CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

La Câmpina a avut loc, după mulți ani, o demonstrație de auto și aeromodelism

- Eveniment -

La Câmpina a avut loc, după mulți ani, o demonstrație de auto și aeromodelism

Pasionații de automodelism au avut ce vedea astăzi, la Câmpina, la demonstrația organizată de Asociația "Aproape de natură", filiala locală. Evenimentul a avut loc în curtea interioară și în sala de sport a Colegiului Național "Nicolae Grigorescu".

Li se spune jucării cu telecomandă pentru oamenii mari, dar automodelele de la demonstrația de astăzi au atras participanți și public de toate vârstele. Până la urmă, acestea era și scopul, promovarea modelismului astfel încât această activitate să fie practicată de cât mai multe persoane. În țară sunt multe localități unde se desfășoară adevărate competiții de modelism, sunt concursuri tradiționale, cu participare numeroasă. La Câmpina, acum se fac primii pași spre reînvierea activității de modelism prin aceste evenimente organizate de Asociația "Aproape de natură".
"Sperăm într-o colaborare cu firmele invitate și ne bucurăm că au răspuns invitației noastre. Modelismul nu este un hobby la îndemâna oricui, din păcate. Este o mare diferență între mașinuțele telecomandate pe care le cumpărăm de la librărie și ceea ce vedeți la o demonstrație de automodelism. Sper ca modelismul să devină o tradiție și la Câmpina, iar odată cu venirea verii ne dorim să organizăm o demonstrație de auto și aeromodelism și pe Dealul Muscel, dar și o demonstrație de navomodelism pe Lacul Bisericii, care chiar va fi un spectacol pentru iubitorii modelismului", ne-a declarat Răzvan Nicolau, organizatorul demonstrației de astăzi. (video)
Alături de reprezentanții Asociației "Aproape de natură", la Câmpina s-au aflat reprezentanți ai RC Racing București, FxModells București, Auto RC București, RC Car's Pitești și RC Car's Brașov, iar din partea administrației locale câmpinene a participat city-managerul Remus Bădulescu.


22 Apr 2017 19:05 6303 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
1216 vizualizari 13 Jun 2024 23:11 Multă ”răceală” la Ziua Eroilor, de la Câmpina

Multă ”răceală” la Ziua Eroilor, de la Câmpina

Ziua Eroilor a venit în anul 2024 la foarte puțin timp după alegerile locale. Poate de aici o ”răceală” evidentă, schimburi de priviri reci, chiar dure între... diverse persoane, implicate direct sau indirect în derularea procesului electoral.

citeste mai mult
2016 vizualizari 13 Jun 2024 21:59 Ziua Eroilor a fost la Cornu o mare sărbătoare

Ziua Eroilor a fost la Cornu o mare sărbătoare

Comuna Cornu excelează atunci când vine vorba de organizarea de evenimente, dar, dintre toate, Ziua Eroilor pare cea mai apropiată de sufletul administrației din, probabil, cea mai europeană comună din Prahova și nu numai.

citeste mai mult
972 vizualizari 11 Jun 2024 08:58 Grupul vocal folcloric ”Dor, doruleț”, al CAR Pensionari Câmpina, a fost la Festivalul iProsop, de la Selemet, Moldova

Grupul vocal folcloric ”Dor, doruleț”, al CAR Pensionari Câmpina, a fost la Festivalul iProsop, de la Selemet, Moldova

Din anul 2022, seniorii câmpineni și din localitățile limitrofe au participat la acțiunile proiectului ”Îmbătrânire activă și sănătoasă”, inițiat de Asociația CAR Pensionari Câmpina.

citeste mai mult
866 vizualizari 04 Jun 2024 17:46 Aurelian Temișan, sărbătorit de publicul câmpinean la finalul spectacolului “O noapte furtunoasă”

Aurelian Temișan, sărbătorit de publicul câmpinean la finalul spectacolului “O noapte furtunoasă”

Pe scena Casei Tineretului din Câmpina s-a jucat, luni seară, spectacolul "O noapte furtunoasă", după I.L. Caragiale, în regia lui Alexandru Nagy.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV