Ștefan Bănică Jr, capul de afiș al spectacolelor la Festivalul Cașcavelei, de la Valea Doftanei

Eveniment (Categoria articolului)

Week-end-ul viitor, 2-4 septembrie, la Valea Doftanei are loc ediția a XIX-a a Festivalului Cașcavelei.

Spectacolele vor avea loc în fiecare seară de festival, între orele 18 și 22.30, iar printre cei care vor urca pe scena amplasată pe terenul de fotbal din satul Trăisteni se numără: Mihai Trăistariu, Aurel Moldoveanu, Daniela Gyorfi, Adina, Claudia Ghițulescu, Dan Ciotoi, Cristian Rizescu, Elisabeta Turcu, Anna Lesko, Luis Gabriel, Minodora, Ștefan Bănică Jr.
Festivalul începe vineri, 2 septembrie 2022, ora 14.00, cu festivitatea de deschidere. Zilnic aveți posibilitatea de a vă distra în ambianța creată de organizatori, la terasele amenajate, pe fondul muzical asigurat de Dj Conte și numeroase ansambluri folclorice sub coordonarea Asociației pentru Tineret Valea Doftanei. Puteți cumpăra produsele de brânzeturi, carne, legume, fructe și alte produse tradiționale, iar copiii vor beneficia de nelipsitul parc de distracții sau de aventuri cu ”Ceata lui Zambilici”.

2903 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1571 vizualizari
01 apr. 2023 11:25

”Fata morgana” a poposit la Câmpina. Vernisajul unei expoziții pline de culoare și emoție

Multe emoții într-un cadru aparte, plin de culorile tablourilor și de sunetele chitarelor, acesta a fost decorul în care a avut loc vernisajul unei expoziții de pictură, care a avut loc la Casa de Cultură ”Geo Bogza”, din Câmpina, vineri, 31 martie 2023.

2022 vizualizari
28 mar. 2023 20:44

Vineri, 31 martie, la Casa de Cultură Câmpina are loc vernisajul unei noi expoziții a unor pictori de dincolo de Prut

Vineri, 31 martie 2023, de la ora 18.00, la Casa de Cultură ”Geo Bogza” din municipiul Câmpina va avea loc vernisajul unei expoziții a câtorva pictori de dincolo de Prut, care au expus în Galeria ”Fata Morgana” din Mărcăuți, o localitate aflată la mică distanță de capitala Republicii Moldova, Chișinău.

Alte stiri recente

697 vizualizari
01 apr. 2023 13:06

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă dimineață a avut loc uvertura etapei a 22-a, din Liga A Prahova. Celelalte meciuri ale rundei au loc după-amiază și mâine dimineață. Iată rezultatul partidei de dumineață și clasamentul actualizat:

1347 vizualizari
01 apr. 2023 12:35

Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina are un elev calificat la Olimpiada Națională la analiza produselor alimentare

În acest an școlar au fost foarte multe rezultate foarte bune la olimpiadele școlare la nivel județean, mulți elevi ai unităților de învățământ câmpinene calificându-se la olimpiadele naționale.