CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Cel mai tânăr component al CS Lido Câmpina, Cristian Gîrju, a câştigat campionatul regiunii Emilia Romagna la motocros

- Sport -

Cel mai tânăr component al CS Lido Câmpina, Cristian Gîrju, a câştigat campionatul regiunii Emilia Romagna la motocros

CS Lido Câmpina, condus de fostul multiplu campion Cătălin Duţă, a rămas singurul club câmpinean cu prezenţe constante în etapele Campionatului Naţional de Motocros. Acum, performanţele sportivilor de la acest club au depăşit graniţele ţării.

Clubul câmpinean are noi motive de mândrie, pentru că cel mai tânăr component al ei, Cristian Gîrju, a devenit duminică, 9 iulie, campion al regiunii Emilia Romagna, la clasa 85 cmc. Fiul unei familii din Câmpina, dar născut în Italia, Cristian concurează cu mândrie - în România şi în Italia - purtând tricolorul pe echipament şi pe motocicleta sa. În acest sezon, Cristian s-a impus în campionatul regiunii Emilia Romagna în 5 din cele 6 etape: la Vladana (pe 9 aprilie), Lesignano (21 mai), Campogalliano (4 iunie), Trecasali (18 iunie) şi Castelvetro (9 iulie), lipsind doar la etapa din 24 iunie, de la Medolla, la momentul respectiv aflându-se în România şi câştigând pentru CS Lido Câmpina etapa de la Moreni a Campionatului Naţional, la categoria sa, 85cmc.
Foarte mândru de performanţa celui mai tânăr component al clubului său, Cătălin Duţă ne-a declarat: "Este o performanţă deosebită, cu care ne mândrim şi m-aş bucura foarte mult dacă acest copil foarte talentat ar putea veni să concureze un sezon întreg pentru clubul nostru. Din păcate, distanţa dintre Italia şi România este destul de mare, campionatul nostru se întinde pe mai multe etape, de prin aprilie până în septembrie-octombrie, astfel că o participare de acest gen ar fi destul de dificilă. Dar nu imposibilă!"


10 Jul 2017 21:22 4703 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
634 vizualizari 22 May 2024 22:43 Din 25 mai, la Câmpina începe un puternic turneu internațional de tenis

Din 25 mai, la Câmpina începe un puternic turneu internațional de tenis

În organizarea Tenis Premium Club, la Câmpina va începe din 25 mai un puternic turneu internațional de tenis. Vor fi întreceri la simplu și dublu, la feminin și masculin pentru juniori sub 16 ani. Participă sportivi din 18 țări, iar deschiderea oficială va avea loc luni, 27 mai, de la ora 8.45.

citeste mai mult
665 vizualizari 22 May 2024 20:31 Fetele lui Daniel Vasile vor juca turneul final la Suceava, în perioada 25-29 mai

Fetele lui Daniel Vasile vor juca turneul final la Suceava, în perioada 25-29 mai

Echipa de handbal feminin juniori III a CS Câmpina s-a calificat la turneul final speranțe al Campionatului Național, federația luând decizia ca cest turneu să aibă loc în perioada 25-29 mai, la Suceava.

citeste mai mult
705 vizualizari 21 May 2024 21:24 Liga A Prahova. Petrolul 95 Ploiești - CS Câmpina 4-1

Liga A Prahova. Petrolul 95 Ploiești - CS Câmpina 4-1

După 10 puncte strânse în ultimele patru jocuri, câmpinenii au pierdut la scor, 1-4, în deplasare de pe terenul de la Sala Sporturilor, din Ploiești, în fața formației Petrolul 95.

citeste mai mult
621 vizualizari 21 May 2024 20:52 Liga A Prahova, etapa a 31-a. Rezultate și clasament

Liga A Prahova, etapa a 31-a. Rezultate și clasament

Marți, 21 mai, de la ora 18.00, au avut loc jocurile contând pentru etapa a 31-a din Liga A Prahova, utlima etapă intermediară la nivelul primului eșalon județean.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV