Miercuri dimineață, acțiune BLITZ a polițiștilor câmpineni la Bănești. Patru șoferi băuți, de la prima oră...

Actualitate (Categoria articolului)

În cursul dimineții zilei de miercuri, polițiștii rutieri din Câmpina au derulat o acțiune de tip BLITZ pe raza localității Bănești pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Încă din primele minute ale controlului, aparatele etilotest au indicat consumul de alcool la patru conducători auto. Valorile înregistrate au fost de 0.23, 0.29, 0.34, 0.35 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorii auto au fost sancționați contravențional și le-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.

(Sursa foto - IJP Prahova)

3062 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • El Puerco 25.01.2023 13:07 Un mesaj important pentru conducatori: partea metalica a centurii de siguranta care se acroseaza la baza scaunului se poate folosi pentru a desface sticlele de bere.

Actualitate

28 vizualizari
03 oct. 2023 22:03

Pe Strada Victoriei, refacerea unui colț de parcare a generat multe discuții, nemulțumiri, dar și... semne de întrebare

Strada Victoriei din Câmpina este una micuță, întortocheată, printre mai multe blocuri. Pornește din Strada Ana Ipătescu și se înfundă în spatele blocurilor de pe Bulevardul Carol I, până în intersecția cu Strada Maramureș.

1772 vizualizari
02 oct. 2023 11:38

Fostul primar al Câmpinei, Horia Tiseanu, scapă de procesul penal. Faptele s-au prescris...

7 comentarii

Ceea ce era de așteptat, iată că s-a întâmplat. Fostul primar al municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, scapă de procesul penal. Tribunalul Prahova a dispus încetarea procesului pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de influență și abuz în serviciu ca urmare a intervenției prescripției răspunderii penale. Era de așteptat să se ajungă la acest lucru în condițiile în care vorbim de un proces început în toamna lui 2017, deci în urmă cu șase ani, care a avut zeci de amânări ale cauzei, care a fost reluat de la administrarea probelor după promovarea judecătorului și care a avut, anul acesta, nu mai puțin de zece amânări ale pronunțării sentinței.

Alte stiri recente

38 vizualizari
03 oct. 2023 21:25

Iulian Alexe, din Poiana Câmpina, vicecampion european la veterani în proba de 2.000m obstacole

La Pescara, în Italia, au avut loc Campionatele Europene de Atletism pentru veterani. Din România a fost prezent și Iulian Alexe, din Poiana Câmpina, multiplu medaliat la întreceri de atletism rezervate veteranilor, în diverse probe.

115 vizualizari
03 oct. 2023 17:16

Anunț privind publicare listă persoane înscrise în programul de casare a autovehiculelor uzate

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis următorul anunț public: