PSD Câmpina: ”55% dintre câmpineni nu vor pasaj subteran în centru”. Consilierii PSD nu vor merge la consultările inițiate de primar

Politică (Categoria articolului)

Conducerea PSD Câmpina a organizat marți, 23 august 2022, o conferință de presă în cadrul căreia a anunțat rezultatele unui sondaj de opinie pe tema pasajului subteran. Conferința a fost susținută de președintele Dan Mușat și vicepreședintele Horațiu Zăgan, care este și consilier local.

”Au fost trei întrebări în cadrul sondajului comandat de PSD Câmpina, toate legate de PUZ-ul privind zona centrală, inclusiv celebrul pasaj subteran. La întrebarea dacă sunteți sau nu de acord cu realizarea unui pasaj subteran în centrul Câmpinei, 11% au spus nu știu sau nu răspund, 34% sunt în favoarea pasajului, iar 55% sunt împotriva pasajului”, a afirmat Dan Mușat, președintele PSD Câmpina.
Răspunsurile câmpinenilor la toate cele trei întrebări ale sondajului, le veți regăsi în materialul video.
De asemenea, conducerea PSD Câmpina a anunțat că ”nu vom merge la consultările inițiate de primar, pentru că acesta a avut destule șanse să discute cu consilierii locali. Dacă nu ar fi plecat de la punctul Diverse din ședințele Consiliului Local, ar fi putut să discute cu consilierii acest subiect, dar nu a vrut”, a mai adăugat Dan Mușat. În plus, ”Biroul Politic al PSD a hotărât că nu vom vota PUZ-ul așa cum este propus de primarul Moldoveanu și așteptăm să vedem dacă va accepta, în cadrul dezbaterilor, modificarea sa. În actuala formă, cu pasaj subteran, cu regimul de înălțime propus, nu vom vota!”.
La rândul său, Horațiu Zăgan a făcut o serie de referiri la probleme punctuale pe care le ridică acest PUZ și a concluzionat că ”vom avea de ales între dorința unora de a aduce bani în oraș și dorința cetățenilor de a nu le aduce un mare disconfort pentru mai mulți ani”.
Concluzia sondajului i-a aparținut președintelui Dan Mușat, care, răspunzând unei întrebări, a afirmat că ”sondajul nu are valoare juridică, dar este argumentul nostru pentru a nu ne prezenta la consultările cu primarul și pentru a nu vota PUZ-ul”.
Urmărind materialul video veți vedea și de ce consideră liderii PSD că o astfel de decizie nu trebuia anunțată după toate aceste dezbateri, dar și multe alte detalii interesante.
În privința rezultatelor sondajului de opinie, nu putem decât să constatăm că diferențele sunt uriașe față de rezultatele care reies din cele aproximativ 500 de formulare transmise de cetățeni la Primărie, semnate și asumate și pe care vi le vom prezenta în perioada următoare.

3460 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Magdalena Stan 23.08.2022 23:23 Mă bucură rezultatul sondajului și sper sa se tina cont de el!!! Felicitări PSD pentru pozitia adoptata care ține cont de voință majorității cetățenilor municipiului !!!
  • diss 24.08.2022 05:44 Cel mai simplu: politica struțului, nu ne prezentăm, am făcut noi nu știu ce sondaj, bla...bla...bla.Tipic politicienilor din România, fuga de pe ''câmpul de luptă'' iar psd-ul ne-a obișnuit cu astfel de atitudine duplicitar. Nu m-ar mira ca pănă la urmă psd-ul să și aprobe PUZ-ul!?!😡
  • Marian Bugoiu 24.08.2022 23:16 Am de spus multe dar abtin.Ce se intimpla acum este ca este o lupta aiurea intre un independent si voi .Orasul are de suferit.Dar cum in politica pierd doar alegatorii asta e. Partidele nu vor binele tuturor ci lupta numai pentru ele la.cistig.

Politică

1025 vizualizari
21 nov. 2023 11:48

Drept la replică din partea AUR Câmpina

3 comentarii

În urma apariției articolului "Ce avem noi aici? Cezar Grama revine în politică, alături de Alexandru Anghel, la AUR Câmpina", publicat pe site-ul nostru în data de 17 noiembrie 2023, am primit din partea Biroului de comunicare al AUR Câmpina un drept la replică pe care în prezentăm integral. 

1726 vizualizari
17 nov. 2023 19:46

Ce avem noi aici? Cezar Grama revine în politică, alături de Alexandru Anghel, la AUR Câmpina

2 comentarii

Pe măsură ce se apropie alegerile, după cum ne așteptam cu toții, pe scena politică locală se produc mișcări interesante, apar nume noi sau se reactivează nume vechi în... partide noi. În această din urmă categorie îi putem include și pe Alexandru Anghel și Cezar Grama, de câteva zile președinte, respectiv vicepreședinte la AUR Câmpina.

Alte stiri recente

1223 vizualizari
07 dec. 2023 21:30

A fost lansat proiectul Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat la Câmpina

Joi seară, într-un spațiu elegant și bine pus la punct din clădirea BCR, din centrul municipiului Câmpina, a avut loc lansarea proiectului Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat în Câmpina.

578 vizualizari
07 dec. 2023 18:43

Tribunalul Ilfov a admis suspendarea hotărârii privind terenurile de pe râul Doftana

Joi, 7 decembrie 2023, a fost primul termen în procesul intentat de societățile Elsid și Electrocarbon împotriva Consiliului Local Câmpina și Primăriei Câmpina pentru suspendarea hotărârii privind aprobarea îndeplinirii procedurilor de radiere din Cartea Funciară a dreptului de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea celor două societăți asupra terenurilor aparținând municipalității, situate pe albia râului Doftana, acolo unde Elsid și Electrocarbon au investiții în domeniul energetic.