CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Liga A Prahova. CS Cornu - CS Câmpina 1-2

- Sport -

Liga A Prahova. CS Cornu - CS Câmpina 1-2

Câmpoinenii și-au luat revanșa, după ce în tur cornenii se impuseseră pe sinteticul de la Căminul Petrol. Acum, elevii lui Claudiu Dumitrescu au găsit cheia pentru a obține toate cele trei puncte puse în joc.

După ce la scorul de 0-0, Cord a apărat un penalty pentru oaspeți, apoi, gazdele au deschis scorul, intrând la cabine cu un avantaj minim. La pușin timp după startul reprizei secunde, au fost suficiente doupă minute pentru ca oaspeții să întoarcă scorul - Dedu, min. 51 și Vasilescu, min. 53. Cum până la final nu s-a mai umblat la tabela de marcaj, câmpinenii și-au luat revanșa.
Antrenorii Claudiu Dumitrescu, Mugurel Dedu și Tiberiu Ionescu i-au trimis în teren pe: Cord - Bej, Merluță, Banu, Crețu, Badea (46 Cl. Dumitrescu), Năstase, Nichifor (67 A. Dumitrescu), Fieraru (46 Amar), Vasilescu (75 Bobeică), Dedu.
Rezultatele acestei etape - aici.
În următorul meci, sâmbătă, 18 mai, pe terenul sintetic de la Căminul Petrol, CS Câmpina va întâlni formația CS Mănești.


11 May 2024 14:18 1211 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
702 vizualizari 25 May 2024 20:59 Turneul final. Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - CSS Drobeta Tr. Severin 36-30

Turneul final. Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - CSS Drobeta Tr. Severin 36-30

Sâmbătă seară, la Suceava, a avut loc primul meci al formației CS Câmpina la turneul final Speranța al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori III. CS Câmpina a întâlnit formația CSS Drobeta Tr. Severin,

citeste mai mult
1118 vizualizari 25 May 2024 20:24 Liga A Prahova, etapa a 32-a. Rezultate și clasament

Liga A Prahova, etapa a 32-a. Rezultate și clasament

Vineri după-amiază a început etapa a 32-a din Liga A Prahova. Runda a continuat sâmbătă și se va încheia duminică. Iată rezultatele de până acum și clasamentul la zi:

citeste mai mult
602 vizualizari 25 May 2024 20:03 Performanțe foarte bune pentru atleții câmpineni la prima etapă a Naționalelor sub 18 și sub 16 ani

Performanțe foarte bune pentru atleții câmpineni la prima etapă a Naționalelor sub 18 și sub 16 ani

Mai mulți atleți de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, sub coordonarea antrenorului Mihaela Marin, au participat sâmbătă, la București, la prima zi a etapei I a Campionatulului Național de Atletism pentru juniori sub 18 ani și sub 16 ani.

citeste mai mult
861 vizualizari 25 May 2024 13:59 Liga A Prahova. CS Câmpina - Avântul Măneciu 2-0

Liga A Prahova. CS Câmpina - Avântul Măneciu 2-0

Nu, nu a fost un meci de vacanță... Deși, cam așa a părut... Toată lumea relaxată, gazdele au forțat doar cât să aibă un avantaj conforabil, oaspeții excesiv de relaxați, nimeni părea că nu-și dorește altceva decât ca totul să se termine...

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV