Tragic accident de muncă în Câmpina. Un bărbat a murit electrocutat pe un stâlp

Social (Categoria articolului)

UPDATE 2 - trupul neînsuflețit a fost coborât de pe stâlp în urmă cu câteva minute și, așa cum se procedează în astfel de situații, medicii au declarat decesul.

UPDATE 1 - în jurul orei 17.00, la Câmpina a ajuns o autospecială de la ISU Prahova, dotată cu scară pentru intervenții la înălțime. Circulația este blocată pe Strada I.H. Rădulescu, în zona în care s-a produs tragedia, până când corpul bărbatului va fi coborât de pe stâlp.


Incident tragic, în această după-amiază, în Câmpina, la intersecția Străzii I.H. Rădulescu cu Strada Lacului. Un bărbat în vârsta de 38 de ani a murit electrocutat pe un stâlp, la o înălțime de șase metri. Bărbatul lucra la o firmă de cablu din Brașov. Colegul său este în stare de șoc. Se află în ambulanță, sub supravegherea medicilor.

Tragedia s-a produs în jurul orei 15.45. Bărbatul electrocutat a fost văzut de un echipaj al Poliției Locale Câmpina, care patrula în zona Lacului Bisericii. Polițiștii locali au anunțat celelalte autorități. Acum este așteptată o autospecială de la ISU Prahova pentru intervenții la înălțime, astfel încât trupul neînsuflețit să poată fi coborât de pe stâlp. La locul incidentului se află echipaje de la ISU Câmpina și de la Poliția Municipală, dar și procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina și reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă. Tragicul incident va fi încadrat ca accident de muncă, iar cazul va fi preluat de Parchet. Vom reveni.

25737 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Madalina Dedu 23.08.2016 20:08 Nu este nimic adevarat!!!! Nu echipajul l-a vazut pe acel om ci alte persoane !!!! Si mai inainte de toate spune-ti ca s-a asteptat 50 de minute sa se dea jos acel om dupa stalp !!!!
  • Dan 24.08.2016 14:49 Cei de la cablu sunt zilnic cocoțați pe stâlpi. Doamne ferește de alt accident. Cine reglementează accesul pe acești stâlpi? Chiar se suie oricine, oricum? Uitați-vă cu atenție la poze, să vedeți ce mățăraie de cabluri este acolo. Parcă se zicea ceva de trecerea lor în subteran ....
  • adam 24.08.2016 19:53 Doamna Madalina Dedu...va inteleg nemultumirea ..datorata timpului mare..pana la coborarea trupului neinsufletit. Din pacate, detasamentul de pompieri Campina nu este dotat cu o autoscara..atat de necesara pt interventiile la inaltime. Masina a sosit de la Ploiesti.
  • Lau 24.08.2016 20:36 Stimata doamna a durat 50 de minute pentru ca pompierii campineni nu au in dotare un utilaj pentru salvare de la inaltime. Autoscara mecanica veche de 30 de ani a venit tocmai de la Ploiesti. Fereasca Dumnezeu de un incendiu la etajele superioare ale blocurilor din municipiu...sa vedeti atunci grozăvie

Social

2424 vizualizari
24 iun. 2022 10:37

93,56% dintre elevii din Câmpina, care au susținut Evaluarea Națională, au obținut media generală peste 5

Pe site-ul Ministerului Educației au fost publicate, joi după-amiază, rezultatele la Evaluarea Națională și sunt rezultate bune pentru elevii câmpineni. 270 elevi de clasa a VIII-a s-au înscris la Evaluarea Națională în Câmpina. Dintre aceștia, șase nu s-au prezentat la susținerea celor două probe ale examenului (limba și literatura română, respectiv matematică). Dintre cei 264 elevi care au susținut examenul, 247 au obținut media generală peste 5.00 (adică 93,56%), iar 17 - sub 5.00. Nu s-a obținut nicio medie generală de 10, în schimb, patru elevi au avut nota 10 la matematică și un elev a obținut 10 la română. La nivelul județului Prahova, șapte absolvenți de clasa a VIII-a au obținut media generală 10, șase dintre ei sunt din Ploiești, iar unul de la Filipeștii de Pădure.

3155 vizualizari
20 iun. 2022 22:32

O nouă metodă de înșelăciune face ravagii la Câmpina. Cum puteți preveni frauda prin OLX?

1 comentarii

De la începutul acestui an și până în prezent s-au înmulțit și la Câmpina cazurile de persoane înșelate printr-o nouă metodă.

Alte stiri recente

2067 vizualizari
28 iun. 2022 13:47

La Câmpina, polițiștii au prins un șofer de autobuz băut, la 6 dimineața!

Polițiștii câmpineni au oprit pentru control un autobuz, care efectua curse regulate de transport persoane, în cursul dimineții de luni, 27 iunie, pe Bulevardul Carol I.

1857 vizualizari
27 iun. 2022 20:45

CS Câmpina a încheiat turneul de juniori din Grecia pe locul 6 și cu titlul de cel mai bun portar al turneului

Luni, 27 iunie, în apropiere de Salonic, a avut loc ultimul act al turneului Balkan International Cup, o competiție pentru juniori, găzduită de Grecia și la care a participat în premieră și o grupă de juniori sub 14 ani a CS Câmpina, antrenată de Roberto Opatchi.