CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Seară magică la “Casa cu grifoni” din Câmpina în compania mezzosopranei Adelina Cociobanu, baritonului Andrei Marinache și pianistului Ionuț Diaconu

- Eveniment -

Seară magică la “Casa cu grifoni” din Câmpina în compania mezzosopranei Adelina Cociobanu, baritonului Andrei Marinache și pianistului Ionuț Diaconu

Trei tineri extrem de talentați, trei nume de care cu siguranță vom mai auzi, chiar pe cele mai mari scene ale lumii, au încântat publicul din Câmpina la un concert superb, organizat într-o locație deosebită “Casa cu grifoni” – sediul Primăriei Câmpina.

Evenimentul a făcut parte din Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor 2023, organizat de Primărie, iar prezența celor trei artiști la Câmpina s-a datorat pianistei Diana Ionescu, câmpineancă la origini, un om care revine mereu cu drag acasă, pentru a realiza lucruri frumoase și de calitate în domeniul artei.
Câteva cuvinte despre cei trei tineri artiși care au cântat vineri seară la Câmpina:
Mezzosoprana Adelina Cociobanu, 24 de ani, absolventă a Universității Naționale de Muzică București – Facultatea de Interpretare Muzicală (canto), câștigătoare a numeroase premii la concursuri naționale și internaționale. Luna viitoare va debuta pe scena mare a Operei Naționale din București cu două roluri principale – Annio din opera La Clemenza di Tito și Cherubino din opera Le Nozze di Figaro, de W.A. Mozart.
Baritonul Andrei Marinache, 26 ani, absolvent al Facultării de Teologie Ortodoxă “Justinian Patriarhul” din București, cu un master la Universitatea Națională de Muzică – specializarea Canto și artele spectacolului muzical. Și el a obținut numeroase premii la concursuri naționale și internaționale de interpretare vocală și a susținut concerte și recitaluri în țară și străinătate.
Pianistul Ionuț Diaconu, 25 ani, absolvent al studiilor de master la Univesitatea Națională de Muzică București. Studiază pianul de la 4 ani, iar în 2016 (la doar 18 ani) și-a făcut debutul ca solist alături de Orchestra de Cameră Radio din București. În 2018 a obținut o bursă de studii în Portugalia, la “Escola de Musica e Artes do Espetaculo do Porto”, iar în 2022 și-a continuat perfecționarea la Academia de Muzică “Liszt Ferenc” din Budapesta. A susținut numeroase recitaluri în țară și străinătate.
În concertul de la Câmpina, cei trei tineri artiști au cântat arii din operele “Carmen” de Georges Bizet, “Sapho” de Charles Gounod, “Don Carlo” de Giuseppe Verdi, “Le Nozze de Figaro” și “Don Giovanni” de W.A. Mozart. “L’Elisir d’Amore” de Gaetano Donizetti, “I Puritani” de Vincenzo Bellini. Publicul prezent în curtea “Casei cu grifoni” a fost încântat de concert, de măiestria artistică a tinerilor interpreți, de întreaga atmosferă a evenimentului.


09 Sep 2023 08:08 3162 vizualizari


Comentarii






2162 vizualizari 13 May 2024 21:43 Castelul ”Iulia Hasdeu”, singurul obiectiv din Câmpina inclus în ”Noaptea muzeelor”

Castelul ”Iulia Hasdeu”, singurul obiectiv din Câmpina inclus în ”Noaptea muzeelor”

UPDATE - La puțin timp după apariția articolului, am fost anunțați că și Expoziția schițelor lui Nicolae Grigorescu, de la Casa Căsătoriilor, va fi deschisă pe 18 mai, între orele 18.00 și 22.00. 

Sâmbătă, 18 mai 2024, are loc evenimentul ”Noaptea muzeelor”, unul care a prins foarte bine la publicul din România, care are ocazia să viziteze gratuit o serie întreagă de muzee, seara, la ore târzii, când totul are o altă aură.

citeste mai mult
1623 vizualizari 11 May 2024 21:55 Aproape 7.000 fotografii din întreaga lume reunite la Câmpina, la Salonul ONYX

Aproape 7.000 fotografii din întreaga lume reunite la Câmpina, la Salonul ONYX

În Câmpina există un fenomen care - fără a se bucura de prea multă faimă pe plan local - reușește să atragă tot mai mulți pasionați ai artei fotografice de pe toate meridianele Globului. Este vorba de saloanele de artă fotografică organizate de două ori pe an de Răzvan Băleanu, sub înaltul patronaj al Socieții Americane de Fotografie, Uniunii Globale a Fotografiei și Image Colleague Society din Statele Unite.

citeste mai mult
2602 vizualizari 11 May 2024 21:07 Pe 15 și 16 iunie va avea loc Festivalul Cireșelor, la Bănești

Pe 15 și 16 iunie va avea loc Festivalul Cireșelor, la Bănești

La Bănești, în week-end-ul 15-16 iunie 2024 va avea loc o nouă ediție a Festivalului Cireșelor. 

citeste mai mult
2541 vizualizari 11 May 2024 16:25 În Gara Câmpina s-a deschis o expoziție de machete feroviare

În Gara Câmpina s-a deschis o expoziție de machete feroviare

De multă vreme nu a mai fost atâta agitație pe peronul liniei 1 din Gara Câmpina. Prilejul de sâmbătă a fost deschiderea unei expoziții de machete feroviare.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV