CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

CS Câmpina a pierdut finala cu Rapid, dar s-a calificat la turnul final. ”Suntem în lumea mare a handbalului”, a conchis antrenorul Daniel Vasile

- Sport -

CS Câmpina a pierdut finala cu Rapid, dar s-a calificat la turnul final. ”Suntem în lumea mare a handbalului”, a conchis antrenorul Daniel Vasile

În a doua zi a turneului semifinal al junioarelor IV de la București, CS Câmpina a jucat finala turneului în fața mult mai titratei echipe Rapid București, partida având loc chiar în sala Rapid.

Chiar dacă au pierdut finala, cu 18-25, câmpinencele pregătite de Daniel Vasile și Denisa Toma au dat o replică foarte bună, au avut multe momente bune de joc, dar au cedat pe final.
”Chiar dacă am pierdut finala în fața echipei Rapid, chiar pe terenul acesteia, cred că am făcut o figură frumoasă și am demonstrat că suntem în lumea mare a handbalului românesc la nivel juvenil. Ne vom revanța la turneul final! Țin să le felicit pe fete, dar și pe părinții care au fost alături de noi pe parcursul celor două zile de competiție din Capitală!”, a concluzionat antrenorul CS Câmpina, Daniel Vasile.
În acest turneu, câmpinencele au aliniat următorul lot: Alice Penghea, Timeea Popa, Andreea Achim - portari, Cătălina Antonie, Antonia Dragomir, Raluca Duță, Antonia Toporaș, Ilinca Neagu, Daria Tudorache, Ioana Istrate, Antonia Robu, Iris Mareș, Mara Apetre, Alexandra Frâncu, Alessia Stamate, Mara Dumitrache - jucătoare de câmp.
Felicitări fetelor, colectivului tehnic și tuturor celor care au contribuit la această frumoasă performanță a handbalului feminin câmpinean!


28 Apr 2024 18:39 2096 vizualizari


Comentarii






  • 30.04.2024 15:34 Valentin Dumitru Stefanescu BRAVO! Felicitări întregii echipe și antrenorilor! Sunteți campioanele noastre, indiferent de rezultat. Următoarele meciuri vor fi, cu siguranță, cu rezultate mult mai bune! SUCCES!
1464 vizualizari 12 May 2024 21:47 David Borș, portarul echipei de juniori a CS Câmpina, aproape să câștige ”Bătălia portarilor 2024”

David Borș, portarul echipei de juniori a CS Câmpina, aproape să câștige ”Bătălia portarilor 2024”

”Bătălia portarilor” este o întrecere organizată anual de "Mănuși online", la ediția din acest an, la categoria 13-14 ani fiind înscris și portarul echipei de juniori a CS Câmpina, David Borș, antrenat de Roberto Opațchi.

citeste mai mult
775 vizualizari 12 May 2024 18:39 Trăirile unui antrenor - Daniel Vasile, de la echipa feminină de la handbal a CS Câmpina

Trăirile unui antrenor - Daniel Vasile, de la echipa feminină de la handbal a CS Câmpina

Partida CS Câmpina - ACS Ștefan Birtalan, din ultima etapă a turneului Speranță 2, din cadrul Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori III, a fost un spectacol nu numai în teren, ci și pe marginea lui.

citeste mai mult
1022 vizualizari 12 May 2024 14:59 Început promițător de sezon pentru atletismul câmpinean. Andreea Lungu și Ștefan Gagiu, primele medalii

Început promițător de sezon pentru atletismul câmpinean. Andreea Lungu și Ștefan Gagiu, primele medalii

Sezonul de vară pentru atletism a început în acest week-end cu prima etapă a Campionatului Național pentru seniori și tineret sub 23 și sub 20 ani. Competiția a avut loc la Craiova, pe arena care poartă numele lui Nicolae Mărășescu.

citeste mai mult
1947 vizualizari 12 May 2024 13:07 Liga A Prahova, etapa a 29-a. Rezultate și clasament

Liga A Prahova, etapa a 29-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă dimineață au avut loc primele jocuri din etapa a 29-a din Liga A. Runda a continuat duminică. Iată rezultatele, clasamentul la zi și programul etapei:

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV