CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Ce avem noi aici? Cezar Grama revine în politică, alături de Alexandru Anghel, la AUR Câmpina

- Politică -

Ce avem noi aici? Cezar Grama revine în politică, alături de Alexandru Anghel, la AUR Câmpina

Pe măsură ce se apropie alegerile, după cum ne așteptam cu toții, pe scena politică locală se produc mișcări interesante, apar nume noi sau se reactivează nume vechi în... partide noi. În această din urmă categorie îi putem include și pe Alexandru Anghel și Cezar Grama, de câteva zile președinte, respectiv vicepreședinte la AUR Câmpina.

Despre Alexandru Anghel nu putem spune că este un om politic, chiar dacă a avut o candidatură la Camera Deputaților, în 2012, din partea ARD (Alianţa România Dreaptă, formată din PDL, Forţa Civică şi PNŢCD). A candidat atunci în locul tatălui său, Florin Anghel, fost deputat și fost președinte al Consiliului Județean Prahova. A fost învins de Virgil Guran, candidatul USL (Uniunea Social Liberală, formată din PSD, PNL și PC).
Cezar Grama, în schimb, este în politică de mulți ani. A fost la PDL, apoi la PNL (după absorbția celor două partide), apoi la Partidul Verde și acum, iată, la AUR. Povestea cu Partidul Verde o știți deja, sunt acolo mai multe procese între cele două părți, însă mai important este faptul că Grama a demisionat din Consiliul Local Câmpina în octombrie 2022, motivul oficial invocat fiind că trebuie să se ocupe de organizația sindicală la care a fost ales președinte (Sindicatul Pro Europa AFIR). Probabil a pus lucrurile la punct la sindicat și revine în politică la AUR, partid cu care nu are absolut nicio legătură, dar pe listele căruia cu siguranță îl vom regăsi la alegerile de anul viitor. De altfel, nici Alexandru Anghel nu e de acolo, ca să folosim o expresie colocvială, în sensul că nu corespunde tiparului de membru al unui partid extremist, cu o ideologie confuză, de un naționalism agresiv. Dar AUR e un partid care a crescut mult în ultima vreme, în unele sondaje apare chiar pe locul al doilea, după PSD și înaintea PNL, deci este un partid de pe listele căruia se poate intra în Parlamentul European, în Parlamentul României, plus în administrațiile locală și județeană. Va fi foarte interesant cine va fi candidatul AUR la Primăria Câmpina. Evităm să arătăm cu degetul spre Cezar Grama, deși îl vedem încercând o candidatură pe care și-a dorit-o și altădată, dar e posibil ca acum să vrea mai mult, în Senat, de exemplu. În privința lui Alexandru Anghel, cel mai probabil va opta pentru Camera Deputaților. Iată, așadar, cum apar și candidații când este vorba despre un partid în top, fie el și extremist. Nu contează, funcția să iasă! Și vedem ce va ieși în anul electoral 2024.
Precizăm că structura completă de conducere a AUR Câmpina este următoarea
: Alexandru Anghel – președinte, Cezar Grama, Ionuț Rădulescu (și el din fosta echipă a Partidului Verde), Marian Alexandru, Alin Ciucaș și Adrian Bertrand – vicepreședinți, Magdalena Mâț - secretar.
(Foto - Facebook AUR Câmpina)


17 Nov 2023 19:46 2890 vizualizari


Comentarii


  • 18.11.2023 11:20 Manda Ninel Doar doi oportuniști!
  • 18.11.2023 11:12 Florea Constantin Nu știu ce sa zic .....Anghel ....nu cunosc decât tatăl .Anghel senior nu prea a fost ok .vom vedea. Am încredere în AUR .Lucrurile se mai pot schimba .
5217 vizualizari 14 Jun 2024 18:27 Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

V-am prezentat într-un articol anterior motivele care, credem noi, stau la baza victoriei Irinei Nistor (PSD) în alegerile locale din 9 iunie 2024. Vom încerca acum să creionăm motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut, surprinzător pentru mulți, funcția de primar.

citeste mai mult
4042 vizualizari 13 Jun 2024 20:59 Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Încercăm o analiză a rezultatelor alegerilor locale din 9 iunie 2024 și începem cu... învingătorii. Despre învinși vom scrie separat.

citeste mai mult
1843 vizualizari 07 Jun 2024 20:14 Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Campania electorală pentru alegerile din 9 iunie 2024 (locale și europarlamentare) se încheie sâmbătă dimineață la ora 7.00, cu 24 de ore înainte de deschiderea secțiilor de votare. La final de campanie, vă prezentăm mesajul primarului Ioan Alin Moldoveanu, candidat PNL pentru încă un mandat la Casa cu Grifoni.

citeste mai mult
2107 vizualizari 07 Jun 2024 16:37 Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Adina Gârbăcică, Rudolf Leica și Liviu Dumitrache, candidați din partea Partidului Câmpina Curată la Consiliul Local, la alegerile din 9 iunie 2024, au fost invitații noștri la o ultimă emisiune electorală.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV