Ștefan Bănică Jr, capul de afiș al spectacolelor la Festivalul Cașcavelei, de la Valea Doftanei

Eveniment (Categoria articolului)

Week-end-ul viitor, 2-4 septembrie, la Valea Doftanei are loc ediția a XIX-a a Festivalului Cașcavelei.

Spectacolele vor avea loc în fiecare seară de festival, între orele 18 și 22.30, iar printre cei care vor urca pe scena amplasată pe terenul de fotbal din satul Trăisteni se numără: Mihai Trăistariu, Aurel Moldoveanu, Daniela Gyorfi, Adina, Claudia Ghițulescu, Dan Ciotoi, Cristian Rizescu, Elisabeta Turcu, Anna Lesko, Luis Gabriel, Minodora, Ștefan Bănică Jr.
Festivalul începe vineri, 2 septembrie 2022, ora 14.00, cu festivitatea de deschidere. Zilnic aveți posibilitatea de a vă distra în ambianța creată de organizatori, la terasele amenajate, pe fondul muzical asigurat de Dj Conte și numeroase ansambluri folclorice sub coordonarea Asociației pentru Tineret Valea Doftanei. Puteți cumpăra produsele de brânzeturi, carne, legume, fructe și alte produse tradiționale, iar copiii vor beneficia de nelipsitul parc de distracții sau de aventuri cu ”Ceata lui Zambilici”.

3443 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1528 vizualizari
25 mar. 2024 21:51

De ziua ei, Poliția Câmpina și-a deschis porțile pentru copiii de la mai multe școli

1 comentarii

25 Martie este Ziua Poliției, iar una dintre activitățile desfășurate cu acest prilej a fost și la Câmpina. Aici, Poliția Municipală și-a deschis porțile, elevi de la Grădinița ”Iulia Hasdeu”, Școala gimnazială din cadrul Liceului Tehnologic Mecanic, Școala Centrală și Școala Gimnazială din cadrul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” fiind fascinați să descopere un univers nou.

2775 vizualizari
21 mar. 2024 08:05

Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” a împlinit 52 ani de la înființare

2 comentarii

Sărbătoare mare miercuri, 20 martie, la Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” din Câmpina. În ziua în care se împlineau 204 ani de la nașterea domnitorului care a dat numele acestei instituții de învățământ, conducerea acesteia a decis să organizeze și o mică festivitate dedicată împlinirii a 52 ani de existență ai școlii.

Alte stiri recente

113 vizualizari
29 mar. 2024 07:25

Asociația Cultul Eroilor Câmpina a premiat cele mai bune lucrări de la concursul ”Basarabia, pământ românesc”

Ca în fiecare an, la 27 martie, Asociația Cultul Eroilor ”Regina Maria”, filiala Câmpina, condusă de col (r) Marian Dulă, organizează - în general, împreună cu o unitate de învățământ din localitate - concursul de eseuri și desene ”Basarabia, pământ românesc”.

463 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările: