Fostul director general al Conpet, Liviu Ilași, este noul director general (interimar) al HidroPrahova

Actualitate (Categoria articolului)

Adrian Semcu a fost schimbat din funcția de director general al operatorului de apă și canal HidroPrahova, funcție pe care a ocupat-o timp de șase ani, din luna mai 2015 și până la sfârșitul lunii mai 2021. Noul director al HidroPrahova este tot un liberal, Liviu Ilași, cel care, din decembrie 2012 și până în februarie 2021, a fost director general la Conpet Ploiești, funcție pe care a trebuit să o cedeze unui alt coleg de partid, Dorin Tudora.

Schimbarea lui Adrian Semcu vine pe fondul unor presiuni exercitate de USR PLUS în cadrul alianței cu PNL, la nivelul județului, USR PLUS exprimându-și nemulțumirea față de activitatea lui Semcu și cerându-i acestuia demisia în mai multe rânduri. În această săptămână, la HidroPrahova va avea loc mai întâi o ședință a Adunării Generale a Acționarilor, programată pentru 8 iunie 2021 și care are pe ordinea de zi aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli pentru 2021. Tot în această săptămână, vor fi numiți membrii provizorii ai Consiliului de Administrație.
Dacă Liviu Ilași a ajuns la HidroPrahova, după ce a fost înlocuit în funcția de la Conpet de Dorin Tudora, va fi interesant de urmărit ce funcție va găsi partidul pentru Adrian Semcu după schimbarea sa de la conducerea HidroPrahova.

(Sursă foto - energyindustry.com)

3372 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Adrian 04.06.2021 13:55 Numiri de manageri pe criterii politice, una dintre marile si multele mizerii din ultimii 30 ani. Tara e pierduta definitiv..
  • Catrinel 04.06.2021 21:59 Daca nu esti membru de partid, sigur esti incompetent pentru a ocupa o functie de conducere. Daca esti membru al partidului aflat la putere si plusezi si la bani, chiar daca ai clase cat trenul, esti bun. Nu ne mai facem bine. Apropos, acum ca avem viceprimar, city managerul Dobre (prietenul Robertei, unul din sponsorii stim noi cui) cu ce se mai ocupa?

Actualitate

970 vizualizari
27 nov. 2021 13:19

1,16 - alcoolemia unui bărbat care a intrat cu mașina într-un șanț la Telega

1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat a fost alcoolemia stabilită de apartul etilotest pentru un bărbat care a intrat cu mașina într-un șanț.

1202 vizualizari
27 nov. 2021 12:44

Polițiștii rutieri au reținut un bărbat din Poiana Câmpina băut, fără permis de conducere și... fugit din carantină

Noaptea trecută, în jurul orei 00:40, în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe Bulevardul Carol I din municipiu, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism condus de un bărbat, care nu s-a conformat indicațiilor polițistului. 

 

Alte stiri recente

14 vizualizari
27 nov. 2021 16:10

Cupa Europei, la bob. Câmpineanca Georgeta Popescu a punctat din nou pentru Olimpiadă

La Altenberg, în Germania, s-a desfășurat vineri și sâmbătă Cupa Europei la bob, printre sportivii care s-au aliniat la startul întrecerilor, din lotul național României, numărându-se și câmpineanca Georgeta Popescu în probele de monobob și bob două persoane.

10 vizualizari
27 nov. 2021 16:04

Premiile municipiului Câmpina pentru cei mai buni 25 de liceeni din clasa a XII-a

În cadrul ședinței Consiliului Local Câmpina din 25 noiembrie au fost acordate Premiile municipiului Câmpina, pentru cei mai buni 25 de elevi de liceu, din clasele a XII-a.