Ștefan Bănică Jr, capul de afiș al spectacolelor la Festivalul Cașcavelei, de la Valea Doftanei

Eveniment (Categoria articolului)

Week-end-ul viitor, 2-4 septembrie, la Valea Doftanei are loc ediția a XIX-a a Festivalului Cașcavelei.

Spectacolele vor avea loc în fiecare seară de festival, între orele 18 și 22.30, iar printre cei care vor urca pe scena amplasată pe terenul de fotbal din satul Trăisteni se numără: Mihai Trăistariu, Aurel Moldoveanu, Daniela Gyorfi, Adina, Claudia Ghițulescu, Dan Ciotoi, Cristian Rizescu, Elisabeta Turcu, Anna Lesko, Luis Gabriel, Minodora, Ștefan Bănică Jr.
Festivalul începe vineri, 2 septembrie 2022, ora 14.00, cu festivitatea de deschidere. Zilnic aveți posibilitatea de a vă distra în ambianța creată de organizatori, la terasele amenajate, pe fondul muzical asigurat de Dj Conte și numeroase ansambluri folclorice sub coordonarea Asociației pentru Tineret Valea Doftanei. Puteți cumpăra produsele de brânzeturi, carne, legume, fructe și alte produse tradiționale, iar copiii vor beneficia de nelipsitul parc de distracții sau de aventuri cu ”Ceata lui Zambilici”.

2685 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

566 vizualizari
30 nov. 2022 13:58

Sărbătoarea ”Sf. Andrei” și Ziua Națională a României, sărbătorite la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

Marți, 29 noiembrie, în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a avut loc o manfestare prin care au fost sărbătorite ”Sf. Andrei” și Ziua Națională a României. Chiar dacă la acest eveniment nu au putut lua parte decât elevi și cadre didactice ale acestei instituții de învățământ, manifestarea a fost una emoționantă și deosebit de frumoasă.

2184 vizualizari
24 nov. 2022 23:42

Tituș Constantin și ”Celesta” au deschis a XVI-a ediție a Festivalului Tineretului, de la Câmpina

Festivalul Tineretului, organizat de Fundația Zamolxes din Câmpina, a ajuns la a XVI-a ediție. Spectacolul a avut o primă reprezentație joi, 24 noiembrie 2022, în sala Casei Tineretului. Evenimentul s-a bucurat de sprijinul financiar al autorităților locale, fiind finanțat prin Legea 350/2005.

Alte stiri recente

223 vizualizari
30 nov. 2022 15:58

Participare record la Concursul de creație literară pentru elevi de la Biblioteca Municipală ”Dr. C.I. Istrati” Câmpina

Concursul de creație literară adresat elevilor din școlile și liceele câmpinene a strâns la ediția din acest an un număr record de participanți - 92. Marți, 29 noiembrie, imediat după prânz, a avut loc festivitatea de premiere, la care administrația locală a fost reprezentată de Liviu Davidescu, consilier local, președintele Comisiei pentru Cultură și Tineret, din cadrul Consiliului Local Câmpina.

1857 vizualizari
30 nov. 2022 13:16

Directorul Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, Vasile Tache, a fost avansat la gradul de chestor

1 comentarii

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat în cursul zilei de marți, 29 noiembrie, mai multe decrete privind unele avansări în grad.