Andrei Istrate (UNPR) vrea "progres și normalitate" pentru Câmpina

Politică (Categoria articolului)

La Ploiești a avut loc, în această seară, o întâlnire a candidaților UNPR Prahova pentru alegerile locale din 5 iunie cu președintele partidului, deputatul Valeriu Steriu. "Noi nu suntem un partid de 50%, dar suntem un partid care echilibrează scena politică. Și sunt convins că, în aproape toată țara, nu se va putea constitui majoritatea la nivelul consiliilor județene fără UNPR", le-a spus Valeriu Steriu candidaților aflați în Sala "Europa" a Palatului Administrativ.

Din partea UNPR Câmpina, la întâlnirea de la Ploiești au fost prezenți consilierul local Viorica Stănică, candidatul la funcția de primar al municipiului - Andrei Istrate și mai mulți candidați aflați pe lista pentru Consiliul Local. "Noi vrem progres și normalitate pentru Câmpina. Progres, adică dezvoltare. Normalitate - adică o stare de bine, cetățeni mulțumiți și încrezători. Noi nu credem că străzi asfaltate, parcuri moderne, săli de sport sau canalizare trebuie incluse într-un program electoral și să constituie promisiuni electorale. Acestea sunt lucruri care obligatoriu trebuie să reprezinte o parte din activitatea unui primar, indiferent cine ar fi acela", a declarat Andrei Istrate.

8093 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • dan 14.05.2016 07:02 Normalitate? Când va fi în stare să găsească definiția normalități, în contextul actual, vă rog să o publicați aici. Să știm și noi la ce repere si principii ne raportăm. Când treci de la Forta Civică la PDL, apoi la PNL, iar când locul pe listă nu iti convine fugi la UNPR, este o formă de normalitate? P.S. Este valabil pentru toți candidații. Sloganul de campanie este .....
  • Liviu 14.05.2016 08:12 Domne, cred ca are dreptate! Daca iei programele tuturor candidatilor, cam 80% cred ca sunt comune - parcari, asfaltari, canalizari, parcuri, bancute panselute etc. Eu as vota un primar care sa vina cu o idee moderna, revolutionara, de a schimba fata Campinei, de a-i menine pe tineri aici, de a revitaliza acest oras. Personal, voi urmari atent acest candidat, pentru ca imi place cum gandeste!
  • ISTRATE ANDREI 14.05.2016 22:27 FUZIUNEA este un proces care se decide la nivel central, de organismele de conducere ale partidelor politice. Eu nu am plecat de la Forta Civica la PDL si apoi de la PDL la PNL. Forta Civica a fuzionat cu PDL, iar apoi PDL si vechiul PNL au fuzionat formand un singur partid. Asa am ajuns eu de la Forta Civica la PNL, nu prin migratie politica. Daca sunteti interesat (a) de politica, este trist ca nu stiti aceste lucruri. Iar de la PNL am decis sa plec din motive foarte clare. Este firesc sa pleci dintr-un partid unde cineva isi atribuie munca ta fara sa ti-o recunoasca si unde sunt promovati oameni pe criterii doar de unii stiute. Eu nu vreau functii, vreau doar corectitudine si principii sanatoase. Am plecat de la un partid mare la UNPR, un partid mic dar cu Oameni mari si vrem sa facem ceva pentru comunitate, nu pentru interesul personal sau de grup asa cum se procedeaza la alte partide. Este foarte simplu.

Politică

1734 vizualizari
21 feb. 2023 10:37

PMP Câmpina nu este de acord cu donarea, către Parohia "Nașterea Maicii Domnului", a unui teren de pe Strada Buciumului

1 comentarii

Pe ordinea de zi a ședinței de miercuri, 22 februarie 2023, a Consiliului Local Câmpina se află un proiect privind darea în folosință gratuită a unui teren de pe Strada Buciumului către Parohia Nașterea Maicii Domnului din Cartierul Voila. Este vorba de un teren de 2.290 mp, învecinat cu Casa Parohială. Legat de acest proiect, președintele PMP Câmpina, Adrian Pițigoi, ne-a transmis un punct de vedere pe care îl redăm integral.

1831 vizualizari
16 feb. 2023 21:20

Horațiu Zăgan, despre acuzele aduse de Florin Marcu: ”Nu au nicio legătură cu realitatea”

La finalul ședinței extraordinare a Consiliului Local Câmpina, care a avut loc miercuri, 15 februarie, consilierul Florin Marcu l-a acuzat pe Horațiu Zăgan că este într-un conflict de interese și l-a amenințat cu... ANI.

Alte stiri recente

731 vizualizari
20 mar. 2023 19:59

Societatea Voipan Sil Câmpina angajează mai multe categorii de personal

Societatea Voipan Sil Câmpina anunță că face angajări, având nevoie de mai multe categorii de personal.

1369 vizualizari
20 mar. 2023 17:56

Proiect Erasmus+ la Școala ”B.P. Hasdeu” Câmpina - ”All different, all equal”. Participă elevi din Italia, Spania și Franța

În cadrul proiectului Erasmus+ ”All different, all equal”, Câmpina, prin Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu”, este gazda unei noi acțuni de mobilitate, la care participă elevi și cadre didactice de la școlile partenere din Italia, Spania și Franța.