Liga A Prahova. Triumf Poiana Câmpina - Atletic Ploiești 2-1

Sport (Categoria articolului)

Pe o vreme urâtă, rece și umedă, la Poiana Câmpina s-au întâlnit în etapa a 22-a echipele Triumf Poiana Câmpina și Atletic Ploiești.

Ionuț Alexe a fost cel care a deschis scorul, transformând o lovitură de pedeapsă, just acordată de arbitrul Valentin Dumitru, după un fault asupra lui Bunea. Era minutul 13, iar oaspeții au forțat și au reușit să egaleze, în minutul 20. După pauză, poienarii au apăsat mai tare pedala de accelerație și au reușit să preia conducerea, în minutul 55, prin Stan, care a stabilit scorul final, în ciuda dominării oaspeților pe final, când portarul Stoica a fost cel mai bun jucător al gazdelor, cu intervenții grele și foarte bune, care au dat încredere echipei. Din păcate, puțin înainte de final, în minutul 88, L. Ion a fost eliminat.
Antrenorul Valentin Bunea a trimis în teren următorul ”11”: Stoica - G. Radu, I. Dumitru, Georgescu, A. Burchi, Bunea, R. Alexe (83 L. Ion), D. Marin, Stan (72 I. Vintilă), I. Alexe, Țol (62 Mincă; 90+1 Stancu).
Rezultatele complete ale acestei etape - aici.
Runda viitoare, Triumf Poiana Câmpina se va deplasa la Măneciu, unde va întâlni o formație cu ștate vechi în eșalonul de elită al județului, Avântul Măneciu.

2757 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1627 vizualizari
21 feb. 2024 19:35

CS Câmpina a câștigat en-fanfare etapa județeană a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV

1 comentarii

După o primă zi cu meciuri atractive, turneul final al etapei județene a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV a continuat miercuri, 21 februarie, în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, din Câmpina, cu ultimele partide - semifinalele și finalele.

840 vizualizari
21 feb. 2024 06:36

Meciuri atractive în prima zi a etapei județene a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV

Sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a găzduit marți, 20 februarie, jocurile din cadrul a două grupe din etapa județeană a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV.

Alte stiri recente

1273 vizualizari
22 feb. 2024 20:33

Primim de la cititori. Câmpina, Strada Bobâlna, februarie 2024

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 un filmuleț realizat parcurgând Strada Bobâlna, din Câmpina, de la capătul dinspre Strada B.P. Hasdeu până la ieșirea în Calea Doftanei.

463 vizualizari
22 feb. 2024 19:28

“Îmi asum public că, în calitate de primar al Câmpinei, NU voi continua demersul construirii pasajului rutier!”

2 comentarii

Acesta este angajamentul public al Irinei Nistor, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina, un angajament scris și semnat.