Luna aceasta se încheie perioada de garanție pentru bazinul de înot. Luna viitoare expiră și contractul de administrare

Actualitate (Categoria articolului)

Bazinul de înot didactic din Câmpina a fost construit în perioada aprilie 2010 - aprilie 2011 cu finanțare de la Compania Națională de Investiții. A costat 4,8 milioane lei cu tot cu TVA, lucrările fiind executate de SC Lor' Instal Construct SA București, firmă care a asigurat, prin contact, o garanție de cinci ani pentru acest obiectiv. Perioada de garanție se încheie în această lună, motiv pentru care, ieri, reprezentanții firmei constructoare au venit să vadă cum arată bazinul. 

"Reprezentanții firmei care a construit bazinul au fost foarte mulțumiți de modul în care arată acesta, de cum este întreținut. Chiar ne-au spus că dintre toate bazinele construite de ei în țară, cel de la Câmpina este singurul funcțional și cel care arată impecabil", ne-a declarat George Armașu, reprezentantul firmei Gercom Business, cea care administrează bazinul de înot. 
Perioada de garanție se încheie, așadar, luna aceasta. La 30 iunie expiră și contractul de administrare a bazinului, încheiat între Primăria Câmpina și firma Gercom. Până acum, administrația locală a evitat să ia o decizie clară cu privire la viitorul bazinului: dacă va fi prelungit contractul cu Gercom Business, dacă va fi organizată o nouă selecție de oferte sau dacă bazinul va fi preluat de către Clubul Sportiv Câmpina, cel care, însă, nu funcționează efectiv în acest moment.
Nu știm când se va lua o decizie. Ne aflăm și într-o perioadă electorală, urmează alegerile, este foarte posibil ca o hotărâre privind bazinul să fie luată de viitorul Consiliu Local, cel care se va constitui după alegerile locale. 
"Eu voi face o adresă către Primăria Câmpina prin care voi solicita o întâlnire cu reprezentanții Executivului. Aș vrea să mi se spună clar dacă se dorește sau nu continuarea contractului pentru administrarea bazinului. Actualul contract poate fi prelungit cu acordul ambelor părți, există o prevedere în acest sens. Putem prelungi contractul cu până la jumătate din perioada contractuală inițială. Am administrat bazinul cinci ani, deci contractul poate fi prelungit cu maxim doi ani și jumătate. Eu nu vreau decât să mi se spună deschis ce se dorește mai departe. În ceea ce mă privește, nu cred că am ce să-mi reproșez. Nu a fost ușor în această perioadă, au existat multe lucruri pe care efectiv le-am învățat din mers, dar per ansamblu cred că bazinul a mers foarte bine. Mii de copii au venit la înot, s-au înființat și cluburi de înot în Câmpina, cu rezultate foarte bune, au fost organizate zeci de competiții și multe alte evenimente cu o participare impresionantă", ne-a declarat George Armașu.

3476 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

133 vizualizari
17 feb. 2020 11:46

Dezbaterea asupra bugetului Câmpinei pe 2020 – lume multă, discuții sterile

Dezbaterea privind proiectul bugetului local al municipiului Câmpina pentru anul 2020, desfășurată săptămâna trecută, a adus la sediul Primăriei lume mai multă ca de obicei, astfel că sala de ședințe a fost plină, fiind necesare chiar și scaune suplimentare.  Au fost prezenți reprezentanți ai Asociației Câmpina Civică, ai USR, simpli câmpineni, dar și consilieri locali – Elena Albu, Monica Clinciu, Violeta Beldianu, Dragomir Enache, Lucian Cercel, precum și directori și șefi de servicii sau birouri din cadrul Primăriei.

5225 vizualizari
15 feb. 2020 20:45

Anunț de utilitate publică. Farmacia Medimfarm de lângă Spitalul Municipal Câmpina va funcționa non-stop până luni dimineață

Din această seară (sâmbătă, 15 februarie 2020), până luni dimineață, Farmacia Medimfarm din centrul municipiului Câmpina, din pasajul de la Ceas, nu va funcționa în regim non-stop, așa cum se întâmplă de obicei. Va avea program non-stop, adică va funcționa în regim de gardă, Farmacia Medimfarm de pe Bulevardul Carol I, de lângă Spitalul Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

94 vizualizari
17 feb. 2020 12:16

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 17 februarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

1357 vizualizari
16 feb. 2020 22:00

35 de medalii pentru AIKO Câmpina la Cupa Dojo, desfășurată în week-end la București

Clubul Sportiv AIKO Câmpina a început în forță anul 2020 și încă de la prima competiție la care a participat a reușit să strângă nu mai puțin de 35 de medalii, dintre care 12 de aur, 11 de argint și 12 de bronz. Sportivii pregătiți de Gabriel Timofte au participat la Cupa Dojo, desfășurată în acest week-end la București, în sala ”Apollo”, competiție la care au fost prezenți sportivi de la 25 de cluburi de arte marțiale din întreaga țară.