Zeci de copii și tineri au vizitat Școala de Poliție din Câmpina la “Ziua Porților Deschise”

Eveniment (Categoria articolului)

În anul în care a împlinit 55 de ani de existență, Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina a organizat "Ziua Porților Deschise" pentru toți cei interesați să viziteze școala și să afle informații despre activitatea instituției.

Aproximativ 250 de tineri, elevi în clasa a XII-a la liceele câmpinene și absolvenți ai promoției 2023, au vizitat Școala de Poliție și au putut vedea cum se desfășoară activitățile de aici în toate spațiile existente (săli de clasă, laboratoare, poligon, teren de sport etc). De asemenea, au venit la Școala de Poliție, cu ocazia "Zilei Porților Deschise", familii din Câmpina și împrejurimi, împreună cu copiii. Toți vizitatorii au primit informații și despre condițiile de recrutare și etapele care trebuie parcurse pentru admiterea la Școala de Poliție, în cazul în care doresc să devină agenți de poliție. 
La evenimentul desfășurat joi, 26 octombrie 2023, alături de conducerea și cadrele Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" s-a aflat și o echipă de polițiști din cadrul SAS Prahova (Serviciul pentru Acțiuni Speciale), ei prezentându-le vizitatorilor mijloacele tehnice din dotarea acestei structuri a Poliției Române.
Ar mai fi de menționat un lucru, cei care au venit la Școala de Poliție au avut ocazia să vadă (doar la exterior, deocamdată) și noua sală de sport a instituției, finalizată anul acesta și care urmează să fie dată în curând în folosință. Este o investiție de aproximativ 7 milioane de lei, realizată prin CNI, cu finanțare de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației. Sala de sport are tribună cu 180 locuri, vestiare, grupuri sanitare,  o suprafață construită de 1.445 mp și o suprafață desfășurată de 1.750 mp.

2676 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1656 vizualizari
29 feb. 2024 20:38

Spectacol de revistă la Casa de Cultură din Câmpina, susținut de artiștii Teatrului “Toma Caragiu” din Ploiești

Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, la Casa de Cultură “Geo Bogza” din Câmpina va avea loc spectacolul “Dă, Doamne, cântec!”, susținut de artiștii Secției de Revistă a Teatrului “Toma Caragiu”din Ploiești. Evenimentul va avea loc marți, 12 martie 2024, de la ora 19.00.

1922 vizualizari
28 feb. 2024 20:35

Centrul de Recuperare și Educație Împotriva Adicțiilor pentru Adolescenți și Tineri, inaugurat la Spitalul Voila Câmpina

2 comentarii

La Spitalul de Psihiatrie Voila din Câmpina a fost inaugurat miercuri, 28 februarie 2024, Centrul de Recuperare și Educație Împotriva Adicțiilor pentru Adolescenți și Tineri, un proiect derulat într-un parteneriat format din Asociația "Zi de Bine", Atelier Psy și Spitalul de Psihiatrie Voila.

Alte stiri recente

1274 vizualizari
02 mar. 2024 19:47

Câmpineanca Antofița Mocanu, campioană națională la aruncarea greutății

În acest week-end, la București, în Sala ”Ioan Soter” a avut loc finala Campionatului Național de Atletism Masters. Printre sportivii aliniați la start s-a aflat și o câmpineancă - Antofița Mocanu, a cărei fiică, Patricia, îi calcă pe urme, fiind una dintre sportivele de mare perspectivă de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina.

554 vizualizari
02 mar. 2024 18:37

La Câmpina, invitație la o întâlnire în care să se discute problemele animalelor de companie

1 comentarii

La finalul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina din 28 februarie, consilierul Cosmin Raț a lansat o invitație publică pentru o întâlnire în care să se discute un subiect care nu a mai fost abordat până acum, cel puțin la Câmpina, la nivelul administrației locale.