Luna aceasta se încheie perioada de garanție pentru bazinul de înot. Luna viitoare expiră și contractul de administrare

Actualitate (Categoria articolului)

Bazinul de înot didactic din Câmpina a fost construit în perioada aprilie 2010 - aprilie 2011 cu finanțare de la Compania Națională de Investiții. A costat 4,8 milioane lei cu tot cu TVA, lucrările fiind executate de SC Lor' Instal Construct SA București, firmă care a asigurat, prin contact, o garanție de cinci ani pentru acest obiectiv. Perioada de garanție se încheie în această lună, motiv pentru care, ieri, reprezentanții firmei constructoare au venit să vadă cum arată bazinul. 

"Reprezentanții firmei care a construit bazinul au fost foarte mulțumiți de modul în care arată acesta, de cum este întreținut. Chiar ne-au spus că dintre toate bazinele construite de ei în țară, cel de la Câmpina este singurul funcțional și cel care arată impecabil", ne-a declarat George Armașu, reprezentantul firmei Gercom Business, cea care administrează bazinul de înot. 
Perioada de garanție se încheie, așadar, luna aceasta. La 30 iunie expiră și contractul de administrare a bazinului, încheiat între Primăria Câmpina și firma Gercom. Până acum, administrația locală a evitat să ia o decizie clară cu privire la viitorul bazinului: dacă va fi prelungit contractul cu Gercom Business, dacă va fi organizată o nouă selecție de oferte sau dacă bazinul va fi preluat de către Clubul Sportiv Câmpina, cel care, însă, nu funcționează efectiv în acest moment.
Nu știm când se va lua o decizie. Ne aflăm și într-o perioadă electorală, urmează alegerile, este foarte posibil ca o hotărâre privind bazinul să fie luată de viitorul Consiliu Local, cel care se va constitui după alegerile locale. 
"Eu voi face o adresă către Primăria Câmpina prin care voi solicita o întâlnire cu reprezentanții Executivului. Aș vrea să mi se spună clar dacă se dorește sau nu continuarea contractului pentru administrarea bazinului. Actualul contract poate fi prelungit cu acordul ambelor părți, există o prevedere în acest sens. Putem prelungi contractul cu până la jumătate din perioada contractuală inițială. Am administrat bazinul cinci ani, deci contractul poate fi prelungit cu maxim doi ani și jumătate. Eu nu vreau decât să mi se spună deschis ce se dorește mai departe. În ceea ce mă privește, nu cred că am ce să-mi reproșez. Nu a fost ușor în această perioadă, au existat multe lucruri pe care efectiv le-am învățat din mers, dar per ansamblu cred că bazinul a mers foarte bine. Mii de copii au venit la înot, s-au înființat și cluburi de înot în Câmpina, cu rezultate foarte bune, au fost organizate zeci de competiții și multe alte evenimente cu o participare impresionantă", ne-a declarat George Armașu.

3653 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1167 vizualizari
29 sept. 2020 09:29

Lucian Costea a câștigat Primăria Valea Doftanei fără drept de apel - 87,37%

Victorie categorică la alegerile de duminică, 27 septembrie 2020, a lui Lucian Vileford Costea (PNL), primarul în exercițiu, care câștigă un nou mandat la Valea Doftanei. Lucian Costea a obținut 2.049 voturi din totalul celor 2.426 voturi valabil exprimate (87,37%).

2369 vizualizari
28 sept. 2020 17:56

Nicolae Moisescu (PSD Câmpina) renunță la mandatul de consilier local

3 comentarii

Nicolae Moisescu, candidatul Alianței PSD-ProRomânia-PPU (S-L) la Primăria municipiului Câmpina, situat pe locul al doilea în cursa pentru funcția de primar, cu 2.902 voturi (cu 267 voturi peste scorul alianței), ne-a transmis un comunicat prin intermediul căruia anunță că va renunța la mandatul de consilier local. Precizăm că Nicolae Moisescu se afla pe prima poziție pe lista alianței menționate pentru Consiliul Local. Vă prezentăm integral mesajul lui Nicolae Moisescu pentru câmpineni.

Alte stiri recente

1151 vizualizari
29 sept. 2020 11:47

Atenție! Direcția Economică a Primăriei Câmpina se închide marți, la ora 12.00, pentru dezinfecție. O angajată este confirmată cu COVID-19

Direcția Economică a Primăriei Câmpina, instituție aflată pe Calea Doftanei, se închide astăzi, 29 septembrie 2020, pentru efectuarea operațiunii de dezinfecție în întreaga incintă. Măsura a fost luată după ce o angajată a Direcției Economice a fost confirmată cu COVID-19.

1469 vizualizari
29 sept. 2020 10:38

Patru accidente produse aproape în același timp, pe DN1, în zona comunei Cornu

Patru accidente rutiere, în care au fost implicate patru autoturisme, o dubiță și un TIR, s-au produs marți dimineață pe DN1, în zona comunei Cornu. După cum informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Prahova, Raluca Vasiloae, accidentele au avut loc aproape concomitent, cel mai probabil din cauza carosabilului ud și a vizibilității destul de reduse.