Cupa "Muscel" 2022 la fotbal, baschet și cros a readus sute de copii de la toate școlile și liceele din Câmpina la mișcare în aer liber

Eveniment (Categoria articolului)

După o întrerupere cauzată de pandemie, Cupa ”Muscel” s-a reluat la Câmpina, copiii dovedindu-se nerăbdători să se întreacă la fotbal, baschet și cros. A VIII-a ediție a Cupei ”Muscel”, competiție organizată și susținută financiar de societatea Soceram, s-a desfășurat sâmbătă, 9 aprilie 2022 și a reunit la start elevi de la toate școlile și liceele din Câmpina.

Întrecerile de la baza sportuvă Soceram de pe platoul Muscel au fost vii, antrenante, copiii bucurându-se și de o vreme superbă pentru sport, pentru mișcare în aer liber, pentru întrecere.
Iată și rezultatele înregistrate:
Cros
Gimnaziu, fete, clasele a V-a și a VI-a: 1. Edith Scumpu (Școala ”Cuza”); 2. Florina Iliescu (Școala ”Cuza”); 3. Sofia Stanciu (Colegiul ”Grigorescu).
Gimnaziu, băieți, clasele a V-a și a VI-a: 1. Denis Goran; 2. Horia Gherghel; 3. Flavius Ursan (toți de la Școala ”Cuza”).
Gimnaziu, fete, clasele a VII-a - a VIII-a: 1. Medeea Dan (Școala Centrală); 2. Karina Bucșe (Școala Centrală); 3. Rebecca Ursan (Școala ”Cuza”);
Gimnaziu, băieți, clasele a VII-a - a VIII-a: 1. Gabriel Văcărescu (Colegiul ”Grigorescu”); 2. David Năstăsescu (Școala ”Cuza”); 3. Mihai Abăluță (Colegiul ”Grigorescu”).
Liceu, fete: 1. Lăcrămioara Pavelescu (Colegiul Forestier); 2. Olguța Banu (Liceul Energetic); 3. Teodora Dârstaru (Colegiul ”Grigorescu”).
Liceu, băieți: 1. Alexandru Oleitic (Colegiul Forestier); 2. Rareș Rădoi (Colegiul ”Grigorescu”); 3. George Geoană (Colegiul ”Grigorescu”).
Fotbal
Gimnaziu: 1. Școala ”Hasdeu”; 2. Liceul Mecanic; 3. Școala ”Câmpineanu”
Liceu: 1. Liceul Energetic; 2. Colegiul Forestier; 3. Liceul Mecanic.
Baschet
Gimnaziu, fete: 1. Colegiul ”Grigorescu”; 2. Școala Centrală; 3. Școala ”Cuza”. 
Gimnaziu, băieți: 1. Școala Centrală; 2. Școala ”Câmpineanu”; 3. Colegiul ”Grigorescu”.
Liceu, băieți: 1. Colegiul ”Grigorescu”; 2. Colegiul Forestier; 3. Liceul Energetic.
Câștigătorii au fost recompensaţi cu premii din partea societăţii Soceram, organizatorul competiţiei. Premiile pentru echipele clasate pe primele trei locuri au fost următoarele: locul I – 100 lei/jucător; locul II – 80 lei/jucător; locul III – 50 lei/jucător; mențiuni – 20 lei/jucător. La cros au fost acordate următoarele premii: locul I – 100 lei, locul II – 80 lei, locul III – 50 lei și 10 mențiuni pe categorii – 20 lei.

5155 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

2572 vizualizari
22 sept. 2023 14:26

Câmpinenii sunt invitați pe 23 septembrie la un super eveniment Cumpără de lângă casă – Festivalul Afacerilor Locale, ediția a doua

A doua ediție a Festivalului Afacerilor Locale, eveniment dedicat câmpinenilor și firmelor din oraș, organizat de Asociația Câmpina Curată cu sprijinul grupului de firme Soceram – Neptun, are loc weekend-ul acesta în Parcul Soceram, începând cu ora 10:00.

2531 vizualizari
20 sept. 2023 22:21

Câmpina a demonstrat că are talente care pot susține un spectacol foarte reușit

Unul dintre obiectivele nedeclarate ale primei ediții a Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor a fost acela de a demonstra că există pe plan local talente care pot susține un spectacol foarte reușit, atât cu soliști, cât și cu instrumentiști, cu grupuri vocal-instrumentale, dar și cu ansambluri folclorice de dansuri.

Alte stiri recente

618 vizualizari
23 sept. 2023 14:47

Câmpina, mileniul III. Indicatorul din... copac

Pentru că nouă ne pasă de Câmpina, am decis să continuăm să vă prezentăm lucruri care nu sunt așa cum ar trebui să fie. Pot părea detalii sau lucruri mărunte, dar ar trebui cu toții să știm că în viață detaliile fac diferența de multe ori. Acesta este un serial în care vom atrage atenția asupra unor lucruri care nouă nu ni se par în regulă și promitem să revenim asupra fiecărui subiect în parte, dacă situația semnalată de noi se remediază. Sau nu...

570 vizualizari
23 sept. 2023 14:14

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au loc partidele contând pentru etapa a 8-a a Ligii A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi: