CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Primim de la cititori. Neglijență sau dispreț?

- Actualitate -

Primim de la cititori. Neglijență sau dispreț?

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă pe Aleea Zânelor, în spatele blocului 7ABC din centrul Câmpinei.

Cititorul nostru a surprins un lt conducător auto căruia nu i-au ajuns două locuri pentru a-și parca mașina. ”Neglijență sau dispreț?” se întreabă cititorul nostru, privind cu mașina este parcată fix pe linia care demarchează două locuri de parcare.
Facem un apel la cititorii noștri! Pentru a nu influența în niciun fel lupta electorală, am decis să suspendăm această rubrică, în ceea ce privește acțiunile care vizează administrația locală. Vom publica în continuare imagini cu parcări aiuritoare sau orice alt lucru care nu are vreo legătură cu administrația locală. Așteptăm în continuare imaginile surprinse de dumneavoastră pe numărul de whatsapp 0733.388.425. Imaginile pe care ni le-ați transmis și încă nu au fost publicate, le vom păstra și vom verifica după alegeri dacă situațiile semnalate de dumneavoastră se mențin sau nu. De asemenea, imediat după alegeri, indiferent de numele viitorului primar, vom relua această rubrică, una care se bucură de un mare succes în rândurile cititorilor noștri. Suntem convinși că înțelegeți exact sensul deciziei noastre și vă invităm să ne fiți în continuare aproape!


08 May 2024 12:41 1812 vizualizari


Comentarii






  • 08.05.2024 13:37 Anonim Păi dacă primea amendă 1000 lei, a două oară nu mai făcea dar cine să-i dea amendă? Moldoveanu nu știe decât să facă studii de fezabilitate ca să-și ia comisioanele. Dacă iese Nistor, nici aia nu e mai brează, cine să dea amenzi în România ca să nu mai facă ăștia ce vor?
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
695 vizualizari 19 May 2024 09:14 Incendiu la Secăria. Au fost cuprinse de flăcări o locuință și mai multe anexe

Incendiu la Secăria. Au fost cuprinse de flăcări o locuință și mai multe anexe

UPDATE, ora 9.26 - Incendiul a fost localizat și nu mai există pericolul de propagare.
Inspectoratul pentru Situații de Urgență a anunțat că pompierii din cadrul Detașamentelor Sinaia și Câmpina intervin pentru stingerea unui incendiu la Secăria.

citeste mai mult
1913 vizualizari 17 May 2024 21:57 Parcările, o mare problemă a Câmpinei. Rămâne pentru mandatul viitor, poate...

Parcările, o mare problemă a Câmpinei. Rămâne pentru mandatul viitor, poate...

La inițiativa consilierului local Marius Anghelescu, la sediul Primăriei municipiului Câmpina s-a discutat zilele trecute o propunere a unui nou regulament privind parcările rezidențiale din Câmpina.  Din rândurile consilierilor locali au mai fost prezenți Valentin Crețu, Cosmin Raț și Liviu Briciu, alături de mai mulți reprezentanți ai Primăriei.

citeste mai mult
1796 vizualizari 16 May 2024 20:38 Poliția Prahova verifică sesizarea cu privire la numărul mare al vizelor de flotant acordate în Câmpina

Poliția Prahova verifică sesizarea cu privire la numărul mare al vizelor de flotant acordate în Câmpina

Prezent astăzi la Ploiești, secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a confirmat faptul că la nivelul IJP se fac verificări în urma sesizării Asociației Câmpina Curată cu privire la numărul mare de vize de flotant acordate în municipiul Câmpina.

citeste mai mult
1553 vizualizari 15 May 2024 22:25 Un judecător de la Câmpina s-a transferat la București. Altor doi colegi le-au fost respinse cererile

Un judecător de la Câmpina s-a transferat la București. Altor doi colegi le-au fost respinse cererile

La Secția pentru Judecători de la Consiliul Superior al Magistraturii a avut loc marți, 14 mai, o ședință în cadrul căreia s-au discutat cererile de transferuri ale mai multor judecători. Pe listă s-au aflat și trei judecători de la Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV