră se mențin sau nu. De asemenea, imediat după alegeri, indiferent de numele viitorului primar, vom relua această rubrică, una care se bucură de un mare succes în rândurile cititorilor noștri. Suntem convinși că înțelegeți exact sensul deciziei noastre și vă invităm să ne fiți în continuare aproape!


08 May 2024 12:41 1830 vizualizari


Comentarii


  • 08.05.2024 13:37 Anonim Păi dacă primea amendă 1000 lei, a două oară nu mai făcea dar cine să-i dea amendă? Moldoveanu nu știe decât să facă studii de fezabilitate ca să-și ia comisioanele. Dacă iese Nistor, nici aia nu e mai brează, cine să dea amenzi în România ca să nu mai facă ăștia ce vor?
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
809 vizualizari 25 May 2024 15:58 La Florești, un tânăr băut s-a urcat pe un ATV, dar plimbarea lui a fost oprită de... polițiști

La Florești, un tânăr băut s-a urcat pe un ATV, dar plimbarea lui a fost oprită de... polițiști

Polițiștii au oprit vineri seară, la Florești, un ATV, condus de un tânăr de 24 ani, din localitate. 

citeste mai mult
1524 vizualizari 23 May 2024 07:47 Un bărbat cu permisul de conducere suspendat, victima unui accident rutier pe DN1, la Nistorești

Un bărbat cu permisul de conducere suspendat, victima unui accident rutier pe DN1, la Nistorești

Pe DN1, la Nistorești, a avut loc miercuri, 22 mai, în jurul orei 22.30, un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unuia dintre conducătorii auto implicați, care avea permisul de conducere suspendat.

citeste mai mult
14293 vizualizari 22 May 2024 23:04 La Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina s-au înscris aproape 3.000 candidați

La Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina s-au înscris aproape 3.000 candidați

2.994 cereri de înscriere au fost depuse pentru sesiunea de admitere din mai - iunie 2024 la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, unde sunt scoase la concurs 1.340 locuri.

citeste mai mult
1103 vizualizari 22 May 2024 21:05 Conferință la Muzeul Memorial ”B.P. Hasdeu” privind valorificarea potențialului cultural după lucrările de restaurare

Conferință la Muzeul Memorial ”B.P. Hasdeu” privind valorificarea potențialului cultural după lucrările de restaurare

La Muzeul Memorial ”B.P. Hasdeu” din Câmpina a avut loc luni, 20 mai 2024, o conferință privind valorificarea potențialului cultural odată cu încheierea lucrărilor de restaurare a Castelului ”Iulia Hasdeu”.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV