CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Câmpina, Strada Bobâlna, luni, 19 august 2019. Un singur muncitor la treabă, pe șantierul celei mai importante investiții derulate în prezent în municipiu

- Actualitate -

Câmpina, Strada Bobâlna, luni, 19 august 2019. Un singur muncitor la treabă, pe șantierul celei mai importante investiții derulate în prezent în municipiu

Strada Bobâlna este singura stradă pe care se lucrează în momentul de față în Câmpina. În ciuda unei infrastructuri care în multe locuri este exasperantă, mai ales pentru conducătorii auto, totuși, o singură investiție este derulată în momentul de față în municipiu - reabilitarea Străzii Bobâlna. Se lucrează e un mod de a spune pentru că, în realitate, se lucrează din când în când.

Este o stradă lungă de 1,2 km, dificilă, după cum spune primarul Horia Tiseanu și care ar trebui finalizată până la 12 septembrie 2019. Opt luni, acesta este termenul contractual, dar este greu de crezut că va fi respectat. Cu aproape o lună înaintea termenului de finalizare, astăzi, 19 august, am vizitat din nou "șantierul" de pe Bobâlna. Ne gândeam că după minivacanța de Sf. Maria, oamenii vor reveni cu mult spor la muncă și vom găsi acolo un adevărat furnicar. Mai ales că nici nu plouă, nici caniculă nu este, pentru că scuza cu vremea a tot fost folosită la lucrările din Câmpina. 
Am intrat pe Strada Bobâlna dinspre Strada B.P. Hasdeu. După ce am urcat și coborât trotuarele vălurite, pe care s-a lăsat loc de intrare cu mașina la fiecare poartă, de către un proiectant care, probabil, nu a mers în viața lui pe jos, am ajuns în dreptul cimitirului, unde se termină trotuarele. Aici, am găsit câteva utilaje cu însemnele firmei care derulează această investiție atât de așteptată de câmpineni. Lângă utilaje, nimeni. Pe trotuarele accidentate am ajuns până pe la jumătatea străzii, unde, în sfârșit, am găsit pe cineva la muncă. Un muncitor, unul singur, care săpa cu un târnăcop pe trotuar. Mai erau doi - unul desculț, cu picioarele pe volan, într-un buldoexcavator, asculta muzică, iar altul moțaia pe volanul unui camion... Între cele două vehicule și singurul muncitor care într-adevăr, lucra, se mai plimba un altul, probabil, șeful. Și ei erau toți! Patru oameni, dintre care unul singur muncea. Luni, după ora 10.00.
Lucrarea de modernizare a Străzii Bobâlna a început în primele zile ale lunii noiembrie 2018, a fost întreruptă de iarnă și reluată în primăvară. Este executată de societatea SCDA Infrastructură SRL București și costă 2,2 milioane lei, fără TVA. Și, reamintim, pe 12 septembrie ar trebui să fie gata. Anul acesta!


19 Aug 2019 20:47 3733 vizualizari



Comentarii






415 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2539 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2645 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1493 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV