CONTACT

Ce avem noi aici? Cezar Grama revine în politică, alături de Alexandru Anghel, la AUR Câmpina

- Politică -

Ce avem noi aici? Cezar Grama revine în politică, alături de Alexandru Anghel, la AUR Câmpina

Pe măsură ce se apropie alegerile, după cum ne așteptam cu toții, pe scena politică locală se produc mișcări interesante, apar nume noi sau se reactivează nume vechi în... partide noi. În această din urmă categorie îi putem include și pe Alexandru Anghel și Cezar Grama, de câteva zile președinte, respectiv vicepreședinte la AUR Câmpina.

Despre Alexandru Anghel nu putem spune că este un om politic, chiar dacă a avut o candidatură la Camera Deputaților, în 2012, din partea ARD (Alianţa România Dreaptă, formată din PDL, Forţa Civică şi PNŢCD). A candidat atunci în locul tatălui său, Florin Anghel, fost deputat și fost președinte al Consiliului Județean Prahova. A fost învins de Virgil Guran, candidatul USL (Uniunea Social Liberală, formată din PSD, PNL și PC).
Cezar Grama, în schimb, este în politică de mulți ani. A fost la PDL, apoi la PNL (după absorbția celor două partide), apoi la Partidul Verde și acum, iată, la AUR. Povestea cu Partidul Verde o știți deja, sunt acolo mai multe procese între cele două părți, însă mai important este faptul că Grama a demisionat din Consiliul Local Câmpina în octombrie 2022, motivul oficial invocat fiind că trebuie să se ocupe de organizația sindicală la care a fost ales președinte (Sindicatul Pro Europa AFIR). Probabil a pus lucrurile la punct la sindicat și revine în politică la AUR, partid cu care nu are absolut nicio legătură, dar pe listele căruia cu siguranță îl vom regăsi la alegerile de anul viitor. De altfel, nici Alexandru Anghel nu e de acolo, ca să folosim o expresie colocvială, în sensul că nu corespunde tiparului de membru al unui partid extremist, cu o ideologie confuză, de un naționalism agresiv. Dar AUR e un partid care a crescut mult în ultima vreme, în unele sondaje apare chiar pe locul al doilea, după PSD și înaintea PNL, deci este un partid de pe listele căruia se poate intra în Parlamentul European, în Parlamentul României, plus în administrațiile locală și județeană. Va fi foarte interesant cine va fi candidatul AUR la Primăria Câmpina. Evităm să arătăm cu degetul spre Cezar Grama, deși îl vedem încercând o candidatură pe care și-a dorit-o și altădată, dar e posibil ca acum să vrea mai mult, în Senat, de exemplu. În privința lui Alexandru Anghel, cel mai probabil va opta pentru Camera Deputaților. Iată, așadar, cum apar și candidații când este vorba despre un partid în top, fie el și extremist. Nu contează, funcția să iasă! Și vedem ce va ieși în anul electoral 2024.
Precizăm că structura completă de conducere a AUR Câmpina este următoarea
: Alexandru Anghel – președinte, Cezar Grama, Ionuț Rădulescu (și el din fosta echipă a Partidului Verde), Marian Alexandru, Alin Ciucaș și Adrian Bertrand – vicepreședinți, Magdalena Mâț - secretar.
(Foto - Facebook AUR Câmpina)


17 Nov 2023 19:46 2769 vizualizari


Comentarii






  • 18.11.2023 11:20 Manda Ninel Doar doi oportuniști!
  • 18.11.2023 11:12 Florea Constantin Nu știu ce sa zic .....Anghel ....nu cunosc decât tatăl .Anghel senior nu prea a fost ok .vom vedea. Am încredere în AUR .Lucrurile se mai pot schimba .
1391 vizualizari 06 May 2024 10:14 Doi fotbaliști cu prezențe în prima ligă vor să ajungă consilieri locali la Câmpina

Doi fotbaliști cu prezențe în prima ligă vor să ajungă consilieri locali la Câmpina

Pe listele cu candidați la Consiliul Local Câmpina, la alegerile din 9 iunie, pe care le-am publicat integral aici, regăsim și doi fotbaliști cu prezențe în prima ligă. Este vorba de Valentin Negoiță - locul 9 pe lista Partidului Național Liberal, și Claudiu Dumitrescu - locul 17 pe lista Partidului Câmpina Curată.

citeste mai mult
2179 vizualizari 03 May 2024 15:55 Virgiliu Nanu: ”Câmpina are nevoie de o schimbare!”

Virgiliu Nanu: ”Câmpina are nevoie de o schimbare!”

citeste mai mult
1841 vizualizari 02 May 2024 20:11 Alegeri locale la Câmpina. Opt candidați la funcția de primar și 148 la Consiliul Local

Alegeri locale la Câmpina. Opt candidați la funcția de primar și 148 la Consiliul Local

S-a încheiat perioada de depunere a candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie 2024. La Câmpina, s-au înscris în cursa electorală opt candidați la funcția de primar din partea a tot atâtea partide politice și alianțe, precum și 148 candidați la Consiliul Local din partea a zece formațiuni politice și un independent.

citeste mai mult
1825 vizualizari 02 May 2024 18:58 Suspiciuni privind posibile fraude electorale, semnalate de Partidul Câmpina Curată

Suspiciuni privind posibile fraude electorale, semnalate de Partidul Câmpina Curată

În cadrul unei declarații de presă, pe care au susținut-o joi, 2 mai, liderii Partidului Câmpina Curată au făcut o serie de declarații pe mai multe subiecte, cel mai ”fierbinte” fiind cel al unei posibile fraude electorale în perspectiva alegerilor locale din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV