CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Turneul final de handbal feminin la... final. CS Câmpina, un onorabil loc 4

- Sport -

Turneul final de handbal feminin la... final. CS Câmpina, un onorabil loc 4

La capătul unui sezon lung, dificil, cu multe deplasări, turneul final "Speranța" la handbal feminin juniori III de la Suceava a încheiat sezonul pentru fetele de la CS Câmpina, pregătite de Daniel Vasile.

În finala mică, fetele de la CSC au repetat scenariul din ultimul meci și, după ce au condus la pauză, cu 10-8, în repriza secundă au cedat, au pierdut tot mai multe mingii, nu au ținut pasul cu adversarul, astfel că, la fluierul final, LPS Suceava s-a impus cu 22-20.
Această înfrângere nu este o tragedie, dimpotrivă... Tinerele jucătoare de la CS Câmpina și susținătorii lor trebuie să știe că sunt puține discipline sportive în care o echipă sau sportivi din Câmpina să se claseze atât de bine într-o ierarhie națională. 
Așadar, fruntea sus, fetelor, felicitări pentru performanță, felicitări care se cuvin aduse și antrenorului Daniel Vasile, dar și părinților acestor copii.
Lotul CS Câmpina la finala mică le-a inclus pe: Teodora Alexe, Daria Cojani, Rebeca Chitălan - portari, Cătălina Antonie, Mălina Cărămidaru, Antonia Dragomir, Ilinca Neagu, Carina Vasile, Sabrina Lupu, Sofia Robu, Antonia Robu, Mara Apetre, Ioana Duță, Alessia Stamate, Mălina Roiniță.
Finala mică a fost arbitrată de Nicoleta Foca și Ștefania Horopciuc, ambele din Iași.
În finala acestui turneu, Pro Sport Focșani a învins echipa ACS Ștefan Birtalan București, cu 34-32, bucureștencele fiind serios afectate de decesul marelui handbalist Ștefan Birtalan, în urmă cu numai două zile.


29 May 2024 14:36 1597 vizualizari


Comentarii


  • 30.05.2024 12:43 Gabriel Năstase Felicitări pentru performanta fetelor. Felicitări antrenorilor. Nu în ultimul rand felicitări părinților.
1608 vizualizari 17 Jun 2024 20:01 Trei câmpineni la Cupa MX Merei, la motocros

Trei câmpineni la Cupa MX Merei, la motocros

La Merei, în județul Buzău, a fost amenajată o nouă pistă de motocros, iar competiția cu prilejul căruia a fost omologat acest traseu a avut loc în week-end - Cupa MX Merei.

citeste mai mult
1402 vizualizari 16 Jun 2024 16:11 Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

După victoria din runda precedentă în fața concitadinei Muscelul, coroborată cu înfrângerea neașteptată de pe teren propriu a formației din Cosminele, Sportul Câmpina avea nevoie de un singur punct pentru a nu mai depinde de niciun rezultat și a câștiga această serie.

citeste mai mult
905 vizualizari 15 Jun 2024 15:11 CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV s-a încheiat la Brașov, odată cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
625 vizualizari 14 Jun 2024 21:28 Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniorio IV, de la Brașov, a continuat vineri, 14 iunie, cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV