Un bărbat de 34 de ani din Câmpina, autorul alertelor false cu bombă de la Ploiești

Actualitate (Categoria articolului)

Marți seara, Ploieștiul a fost în stare de alertă după ce un telefon anonim sesiza o amenințare cu bombă la magazinul Kaufland, din nordul Ploieștiului, precum și la Spitalul Județean Ploiești. Numeroase forțe de ordine, s-au deplasat în cele două locații, iar la Spitalul Județean de Urgență au venit și autorități publice, inclusiv prefectul județului - Ioana Mădălina Lupea și președintele Consiliului Județean - Bogdan Toader.

De altfel, din Kaufland au fost evacuate aproximativ 150 de persoane, iar la Spitalul Județean s-a instalat corturi pentru situații de urgență și au fost evacuate aproximativ 30 persoane, aparținători ai pacienților. Verificările s-au finalizat aproape de miezul nopții, când s-a putut afirma că alarma a fost falsă. În paralel, s-a lucrat la depistarea celui care a sunat pentru a anunța existența unor bombe, identificarea făcându-se astăzi, în jurul prânzului. Potrivit IJP Prahova, este vorba de un bărbat de 34 de ani, din Câmpina, care a fost condus deja la Poliție pentru audieri, urmând să se dispună măsurile legale. Aproape sigur, bărbatul se va alege cu o amendă și posibil și cu obligativitatea de a achita contravaloarea deplasării tututor forțelor de ordine la intervenție.

4442 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Campina tuturor posibilitatilor 14.11.2018 14:07 Si va ajunge sigur la Voila ca e nebun? Cu asa autoritati ne zbatem in mocirla si in penibil

Actualitate

304 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.

1223 vizualizari
18 apr. 2024 21:41

Accident spectaculos pe DN1, la Comarnic. Patru persoane au avut nevoie de asistență medicală

Joi seară, în jurul orei 19.20, pe DN1, la Comarnic, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, inclusiv un copil.

Alte stiri recente

366 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1342 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.