Accident în Câmpina, pe Drumul Taberei. O dubă a lovit o fată de 16 ani

Actualitate (Categoria articolului)

În această seară, în jurul orei 19.30, pe Drumul Taberei din Câmpina a avut loc un accident rutier, victima fiind o tânără de 16 ani, care a ajuns la Camera Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal.

Accidentul s-a produs pe fondul neatenției conducătorului auto, care a încercat să dea cu spatele, moment în care a lovit-o pe fată, a trântit-o la pământ, ea rămânând practic blocată sub maşină. La faţa locului au intervenit echipaje ale Poliţiei Municipale, Poliţiei Locale, Ambulanţei şi ISU, victima fiind scoasă de sub mașină cu ajutorul unei tărgi lopată, fără a fi nevoie şi de accesoriile necesare în cazurile de descarcerare. Din fericire, tânăra este conştientă şi personalul medical a constatat că are traumatisme uşoare, dar a fost transportată la Camera Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal Câmpina pentru investigaţii amănunţite. În acelaşi timp, poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanţele producerii accidentului.

6548 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1341 vizualizari
08 iun. 2023 21:29

Alin Moldoveanu, primarul Câmpinei, s-a întors în PNL

1 comentarii

Anunțul revenirii primarului municipiului Câmpina în Partidul Național Liberal a fost făcut astăzi, într-o conferință de presă comună, susținută de Alin Moldoveanu împreună cu Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean și președinte al PNL Prahova.

1772 vizualizari
06 iun. 2023 08:02

Consilierii câmpineni vor avea o nouă discuție pentru a stabili soarta blocului de necesitate

4 comentarii

Blocul de necesitate din Câmpina a fost finalizat în anul 2016, iar de atunci niciuna dintre administrațiile câmpinene nu a reușit să găsească soluții pentru îndeplinirea scopului pentru care a fost construit acest bloc - mutarea oamenilor din blocurile cu risc seismic, pe perioada desfășurării lucrărilor de consolidare a acelor blocuri.

Alte stiri recente

1652 vizualizari
08 iun. 2023 20:29

”Vis de copil”, concert cu și pentru copii, la Câmpina

Sâmbătă, 10 iunie, de la ora 17.00, la Casa Tineretului din municipiul Câmpina va avea loc un concert intitulat ”Vis de copil”.

1925 vizualizari
08 iun. 2023 19:41

CS Câmpina a ajuns în primele opt echipe din țară. Vineri dimineață va juca în fața campioanei naționale, CSM București

După cum v-am informat în premieră, CS Câmpina a trecut de faza grupelor la turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV și va juca în faza a doua, calificându-se între primele opt echipe din România.