Cel mai tânăr component al CS Lido Câmpina, Cristian Gîrju, a câştigat campionatul regiunii Emilia Romagna la motocros

Sport (Categoria articolului)

CS Lido Câmpina, condus de fostul multiplu campion Cătălin Duţă, a rămas singurul club câmpinean cu prezenţe constante în etapele Campionatului Naţional de Motocros. Acum, performanţele sportivilor de la acest club au depăşit graniţele ţării.

Clubul câmpinean are noi motive de mândrie, pentru că cel mai tânăr component al ei, Cristian Gîrju, a devenit duminică, 9 iulie, campion al regiunii Emilia Romagna, la clasa 85 cmc. Fiul unei familii din Câmpina, dar născut în Italia, Cristian concurează cu mândrie - în România şi în Italia - purtând tricolorul pe echipament şi pe motocicleta sa. În acest sezon, Cristian s-a impus în campionatul regiunii Emilia Romagna în 5 din cele 6 etape: la Vladana (pe 9 aprilie), Lesignano (21 mai), Campogalliano (4 iunie), Trecasali (18 iunie) şi Castelvetro (9 iulie), lipsind doar la etapa din 24 iunie, de la Medolla, la momentul respectiv aflându-se în România şi câştigând pentru CS Lido Câmpina etapa de la Moreni a Campionatului Naţional, la categoria sa, 85cmc.
Foarte mândru de performanţa celui mai tânăr component al clubului său, Cătălin Duţă ne-a declarat: "Este o performanţă deosebită, cu care ne mândrim şi m-aş bucura foarte mult dacă acest copil foarte talentat ar putea veni să concureze un sezon întreg pentru clubul nostru. Din păcate, distanţa dintre Italia şi România este destul de mare, campionatul nostru se întinde pe mai multe etape, de prin aprilie până în septembrie-octombrie, astfel că o participare de acest gen ar fi destul de dificilă. Dar nu imposibilă!"

4598 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1895 vizualizari
08 iun. 2023 19:41

CS Câmpina a ajuns în primele opt echipe din țară. Vineri dimineață va juca în fața campioanei naționale, CSM București

După cum v-am informat în premieră, CS Câmpina a trecut de faza grupelor la turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV și va juca în faza a doua, calificându-se între primele opt echipe din România.

1778 vizualizari
08 iun. 2023 17:50

Liga A Prahova, etapa a 34-a, ultima. Programul și delegările

La finalul acestei săptămâni se încheie campionatul județean Liga A. Iată programul și delegările:

Alte stiri recente

1303 vizualizari
08 iun. 2023 21:29

Alin Moldoveanu, primarul Câmpinei, s-a întors în PNL

1 comentarii

Anunțul revenirii primarului municipiului Câmpina în Partidul Național Liberal a fost făcut astăzi, într-o conferință de presă comună, susținută de Alin Moldoveanu împreună cu Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean și președinte al PNL Prahova.

1645 vizualizari
08 iun. 2023 20:29

”Vis de copil”, concert cu și pentru copii, la Câmpina

Sâmbătă, 10 iunie, de la ora 17.00, la Casa Tineretului din municipiul Câmpina va avea loc un concert intitulat ”Vis de copil”.