CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Accident în Câmpina, pe Drumul Taberei. O dubă a lovit o fată de 16 ani

- Actualitate -

Accident în Câmpina, pe Drumul Taberei. O dubă a lovit o fată de 16 ani

În această seară, în jurul orei 19.30, pe Drumul Taberei din Câmpina a avut loc un accident rutier, victima fiind o tânără de 16 ani, care a ajuns la Camera Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal.

Accidentul s-a produs pe fondul neatenției conducătorului auto, care a încercat să dea cu spatele, moment în care a lovit-o pe fată, a trântit-o la pământ, ea rămânând practic blocată sub maşină. La faţa locului au intervenit echipaje ale Poliţiei Municipale, Poliţiei Locale, Ambulanţei şi ISU, victima fiind scoasă de sub mașină cu ajutorul unei tărgi lopată, fără a fi nevoie şi de accesoriile necesare în cazurile de descarcerare. Din fericire, tânăra este conştientă şi personalul medical a constatat că are traumatisme uşoare, dar a fost transportată la Camera Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal Câmpina pentru investigaţii amănunţite. În acelaşi timp, poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanţele producerii accidentului.


05 Apr 2018 20:25 6656 vizualizari


Comentarii


162 vizualizari 19 May 2024 09:14 Incendiu la Secăria. Au fost cuprinse de flăcări o locuință și mai multe anexe

Incendiu la Secăria. Au fost cuprinse de flăcări o locuință și mai multe anexe

UPDATE, ora 9.26 - Incendiul a fost localizat și nu mai există pericolul de propagare.
Inspectoratul pentru Situații de Urgență a anunțat că pompierii din cadrul Detașamentelor Sinaia și Câmpina intervin pentru stingerea unui incendiu la Secăria.

citeste mai mult
1853 vizualizari 17 May 2024 21:57 Parcările, o mare problemă a Câmpinei. Rămâne pentru mandatul viitor, poate...

Parcările, o mare problemă a Câmpinei. Rămâne pentru mandatul viitor, poate...

La inițiativa consilierului local Marius Anghelescu, la sediul Primăriei municipiului Câmpina s-a discutat zilele trecute o propunere a unui nou regulament privind parcările rezidențiale din Câmpina.  Din rândurile consilierilor locali au mai fost prezenți Valentin Crețu, Cosmin Raț și Liviu Briciu, alături de mai mulți reprezentanți ai Primăriei.

citeste mai mult
1742 vizualizari 16 May 2024 20:38 Poliția Prahova verifică sesizarea cu privire la numărul mare al vizelor de flotant acordate în Câmpina

Poliția Prahova verifică sesizarea cu privire la numărul mare al vizelor de flotant acordate în Câmpina

Prezent astăzi la Ploiești, secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a confirmat faptul că la nivelul IJP se fac verificări în urma sesizării Asociației Câmpina Curată cu privire la numărul mare de vize de flotant acordate în municipiul Câmpina.

citeste mai mult
1519 vizualizari 15 May 2024 22:25 Un judecător de la Câmpina s-a transferat la București. Altor doi colegi le-au fost respinse cererile

Un judecător de la Câmpina s-a transferat la București. Altor doi colegi le-au fost respinse cererile

La Secția pentru Judecători de la Consiliul Superior al Magistraturii a avut loc marți, 14 mai, o ședință în cadrul căreia s-au discutat cererile de transferuri ale mai multor judecători. Pe listă s-au aflat și trei judecători de la Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV