CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Modificări la proba sportivă pentru admiterea din 2020 la școlile de poliție, jandarmi și pompieri

- Actualitate -

Modificări la proba sportivă pentru admiterea din 2020 la școlile de poliție, jandarmi și pompieri

Ministerul Afacerilor Interne a anunțat că de anul viitor va fi modificat traseul practic-aplicativ, adică proba sportivă eliminatorie pentru admiterea la instituțiile de învățământ ale MAI. Noul traseu este valabil începând cu sesiunea de admitere din ianuarie 2020 pentru școlile postliceale de agenți de poliție, agenți ai poliției de frontieră și subofițeri de jandarmi. De asemenea, a fost modificat traseul și pentru subofițeri de pompieri și protecție civilă.

În cazul candidaților la școlile de poliție și de jandarmi - Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina, Școala de Agenți de Poliție "Septimiu Mureșan" din Cluj-Napoca, Școala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră "Avram Iancu" Oradea, Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi "Grigore Alexandru Ghica" Drăgășani și Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi "Petru Rareș" Fălticeni: la traseul actual va fi adăugat încă un obstacol (vor fi 12) și va crește timpul maxim pentru parcurgerea traseului de la 2'25'' la 3'20''. Acesta va fi baremul minim pe care trebuie să-l îndeplinească un candidat pentru a fi declarat promovat. Mai există unele clarificări cu privire la desfășurarea probei sportive, mai exact, situațiile în care candidatul este penalizat cu trei secunde și situațiile în care candidatul este eliminat din concurs, toate acestea putând fi găsite pe site-ul MAI - Tabel modificări traseu polițiști și jandarmi.
În cazul candidaților la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă "Pavel Zăgănescu" Boldești: principalele noutăți constau în includerea în traseu a 9 obstacole (față de zece segmente, cum era până acum) și creșterea timpului maxim de parcurgere a traseului de la 1'05'' la 2'15''. Descrierea fiecărui segment al traseului o găsiți pe site-ul MAI - Tabel modificări traseu pompieri.

Vă reamintim că, pentru admiterea din ianuarie 2020, la școlile postliceale de poliție ale MAI vor fi scoase la concurs 1.737 locuri, dintre care 765 la Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina și 162 la Școala de Agenți de Poliție Septimiu Mureșan din Cluj Napoca. Durata studiilor va fi de un an. Potrivit informațiilor făcute publice de MAI, din cele 765 locuri pentru admiterea la Școala de Poliție din Câmpina, 700 sunt pentru agenți de poliție în structurile IGPR, 20 sunt pentru Direcția Generală de Pașapoarte (DGP), 2 locuri pentru Direcția Generală Anticorupție (DGA), 2 la Centrul Național pentru Sistemul de Informații Schengen (CNSIS), 3 pentru Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule (DRPCIV), 25 locuri pentru Inspectoratul General de Imigrări (IGI), un loc pentru Centrul de Psihosociologie (CPS), un loc pentru Direcția Generală Afaceri Europene, Schengen și Relații Internaționale și 11 locuri la Academia de Poliție "Alexandru Ioan Cuza" (AIC). Cererile de înscriere vor fi depuse la inspectoratele teritoriale de poliție până la data 15 noiembrie 2019, iar concursul de admitere va avea loc în perioada 10-23 ianuarie 2020.
Pentru agenți de frontieră sunt scoase la concurs 150 locuri (Oradea), iar pentru subofițeri de jandarmi – 360 locuri în total, la școlile de la Drăgășani și Fălticeni. La școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă de la Boldești sunt 300 de locuri.

(Video traseu nou poliție și jandarmi - sursă MAI)


23 Jul 2019 10:35 26536 vizualizari



Comentarii






  • 30.10.2019 18:26 Ilie Goerge Catalin Exista si o porba de 2000 de metri Alergare ? Sau doar cele din videoclip
  • 22.10.2019 17:11 Anghel Andrei Ionut Buna ziua, Doresc sa stiu si eu daca inaltimea mai este criteriu de eliminare?
  • 18.09.2019 09:18 Admin Pt. George Cătălin Neculau - Nu există limită de vârstă. Înscrierile se fac până la 15 noiembrie 2019, la inspectoratul teritorial de poliție din județul unde domiciliați, unde veți primi toate informațiile necesare. Dosarul de recrutare în vederea participării la concursul de admitere trebuie să conțină: a) cererea de înscriere şi CV; b) copii ale documentelor care atestă nivelul şi specializarea studiilor impuse de cerinţele postului; c) copii ale actului de identitate, carnetului de muncă/certificatului stagiu de cotizare şi/sau altor documente doveditoare care să ateste vechimea în muncă şi, dacă este cazul, ale livretului militar; d) copii ale certificatului de naştere al candidatului, soţului/soţiei şi fiecărui copil, ale certificatului de căsătorie, precum şi, după caz, ale hotărârilor judecătoreşti privind starea civilă; e) autobiografia şi tabelul nominal cu rudele candidatului şi soţul/soţia candidatului; f) cazierul judiciar; g) o fotografie color 9x12 cm; h) fişa medicală-tip de încadrare în MAI; i) declaraţia de confirmare a cunoaşterii şi acceptării condiţiilor de recrutare.
  • 18.09.2019 00:15 Neculau George Catalin Sunt interesat de aceasta scoala de politie si m-ar interesa actele necesare pt inscriere si daca este limita de varsta. Mentionez ca am 33 de ani.. . Multumesc anticipat!
472 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2554 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2665 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1503 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV