18 dintre proiectele depuse de Primăria Câmpina la CNI au intrat pe lista sinteză în vederea finanțării, prin ordin al ministrului Lucrărilor Publice

Actualitate (Categoria articolului)

Lucrurile s-au mișcat foarte repede pentru administrația câmpineană și la numai câteva săptămâni după ce primarul Alin Moldoveanu a depus nu mai puțin de 20 de proiecte la Compania Națională de Investiții (CNI), în vederea obținerii finanțării necesare pentru executarea lucrărilor, 18 dintre ele au intrat deja pe lista sinteză, prin ordin al ministrului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației. Este un pas important, premergător semnării contractelor de finanțare.

Iată care sunt proiectele incluse deja pe lista sinteză la CNI, în Subprogramul ”Drumuri de interes local și drumuri de interes județean”:
- Modernizare Aleea Buciumului;
- Reabilitare alee din Strada Independenței;
- Reabilitare și combatere inundații alee formată din Aleea Salcâmului;
- Reabilitare alee din Strada Tg. Mureș;
- Modernizare alee din Aleea Islaz;
- Reabilitare Șoseaua Paltinu;
- Reabilitare Strada Voila;
- Modernizare Aleea Fagului;
- Reabilitare alee din Strada Muncii;
- Modernizare Strada Dealului;
- Modernizare Strada Rândunicii;
- Modernizare Strada Orizontului;
- Consolidare Strada Pictor Nicolae Grigorescu;
- Consolidare Strada Plevnei;
- Consolidare B-dul Carol I de la intersecția cu Strada Siret până la podul Lunca Cornului;
- Modernizare Strada Ion Câmpineanu;
- Modernizare Strada Trandafirilor;
- Modernizare Strada Arcașului.
Valoarea totală a acestor proiecte este de 33 milioane lei. Precizăm faptul că, în cazul celor trei proiecte privind consolidarea unor străzi, Primăria Câmpina a solicitat la CNI includerea lor în Subprogramul "Lucrări în primă urgență", fiind vorba despre stoparea unor alunecări de teren.

8203 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Titel 08.01.2021 23:29 ''- Consolidare Strada Plevnei; - Consolidare B-dul Carol I de la intersecția cu Strada Siret până la podul Lunca Cornului'' Parcă le-a mai modernizat si Tiseanu acum puțini ani!?🤔
  • Admin 09.01.2021 09:40 Nu, nu au fost modernizate. Au fost realizate proiectele și incluse pe lista de investiții mai mulți ani la rând, dar lucrările nu s-au executat niciodată.
  • Stanciu Elena 09.01.2021 19:51 La mulți ani cu sănătate și putere domnului primar si nu numai. Printre proiectele menționate mai sus poate se accepta si rezolvarea problemei analizării pe str. Aleea Rozmarin Campinita. Va rugam respectuos. Multumesc

Actualitate

1095 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

1135 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

2 comentarii

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

1183 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

834 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.