Andrei Istrate (UNPR) vrea "progres și normalitate" pentru Câmpina

Politică (Categoria articolului)

La Ploiești a avut loc, în această seară, o întâlnire a candidaților UNPR Prahova pentru alegerile locale din 5 iunie cu președintele partidului, deputatul Valeriu Steriu. "Noi nu suntem un partid de 50%, dar suntem un partid care echilibrează scena politică. Și sunt convins că, în aproape toată țara, nu se va putea constitui majoritatea la nivelul consiliilor județene fără UNPR", le-a spus Valeriu Steriu candidaților aflați în Sala "Europa" a Palatului Administrativ.

Din partea UNPR Câmpina, la întâlnirea de la Ploiești au fost prezenți consilierul local Viorica Stănică, candidatul la funcția de primar al municipiului - Andrei Istrate și mai mulți candidați aflați pe lista pentru Consiliul Local. "Noi vrem progres și normalitate pentru Câmpina. Progres, adică dezvoltare. Normalitate - adică o stare de bine, cetățeni mulțumiți și încrezători. Noi nu credem că străzi asfaltate, parcuri moderne, săli de sport sau canalizare trebuie incluse într-un program electoral și să constituie promisiuni electorale. Acestea sunt lucruri care obligatoriu trebuie să reprezinte o parte din activitatea unui primar, indiferent cine ar fi acela", a declarat Andrei Istrate.

8249 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • dan 14.05.2016 07:02 Normalitate? Când va fi în stare să găsească definiția normalități, în contextul actual, vă rog să o publicați aici. Să știm și noi la ce repere si principii ne raportăm. Când treci de la Forta Civică la PDL, apoi la PNL, iar când locul pe listă nu iti convine fugi la UNPR, este o formă de normalitate? P.S. Este valabil pentru toți candidații. Sloganul de campanie este .....
  • Liviu 14.05.2016 08:12 Domne, cred ca are dreptate! Daca iei programele tuturor candidatilor, cam 80% cred ca sunt comune - parcari, asfaltari, canalizari, parcuri, bancute panselute etc. Eu as vota un primar care sa vina cu o idee moderna, revolutionara, de a schimba fata Campinei, de a-i menine pe tineri aici, de a revitaliza acest oras. Personal, voi urmari atent acest candidat, pentru ca imi place cum gandeste!
  • ISTRATE ANDREI 14.05.2016 22:27 FUZIUNEA este un proces care se decide la nivel central, de organismele de conducere ale partidelor politice. Eu nu am plecat de la Forta Civica la PDL si apoi de la PDL la PNL. Forta Civica a fuzionat cu PDL, iar apoi PDL si vechiul PNL au fuzionat formand un singur partid. Asa am ajuns eu de la Forta Civica la PNL, nu prin migratie politica. Daca sunteti interesat (a) de politica, este trist ca nu stiti aceste lucruri. Iar de la PNL am decis sa plec din motive foarte clare. Este firesc sa pleci dintr-un partid unde cineva isi atribuie munca ta fara sa ti-o recunoasca si unde sunt promovati oameni pe criterii doar de unii stiute. Eu nu vreau functii, vreau doar corectitudine si principii sanatoase. Am plecat de la un partid mare la UNPR, un partid mic dar cu Oameni mari si vrem sa facem ceva pentru comunitate, nu pentru interesul personal sau de grup asa cum se procedeaza la alte partide. Este foarte simplu.

Politică

1325 vizualizari
24 mar. 2024 09:49

Daniel Ioniță: ”Este rușinos pentru un consilier local ca într-un mandat de patru ani să nu depui niciun proiect!”

2 comentarii

Invitat în cadrul unei emisiuni la CâmpinaTV.ro, unde a mărturisit ”Am un gust amar la finalul acestui mandat”, Daniel Ioniță, președintele executiv al Partidului România în Acțiune, a făcut și o serie de alte comentarii legate de activitatea aleșilor locali din Câmpina.

1224 vizualizari
22 mar. 2024 08:57

Instanța a acceptat Alianța Dreapta Unită, care va fi pe buletinul de vot la alegerile locale din 9 iunie

1 comentarii

Biroul Electoral Central refuzase recunoașterea Alianței Dreapta Unită, formată din USR, PMP și Forța Dreptei. Decizia BEC a fost contestată, iar instanța Înaltei Curți de Casație șiJustiție a admis-o, astfel că Alianța Dreapta Unită se va afla pe buletinul de vot la alegerile din 9 iunie.

Alte stiri recente

282 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările:

773 vizualizari
28 mar. 2024 20:29

La Câmpina, sancțiune record de suspendare a unui permis de conducere

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, în două intervale orare (7.00 - 9.00 și 15.00 - 17.00), Poliția Câmpina a acționat în municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina pe linie rutieră.