Un copil de 2 ani a fost lovit mortal de o locomotivă la Sinaia

Actualitate (Categoria articolului)

În zona haltei Sinaia, o locomotivă izolată a lovit mortal un copil de 2 ani. Tragedia s-a produs duminică, 3 martie, în jurul orei 13.30.

La ieșirea din halta CFR Sinaia, situată în zona Mefin, o locomotivă a lovit un copil de 2 ani și jumătate. Medicii de la Serviciul de Ambulanță Prahova nu au mai putut face nimic pentru micuț în momentul în care au ajuns la locul tragediei. Potrivit purtătorului de cuvânt al Ambulanței Prahova, echipajul medical a constatat că băiețelul avea traumatism cranio-cerebral grav, amputație mâna stângă și eviscerație, leziuni incompatibile cu viața.
Cum a ajuns un copil de 2 ani pe liniile ferate, în fața unei locomotive? "Din primele verificări a rezultat că minorul ar fi fost lăsat fără supraveghere. Familia acestuia locuiește într-o casă de lângă calea ferată, iar minorul a ieșit din curte direct pe calea ferată, unde a fost surprins de o locomotivă. S-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă", după cum ne-a precizat purtătorul de cuvânt al IJP Prahova, Raluca Brezeanu.
Tragedia a afectat și circulația feroviară. Potrivit purtătorului de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan, "traficul a fost redirecționat pe celălalt fir de circulație. Cadavrul copilului a fost ridicat de autoritățile abilitate la ora 13.55, astfel că de la ora 14.00, circulația feroviară a revenit la normal, pe ambele fire de circulație".
Acum, autoritățile continuă cercetările pentru a se stabili cu exactitate cauzele în care s-a produs tragedia. Dumnezeu să-l odihnească în pace pe băiețel!

(foto - caracter ilustrativ)

4702 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1872 vizualizari
12 aug. 2020 19:15

Valea Doftanei a primit din Fondul de Intervenție al Guvernului peste 21 milioane lei pentru combaterea alunecărilor de teren

21.393.000 lei este suma pe care comuna Valea Doftanei a primit-o de la Guvernul României, din Fondul de Intervenție, pentru combaterea efectelor calamităților naturale, o sumă uriașă pentru comunitatea de aici, cu mult peste orice alte fonduri obținute pe acest segment de la nivel guvernamental în toată istoria localității, o sumă care este de trei ori mai mare decât bugetul total al comunei Valea Doftanei din acest an.

4192 vizualizari
11 aug. 2020 19:55

La Valea Doftanei, camparea cu corturi și rulote este strict interzisă

1 comentarii

Valea Doftanei este una dintre puținele zone ale județului care reușește să păstreze un cadru natural de o frumusețe rară, numărul turiștilor fiind destul de limitat, ceea ce contribuie la mai multă liniște, un aer mai curat, un mediu mai sănătos. Mai mult, administrația locală din Valea Doftanei a decis interzicerea campării (corturi, rulote) pe teritoriul comunei, iar primarul Lucian Vileford Costea ne explică de ce s-a luat această măsură.

Alte stiri recente

954 vizualizari
12 aug. 2020 20:43

ProRomânia Câmpina, ieri dizolvată, astăzi reînființată

CâmpinaTV.ro v-a obișnuit cu știri corecte, prompte, așa cum s-a întâmplat și în urmă cu câteva ore când anunțam dizolvarea Organizației Câmpina a Partidului ProRomânia și prezentam declarația președintelui Marian Alexandru de susținere a candidatului independent la funcția de primar al municipiului, Alin Moldoveanu. (vezi aici)

2104 vizualizari
12 aug. 2020 17:30

Membrii Organizației ProRomânia Câmpina susțin candidatura independentului Alin Moldoveanu la funcția de primar

1 comentarii

De-abia ce s-a anunțat semnarea protocolului care a stat la baza înființării Alianței pentru Prahova, între PSD, ProRomânia și PPU (S-L), că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată pentru stânga politică din Câmpina. Astfel, președintele Organizației Câmpina a Partidului ProRomânia, Marian Alexandru, a anunțat dizolvarea organizației și susținerea la alegerile locale pentru funcția de primar al municipiului Câmpina a independentului Alin Moldoveanu.