Ștefan Bănică Jr, capul de afiș al spectacolelor la Festivalul Cașcavelei, de la Valea Doftanei

Eveniment (Categoria articolului)

Week-end-ul viitor, 2-4 septembrie, la Valea Doftanei are loc ediția a XIX-a a Festivalului Cașcavelei.

Spectacolele vor avea loc în fiecare seară de festival, între orele 18 și 22.30, iar printre cei care vor urca pe scena amplasată pe terenul de fotbal din satul Trăisteni se numără: Mihai Trăistariu, Aurel Moldoveanu, Daniela Gyorfi, Adina, Claudia Ghițulescu, Dan Ciotoi, Cristian Rizescu, Elisabeta Turcu, Anna Lesko, Luis Gabriel, Minodora, Ștefan Bănică Jr.
Festivalul începe vineri, 2 septembrie 2022, ora 14.00, cu festivitatea de deschidere. Zilnic aveți posibilitatea de a vă distra în ambianța creată de organizatori, la terasele amenajate, pe fondul muzical asigurat de Dj Conte și numeroase ansambluri folclorice sub coordonarea Asociației pentru Tineret Valea Doftanei. Puteți cumpăra produsele de brânzeturi, carne, legume, fructe și alte produse tradiționale, iar copiii vor beneficia de nelipsitul parc de distracții sau de aventuri cu ”Ceata lui Zambilici”.

3339 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

4267 vizualizari
07 dec. 2023 21:30

A fost lansat proiectul Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat la Câmpina

Joi seară, într-un spațiu elegant și bine pus la punct din clădirea BCR, din centrul municipiului Câmpina, a avut loc lansarea proiectului Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat în Câmpina.

1622 vizualizari
07 dec. 2023 06:49

Concert de orgă la Biserica Romano-Catolică "Sfântul Anton de Padova" din Câmpina, cu ocazia sărbătorilor de iarnă

La Biserica Romano-Catolică "Sf. Anton de Padova" din municipiul Câmpina va avea loc și la acest sfârșit de an tradiționalul concert de orgă organizat în colaborare cu Societatea Filarmonică din Câmpina. Evenimentul se va desfășura miercuri, 27 decembrie 2023, de la ora 17.00. Intrarea este liberă.

Alte stiri recente

194 vizualizari
08 dec. 2023 07:42

Primim de la cititori. O parcare haotică și mașini blocate pe Aleea Margaretei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine, realizată luni, 4 decembrie, în jurul orei 21.00, pe Aleea Margaretei din Câmpina.

1308 vizualizari
07 dec. 2023 18:43

Tribunalul Ilfov a admis suspendarea hotărârii privind terenurile de pe râul Doftana

1 comentarii

Joi, 7 decembrie 2023, a fost primul termen în procesul intentat de societățile Elsid și Electrocarbon împotriva Consiliului Local Câmpina și Primăriei Câmpina pentru suspendarea hotărârii privind aprobarea îndeplinirii procedurilor de radiere din Cartea Funciară a dreptului de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea celor două societăți asupra terenurilor aparținând municipalității, situate pe albia râului Doftana, acolo unde Elsid și Electrocarbon au investiții în domeniul energetic.