CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Liga A Prahova. Triumf Poiana Câmpina - Atletic Ploiești 2-1

- Sport -

Liga A Prahova. Triumf Poiana Câmpina - Atletic Ploiești 2-1

Pe o vreme urâtă, rece și umedă, la Poiana Câmpina s-au întâlnit în etapa a 22-a echipele Triumf Poiana Câmpina și Atletic Ploiești.

Ionuț Alexe a fost cel care a deschis scorul, transformând o lovitură de pedeapsă, just acordată de arbitrul Valentin Dumitru, după un fault asupra lui Bunea. Era minutul 13, iar oaspeții au forțat și au reușit să egaleze, în minutul 20. După pauză, poienarii au apăsat mai tare pedala de accelerație și au reușit să preia conducerea, în minutul 55, prin Stan, care a stabilit scorul final, în ciuda dominării oaspeților pe final, când portarul Stoica a fost cel mai bun jucător al gazdelor, cu intervenții grele și foarte bune, care au dat încredere echipei. Din păcate, puțin înainte de final, în minutul 88, L. Ion a fost eliminat.
Antrenorul Valentin Bunea a trimis în teren următorul ”11”: Stoica - G. Radu, I. Dumitru, Georgescu, A. Burchi, Bunea, R. Alexe (83 L. Ion), D. Marin, Stan (72 I. Vintilă), I. Alexe, Țol (62 Mincă; 90+1 Stancu).
Rezultatele complete ale acestei etape - aici.
Runda viitoare, Triumf Poiana Câmpina se va deplasa la Măneciu, unde va întâlni o formație cu ștate vechi în eșalonul de elită al județului, Avântul Măneciu.


02 Apr 2023 13:04 2850 vizualizari


Comentarii


452 vizualizari 20 Jul 2024 21:35 Memorialul ”Doru Matei” la fotbal. Tricolorul Breaza a câștigat trofeul

Memorialul ”Doru Matei” la fotbal. Tricolorul Breaza a câștigat trofeul

Deși programat inițial pe parcursul a două zile, Memorialul ”Doru Matei” la fotbal, defășurat la Breaza, s-a încheiat după o singură zi, fiind prezente doar trei echipe.

citeste mai mult
329 vizualizari 20 Jul 2024 20:54 Andreea Lungu a câștigat un nou titlu de campioană națională la aruncarea discului, categoria sub 23 ani

Andreea Lungu a câștigat un nou titlu de campioană națională la aruncarea discului, categoria sub 23 ani

La Craiova, pe Stadionul ”Nicolae Mărășescu”, au loc în acest week-end finalele Campionatului Național de Atletism pentru sportivi sub 23 ani. Pe lista de start în proba feminină de aruncarea discului s-a aflat și Andreea Lungu, antrenor Mihaela Marin, în prezent legitimată la CSM București, dar fostă componentă a CSS ”Constantin Istrati” Câmpina.

citeste mai mult
353 vizualizari 20 Jul 2024 17:59 Amical. Voința Vărbilău - CS Câmpina 1-5

Amical. Voința Vărbilău - CS Câmpina 1-5

Primul amical verii pentru CS Câmpina a avut loc sâmbătă după-amiază la Vărbilău, acolo unde elevii lui Claudiu Dumitrescu și Mugurel Dedu a întâlnit formația locală, CS Vărbilău.

citeste mai mult
2213 vizualizari 20 Jul 2024 16:15 A încetat din viață fostul arbitru Constantin Găman, din Provița de Jos

A încetat din viață fostul arbitru Constantin Găman, din Provița de Jos

Veste șocantă pentru lumea arbitrajului prahovean - a încetat din viață fostul arbitru Constantin Găman, din Provița de Jos.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV