CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

PSD Câmpina: ”55% dintre câmpineni nu vor pasaj subteran în centru”. Consilierii PSD nu vor merge la consultările inițiate de primar

- Politică -

PSD Câmpina: ”55% dintre câmpineni nu vor pasaj subteran în centru”. Consilierii PSD nu vor merge la consultările inițiate de primar

Conducerea PSD Câmpina a organizat marți, 23 august 2022, o conferință de presă în cadrul căreia a anunțat rezultatele unui sondaj de opinie pe tema pasajului subteran. Conferința a fost susținută de președintele Dan Mușat și vicepreședintele Horațiu Zăgan, care este și consilier local.

”Au fost trei întrebări în cadrul sondajului comandat de PSD Câmpina, toate legate de PUZ-ul privind zona centrală, inclusiv celebrul pasaj subteran. La întrebarea dacă sunteți sau nu de acord cu realizarea unui pasaj subteran în centrul Câmpinei, 11% au spus nu știu sau nu răspund, 34% sunt în favoarea pasajului, iar 55% sunt împotriva pasajului”, a afirmat Dan Mușat, președintele PSD Câmpina.
Răspunsurile câmpinenilor la toate cele trei întrebări ale sondajului, le veți regăsi în materialul video.
De asemenea, conducerea PSD Câmpina a anunțat că ”nu vom merge la consultările inițiate de primar, pentru că acesta a avut destule șanse să discute cu consilierii locali. Dacă nu ar fi plecat de la punctul Diverse din ședințele Consiliului Local, ar fi putut să discute cu consilierii acest subiect, dar nu a vrut”, a mai adăugat Dan Mușat. În plus, ”Biroul Politic al PSD a hotărât că nu vom vota PUZ-ul așa cum este propus de primarul Moldoveanu și așteptăm să vedem dacă va accepta, în cadrul dezbaterilor, modificarea sa. În actuala formă, cu pasaj subteran, cu regimul de înălțime propus, nu vom vota!”.
La rândul său, Horațiu Zăgan a făcut o serie de referiri la probleme punctuale pe care le ridică acest PUZ și a concluzionat că ”vom avea de ales între dorința unora de a aduce bani în oraș și dorința cetățenilor de a nu le aduce un mare disconfort pentru mai mulți ani”.
Concluzia sondajului i-a aparținut președintelui Dan Mușat, care, răspunzând unei întrebări, a afirmat că ”sondajul nu are valoare juridică, dar este argumentul nostru pentru a nu ne prezenta la consultările cu primarul și pentru a nu vota PUZ-ul”.
Urmărind materialul video veți vedea și de ce consideră liderii PSD că o astfel de decizie nu trebuia anunțată după toate aceste dezbateri, dar și multe alte detalii interesante.
În privința rezultatelor sondajului de opinie, nu putem decât să constatăm că diferențele sunt uriașe față de rezultatele care reies din cele aproximativ 500 de formulare transmise de cetățeni la Primărie, semnate și asumate și pe care vi le vom prezenta în perioada următoare.


23 Aug 2022 23:01 3752 vizualizari


Comentarii


  • 24.08.2022 23:16 Marian Bugoiu Am de spus multe dar abtin.Ce se intimpla acum este ca este o lupta aiurea intre un independent si voi .Orasul are de suferit.Dar cum in politica pierd doar alegatorii asta e. Partidele nu vor binele tuturor ci lupta numai pentru ele la.cistig.
  • 24.08.2022 05:44 diss Cel mai simplu: politica struțului, nu ne prezentăm, am făcut noi nu știu ce sondaj, bla...bla...bla.Tipic politicienilor din România, fuga de pe ''câmpul de luptă'' iar psd-ul ne-a obișnuit cu astfel de atitudine duplicitar. Nu m-ar mira ca pănă la urmă psd-ul să și aprobe PUZ-ul!?!😡
  • 23.08.2022 23:23 Magdalena Stan Mă bucură rezultatul sondajului și sper sa se tina cont de el!!! Felicitări PSD pentru pozitia adoptata care ține cont de voință majorității cetățenilor municipiului !!!
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
2465 vizualizari 13 Jun 2024 20:59 Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Încercăm o analiză a rezultatelor alegerilor locale din 9 iunie 2024 și începem cu... învingătorii. Despre învinși vom scrie separat.

citeste mai mult
1738 vizualizari 07 Jun 2024 20:14 Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Campania electorală pentru alegerile din 9 iunie 2024 (locale și europarlamentare) se încheie sâmbătă dimineață la ora 7.00, cu 24 de ore înainte de deschiderea secțiilor de votare. La final de campanie, vă prezentăm mesajul primarului Ioan Alin Moldoveanu, candidat PNL pentru încă un mandat la Casa cu Grifoni.

citeste mai mult
1945 vizualizari 07 Jun 2024 16:37 Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Adina Gârbăcică, Rudolf Leica și Liviu Dumitrache, candidați din partea Partidului Câmpina Curată la Consiliul Local, la alegerile din 9 iunie 2024, au fost invitații noștri la o ultimă emisiune electorală.

citeste mai mult
1622 vizualizari 07 Jun 2024 16:36 Irina Mihaela Nistor: ”Orice vot dat altui candidat la primărie și nu mie îl ajută pe Alin Moldoveanu să rămână în funcție”

Irina Mihaela Nistor: ”Orice vot dat altui candidat la primărie și nu mie îl ajută pe Alin Moldoveanu să rămână în funcție”

De fiecare dată când suntem chemați să votăm pentru alegerea primarilor, apare invariabil în ultimele zile de campanie tema votului util.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV