CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Cupa "Muscel" 2022 la fotbal, baschet și cros a readus sute de copii de la toate școlile și liceele din Câmpina la mișcare în aer liber

- Eveniment -

Cupa

După o întrerupere cauzată de pandemie, Cupa ”Muscel” s-a reluat la Câmpina, copiii dovedindu-se nerăbdători să se întreacă la fotbal, baschet și cros. A VIII-a ediție a Cupei ”Muscel”, competiție organizată și susținută financiar de societatea Soceram, s-a desfășurat sâmbătă, 9 aprilie 2022 și a reunit la start elevi de la toate școlile și liceele din Câmpina.

Întrecerile de la baza sportuvă Soceram de pe platoul Muscel au fost vii, antrenante, copiii bucurându-se și de o vreme superbă pentru sport, pentru mișcare în aer liber, pentru întrecere.
Iată și rezultatele înregistrate:
Cros
Gimnaziu, fete, clasele a V-a și a VI-a: 1. Edith Scumpu (Școala ”Cuza”); 2. Florina Iliescu (Școala ”Cuza”); 3. Sofia Stanciu (Colegiul ”Grigorescu).
Gimnaziu, băieți, clasele a V-a și a VI-a: 1. Denis Goran; 2. Horia Gherghel; 3. Flavius Ursan (toți de la Școala ”Cuza”).
Gimnaziu, fete, clasele a VII-a - a VIII-a: 1. Medeea Dan (Școala Centrală); 2. Karina Bucșe (Școala Centrală); 3. Rebecca Ursan (Școala ”Cuza”);
Gimnaziu, băieți, clasele a VII-a - a VIII-a: 1. Gabriel Văcărescu (Colegiul ”Grigorescu”); 2. David Năstăsescu (Școala ”Cuza”); 3. Mihai Abăluță (Colegiul ”Grigorescu”).
Liceu, fete: 1. Lăcrămioara Pavelescu (Colegiul Forestier); 2. Olguța Banu (Liceul Energetic); 3. Teodora Dârstaru (Colegiul ”Grigorescu”).
Liceu, băieți: 1. Alexandru Oleitic (Colegiul Forestier); 2. Rareș Rădoi (Colegiul ”Grigorescu”); 3. George Geoană (Colegiul ”Grigorescu”).
Fotbal
Gimnaziu: 1. Școala ”Hasdeu”; 2. Liceul Mecanic; 3. Școala ”Câmpineanu”
Liceu: 1. Liceul Energetic; 2. Colegiul Forestier; 3. Liceul Mecanic.
Baschet
Gimnaziu, fete: 1. Colegiul ”Grigorescu”; 2. Școala Centrală; 3. Școala ”Cuza”. 
Gimnaziu, băieți: 1. Școala Centrală; 2. Școala ”Câmpineanu”; 3. Colegiul ”Grigorescu”.
Liceu, băieți: 1. Colegiul ”Grigorescu”; 2. Colegiul Forestier; 3. Liceul Energetic.
Câștigătorii au fost recompensaţi cu premii din partea societăţii Soceram, organizatorul competiţiei. Premiile pentru echipele clasate pe primele trei locuri au fost următoarele: locul I – 100 lei/jucător; locul II – 80 lei/jucător; locul III – 50 lei/jucător; mențiuni – 20 lei/jucător. La cros au fost acordate următoarele premii: locul I – 100 lei, locul II – 80 lei, locul III – 50 lei și 10 mențiuni pe categorii – 20 lei.


09 Apr 2022 18:46 5366 vizualizari


Comentarii


1873 vizualizari 26 May 2024 22:21

"Flori de cântec prahovean", la a VIII-a ediție. Iată câștigătorii concursului județean organizat de școala din Poiana Câmpina

Festivalul-concurs de muzică populară "Flori de cântec prahovean", organizat de Școala Gimnazială "Învățător Ion Mateescu" din Poiana Câmpina, a ajuns la cea de-a VIII-a ediție. Este adevărat, evenimentul nu a avut loc în anii marcați de pandemie, dar a fost reluat ulterior, spre bucuria copiilor care doresc să participe la astfel de concursuri, să urce pe scenă, să cânte și să încânte publicul.

citeste mai mult
538 vizualizari 26 May 2024 11:10 La Câmpina a avut loc ediția a XVIII-a a concursului muzical ”Suflet de copil”

La Câmpina a avut loc ediția a XVIII-a a concursului muzical ”Suflet de copil”

Ajuns la ediția a XVIII-a, concursul muzical județean ”Suflet de copil” a avut loc joi, 23 mai, pe scena Casei Tineretului, din Câmpina, în organizarea Clubului Copiilor, condus de profesor Alice Botoacă.

citeste mai mult
4213 vizualizari 20 May 2024 12:58 Balul Bobocilor de la Forestier Câmpina, o întoarcere în timp... în pași de dans

Balul Bobocilor de la Forestier Câmpina, o întoarcere în timp... în pași de dans

Balul Bobocilor de la Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, la Casa Tineretului. Cele șapte perechi participante, alături de trainerii lor, au pregătit un spectacol minunat, inițiat și organizat de Denisa Bunghez (elevă în clasa a XI-a), împreună cu reprezentanți ai Consiliului Școlar al Elevilor: Adela Popa, Ștefania Mihalache, Aida Ardeleanu, Daria Grigore și Antonio Ion.

citeste mai mult
1914 vizualizari 19 May 2024 10:24 Aproape 100 persoane au vizitat Muzeul Schițelor lui Grigorescu, de la Câmpina, în ”Noaptea muzeelor”

Aproape 100 persoane au vizitat Muzeul Schițelor lui Grigorescu, de la Câmpina, în ”Noaptea muzeelor”

Cel mai nou, dar - din păcate - și cel mai puțin mediatizat muzeu din Câmpina este Muzeul Schițelor lui Nicolae Grigorescu. Acesta se află la etajul Casei Căsătoriilor, pe Bulevardul Culturii, una dintre cele mai frumoase zone ale Câmpinei.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV