Un bărbat de 34 de ani din Câmpina, autorul alertelor false cu bombă de la Ploiești

Actualitate (Categoria articolului)

Marți seara, Ploieștiul a fost în stare de alertă după ce un telefon anonim sesiza o amenințare cu bombă la magazinul Kaufland, din nordul Ploieștiului, precum și la Spitalul Județean Ploiești. Numeroase forțe de ordine, s-au deplasat în cele două locații, iar la Spitalul Județean de Urgență au venit și autorități publice, inclusiv prefectul județului - Ioana Mădălina Lupea și președintele Consiliului Județean - Bogdan Toader.

De altfel, din Kaufland au fost evacuate aproximativ 150 de persoane, iar la Spitalul Județean s-a instalat corturi pentru situații de urgență și au fost evacuate aproximativ 30 persoane, aparținători ai pacienților. Verificările s-au finalizat aproape de miezul nopții, când s-a putut afirma că alarma a fost falsă. În paralel, s-a lucrat la depistarea celui care a sunat pentru a anunța existența unor bombe, identificarea făcându-se astăzi, în jurul prânzului. Potrivit IJP Prahova, este vorba de un bărbat de 34 de ani, din Câmpina, care a fost condus deja la Poliție pentru audieri, urmând să se dispună măsurile legale. Aproape sigur, bărbatul se va alege cu o amendă și posibil și cu obligativitatea de a achita contravaloarea deplasării tututor forțelor de ordine la intervenție.

3759 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Campina tuturor posibilitatilor 14.11.2018 14:07 Si va ajunge sigur la Voila ca e nebun? Cu asa autoritati ne zbatem in mocirla si in penibil

Actualitate

2934 vizualizari
12 iul. 2020 12:11

Cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată în Prahova de duminică, ora 18.00, până luni, ora 2.00

Administrația Națională de Meteorologie a emis în urmă cu puțin timp o avertizare cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată, care se va manifesta și în Prahova, în intervalul de duminică, ora 18.00, până luni la ora 2.00.

3104 vizualizari
11 iul. 2020 20:27

Horia Tiseanu beneficiază de o nouă amânare în procesul în care este acuzat de fapte de corupție. Noul termen, în plină campanie electorală

Pe 9 iulie s-a desfășurat al 23-lea termen al procesului în care primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, este acuzat de fapte de corupție. Deși procesul se apropie la această primă instanță de final, s-a reușit o nouă amânare, pe portalul oficial al instanțelor din România fiind afișat la motivul amânării ”lipsă apărare”. (foto)

Alte stiri recente

887 vizualizari
13 iul. 2020 07:43

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 13 iulie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

2186 vizualizari
12 iul. 2020 14:50

Numărul infectărilor cu COVID-19 crește vertiginos, în timp ce Opoziția tergiversează adoptarea legii privind carantina și izolarea

După ce Curtea Constituțională a decis că măsurile luate împotriva pandemiei de coronavirus sunt neconstituționale, astfel încât statul român a rămas fără instrumentul legal privind obligativitatea carantinării sau izolării cetățenilor, Guvernul a adoptat destul de rapid un alt act normativ prin care redefinește carantina și izolarea. Dar când lucrurile au ajuns în Parlamentul României, inconștiența unora dintre politicieni a bulversat total lucrurile. Pe acest fond, numărul infectărilor cu COVID-19 a crescut vertiginos. La fel și numărul deceselor.... Cine răspunde pentru toate acestea?