PSD Câmpina: ”55% dintre câmpineni nu vor pasaj subteran în centru”. Consilierii PSD nu vor merge la consultările inițiate de primar

Politică (Categoria articolului)

Conducerea PSD Câmpina a organizat marți, 23 august 2022, o conferință de presă în cadrul căreia a anunțat rezultatele unui sondaj de opinie pe tema pasajului subteran. Conferința a fost susținută de președintele Dan Mușat și vicepreședintele Horațiu Zăgan, care este și consilier local.

”Au fost trei întrebări în cadrul sondajului comandat de PSD Câmpina, toate legate de PUZ-ul privind zona centrală, inclusiv celebrul pasaj subteran. La întrebarea dacă sunteți sau nu de acord cu realizarea unui pasaj subteran în centrul Câmpinei, 11% au spus nu știu sau nu răspund, 34% sunt în favoarea pasajului, iar 55% sunt împotriva pasajului”, a afirmat Dan Mușat, președintele PSD Câmpina.
Răspunsurile câmpinenilor la toate cele trei întrebări ale sondajului, le veți regăsi în materialul video.
De asemenea, conducerea PSD Câmpina a anunțat că ”nu vom merge la consultările inițiate de primar, pentru că acesta a avut destule șanse să discute cu consilierii locali. Dacă nu ar fi plecat de la punctul Diverse din ședințele Consiliului Local, ar fi putut să discute cu consilierii acest subiect, dar nu a vrut”, a mai adăugat Dan Mușat. În plus, ”Biroul Politic al PSD a hotărât că nu vom vota PUZ-ul așa cum este propus de primarul Moldoveanu și așteptăm să vedem dacă va accepta, în cadrul dezbaterilor, modificarea sa. În actuala formă, cu pasaj subteran, cu regimul de înălțime propus, nu vom vota!”.
La rândul său, Horațiu Zăgan a făcut o serie de referiri la probleme punctuale pe care le ridică acest PUZ și a concluzionat că ”vom avea de ales între dorința unora de a aduce bani în oraș și dorința cetățenilor de a nu le aduce un mare disconfort pentru mai mulți ani”.
Concluzia sondajului i-a aparținut președintelui Dan Mușat, care, răspunzând unei întrebări, a afirmat că ”sondajul nu are valoare juridică, dar este argumentul nostru pentru a nu ne prezenta la consultările cu primarul și pentru a nu vota PUZ-ul”.
Urmărind materialul video veți vedea și de ce consideră liderii PSD că o astfel de decizie nu trebuia anunțată după toate aceste dezbateri, dar și multe alte detalii interesante.
În privința rezultatelor sondajului de opinie, nu putem decât să constatăm că diferențele sunt uriașe față de rezultatele care reies din cele aproximativ 500 de formulare transmise de cetățeni la Primărie, semnate și asumate și pe care vi le vom prezenta în perioada următoare.

2597 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Magdalena Stan 23.08.2022 23:23 Mă bucură rezultatul sondajului și sper sa se tina cont de el!!! Felicitări PSD pentru pozitia adoptata care ține cont de voință majorității cetățenilor municipiului !!!
  • diss 24.08.2022 05:44 Cel mai simplu: politica struțului, nu ne prezentăm, am făcut noi nu știu ce sondaj, bla...bla...bla.Tipic politicienilor din România, fuga de pe ''câmpul de luptă'' iar psd-ul ne-a obișnuit cu astfel de atitudine duplicitar. Nu m-ar mira ca pănă la urmă psd-ul să și aprobe PUZ-ul!?!😡
  • Marian Bugoiu 24.08.2022 23:16 Am de spus multe dar abtin.Ce se intimpla acum este ca este o lupta aiurea intre un independent si voi .Orasul are de suferit.Dar cum in politica pierd doar alegatorii asta e. Partidele nu vor binele tuturor ci lupta numai pentru ele la.cistig.

Politică

2043 vizualizari
02 sept. 2022 20:19

Comunicat al Partidului Verde Câmpina: ”Au transformat Piața în bâlci, au fost de acord să se înlocuiască diplomele cu sinecuri și să se încurce taraba cu executorul”

2 comentarii

Am primit din partea Partidului Verde Câmpina un comunicat de presă, pe care îl redăm integral:

4797 vizualizari
01 sept. 2022 08:56

Argumentele ”oamenilor liberi” în favoarea realizării pasajului subteran

7 comentarii

Zilele trecute, liderul Partidului Oamenilor Liberi, Liviu Briciu, care este și consilier local, a susținut o conferință de presă, în care unul dintre subiectele abordate a fost necesitatea construirii pasajului subteran, proiectul mult-discutat, care a născut atâtea pasiuni și a stârnit atâtea orgolii.

Alte stiri recente

1451 vizualizari
29 sept. 2022 20:01

Accident pe Strada Republicii, din Câmpina. Un pieton a fost lovit de o mașină

UPDATE - Victima accidentului este o femeie de 68 ani, care a fost transportată la spital. Conducătorul autoturismului care a produs accidentul este un bărbat de 32 ani. Atât șoferul, cât și victima au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cursul serii de joi, 29 septembrie, în apropierea orei 20, pe Strada Republicii, din Câmpina, a avut loc un accident rutier.

425 vizualizari
29 sept. 2022 17:58

Liga A Prahova, etapa a 9-a. Programul și delegările

La finalul acestei săptămâni, de vineri după-amiază și până duminică la prânz sunt programate jcurile etapei a 9-a din Liga A Prahova, la fotbal. Iată programul și delegările: