Ce avem noi aici? Cezar Grama revine în politică, alături de Alexandru Anghel, la AUR Câmpina

Politică (Categoria articolului)

Pe măsură ce se apropie alegerile, după cum ne așteptam cu toții, pe scena politică locală se produc mișcări interesante, apar nume noi sau se reactivează nume vechi în... partide noi. În această din urmă categorie îi putem include și pe Alexandru Anghel și Cezar Grama, de câteva zile președinte, respectiv vicepreședinte la AUR Câmpina.

Despre Alexandru Anghel nu putem spune că este un om politic, chiar dacă a avut o candidatură la Camera Deputaților, în 2012, din partea ARD (Alianţa România Dreaptă, formată din PDL, Forţa Civică şi PNŢCD). A candidat atunci în locul tatălui său, Florin Anghel, fost deputat și fost președinte al Consiliului Județean Prahova. A fost învins de Virgil Guran, candidatul USL (Uniunea Social Liberală, formată din PSD, PNL și PC).
Cezar Grama, în schimb, este în politică de mulți ani. A fost la PDL, apoi la PNL (după absorbția celor două partide), apoi la Partidul Verde și acum, iată, la AUR. Povestea cu Partidul Verde o știți deja, sunt acolo mai multe procese între cele două părți, însă mai important este faptul că Grama a demisionat din Consiliul Local Câmpina în octombrie 2022, motivul oficial invocat fiind că trebuie să se ocupe de organizația sindicală la care a fost ales președinte (Sindicatul Pro Europa AFIR). Probabil a pus lucrurile la punct la sindicat și revine în politică la AUR, partid cu care nu are absolut nicio legătură, dar pe listele căruia cu siguranță îl vom regăsi la alegerile de anul viitor. De altfel, nici Alexandru Anghel nu e de acolo, ca să folosim o expresie colocvială, în sensul că nu corespunde tiparului de membru al unui partid extremist, cu o ideologie confuză, de un naționalism agresiv. Dar AUR e un partid care a crescut mult în ultima vreme, în unele sondaje apare chiar pe locul al doilea, după PSD și înaintea PNL, deci este un partid de pe listele căruia se poate intra în Parlamentul European, în Parlamentul României, plus în administrațiile locală și județeană. Va fi foarte interesant cine va fi candidatul AUR la Primăria Câmpina. Evităm să arătăm cu degetul spre Cezar Grama, deși îl vedem încercând o candidatură pe care și-a dorit-o și altădată, dar e posibil ca acum să vrea mai mult, în Senat, de exemplu. În privința lui Alexandru Anghel, cel mai probabil va opta pentru Camera Deputaților. Iată, așadar, cum apar și candidații când este vorba despre un partid în top, fie el și extremist. Nu contează, funcția să iasă! Și vedem ce va ieși în anul electoral 2024.
Precizăm că structura completă de conducere a AUR Câmpina este următoarea
: Alexandru Anghel – președinte, Cezar Grama, Ionuț Rădulescu (și el din fosta echipă a Partidului Verde), Marian Alexandru, Alin Ciucaș și Adrian Bertrand – vicepreședinți, Magdalena Mâț - secretar.
(Foto - Facebook AUR Câmpina)

1727 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Florea Constantin 18.11.2023 11:12 Nu știu ce sa zic .....Anghel ....nu cunosc decât tatăl .Anghel senior nu prea a fost ok .vom vedea. Am încredere în AUR .Lucrurile se mai pot schimba .
  • Manda Ninel 18.11.2023 11:20 Doar doi oportuniști!

Politică

1025 vizualizari
21 nov. 2023 11:48

Drept la replică din partea AUR Câmpina

3 comentarii

În urma apariției articolului "Ce avem noi aici? Cezar Grama revine în politică, alături de Alexandru Anghel, la AUR Câmpina", publicat pe site-ul nostru în data de 17 noiembrie 2023, am primit din partea Biroului de comunicare al AUR Câmpina un drept la replică pe care în prezentăm integral. 

Alte stiri recente

1223 vizualizari
07 dec. 2023 21:30

A fost lansat proiectul Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat la Câmpina

Joi seară, într-un spațiu elegant și bine pus la punct din clădirea BCR, din centrul municipiului Câmpina, a avut loc lansarea proiectului Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat în Câmpina.

578 vizualizari
07 dec. 2023 18:43

Tribunalul Ilfov a admis suspendarea hotărârii privind terenurile de pe râul Doftana

Joi, 7 decembrie 2023, a fost primul termen în procesul intentat de societățile Elsid și Electrocarbon împotriva Consiliului Local Câmpina și Primăriei Câmpina pentru suspendarea hotărârii privind aprobarea îndeplinirii procedurilor de radiere din Cartea Funciară a dreptului de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea celor două societăți asupra terenurilor aparținând municipalității, situate pe albia râului Doftana, acolo unde Elsid și Electrocarbon au investiții în domeniul energetic.