Câmpinenii pot propune proiecte pentru dezvoltarea localității prin intermediul unui formular online

Actualitate (Categoria articolului)

La Primăria Câmpina este în curs de elaborare Strategia de Dezvoltare Locală pentru perioada 2021-2027, document care va sta la baza viitoarei direcții de dezvoltare a localității. În vederea realizării unei strategii de dezvoltare locală care să reflecte nevoile și gradul de mulțumire al populației privind condițiile existente, precum și prioritățile de dezvoltare viitoare, primarul Alin Moldoveanu face apel la cetățeni să vină cu propuneri de proiecte, completând un chestionar online, care poate fi accesat extrem de ușor - CHESTIONAR.

"Dragi câmpineni, știți bine că în campania electorală eu nu am promis nimic. Am vrut ca, în cazul în care ies primar, să-mi fac proiectul pentru următorii patru ani împreună cu voi, locuitorii municipiului. Și asta fac acum, în calitate de primar al Câmpinei. Pe lângă deblocarea proiectelor mai vechi cu fonduri europene, pe lângă depunerea de noi proiecte pentru accesarea de fonduri europene și depunerea de proiecte de investiții la CNI, pentru obținerea de fonduri de la bugetul de stat, Primăria Municipiului Câmpina se află în curs de elaborare a Strategiei de Dezvoltare Locală pentru perioada 2021-2027. Acest document strategic va juca un rol extrem de important în accesarea de fonduri europene pentru perioada 2021-2027 și nu numai, perioadă în care sperăm să atragem finanțări pentru dezvoltarea Câmpinei și îmbunătățirea calității vieții prin proiecte de mobilitate urbană, regenerare urbană, patrimoniu, turism, sănătate, educație, precum și altele. Vă rog să aveți disponibilitatea de a completa un formular pentru a putea propune proiecte care să vină în directă corelare cu nevoile voastre, ale cetățenilor. Răspunsurile ne vor ajuta la stabilirea celor mai bune direcții de dezvoltare a Câmpinei", este mesajul primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu.

(Link pentru accesarea chestionarului/formularului - https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfRRDvA0JxctrjXK36imiQxn2PE1Ne1mPTLN-FGrTCexPcchQ/formResponse)

3201 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

2552 vizualizari
24 ian. 2021 12:11

Mesajul prefectului județului Prahova cu ocazia Zilei Unirii Principatelor

24 Ianuarie semnifică Ziua Unirii Principatelor Române sub domnia lui Alexandru Ioan Cuza. Din păcate, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, acțiuni de marcare a acestui eveniment nu sunt permise decât în orașele reședință de județ și fără tradiționala Horă a Unirii.

6409 vizualizari
23 ian. 2021 09:30

Scandal în centrul Câmpinei, între mai multe persoane aflate în stare de ebrietate

Autoritățile au fost alertate, vineri seară, de un apel la 112, prin care se anunța că în zona centrală a municipiului Câmpina avea loc un conflict între mai mulți bărbați. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție pentru verificarea aspectelor sesizate.

Alte stiri recente

1282 vizualizari
25 ian. 2021 18:35

AUR se va opune în Parlament trecererii în proprietatea Câmpinei a terenurilor pe care se află calea ferată nefolosită de ani buni

Articolul nostru privind proiectul legislativ inițiat de senatorul PSD, Laura Moagher, la solicitarea administrației locale, pentru trecerea în proprietatea Câmpinei a terenurilor pe care se află calea ferată din interiorul localității, a creat mai multe reacții. După ce PSD Câmpina s-a grăbit să-și asume proiectul, acum, un parlamentar AUR și președintele Organizației Județene a acestei formațiuni politice au anunțat că nu vor susține acest proiect.

2302 vizualizari
25 ian. 2021 12:12

Examenul auto suspendat, în Prahova, din cauza unor probleme tehnice. Candidații vor fi reprogramați

2 comentarii

Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule Prahova anunță că, din cauza unor probleme tehnice apărute la nivel central, astăzi, 25 ianuarie 2021, proba scrisă și proba practică a examenului pentru obținerea permisului au fost suspendate. Candidații vor fi reprogramați.