Curățenia de primăvară începe la Câmpina pe Câmpinița și Muscel. O inițiativă a asociației din cele două cartiere

Social (Categoria articolului)

Locuitorii din cartierele Câmpinița și Muscel sunt invitați sâmbătă, 26 martie 2022, de la ora 10.00, la o acțiune de ecologizare organizată de Asociația Cartierelor Câmpinița și Muscel, singura asociație de acest tip din municipiul Câmpina. "Curățăm, reciclăm, protejăm", este motto-ul acestei acțiuni de ecologizare, pentru că, pe lângă curățenie efectivă și protejarea naturii, până la urmă, se dorește și o colectare selectivă a deșeurilor.

Dacă și tu locuiești în Câmpinița sau Muscel și dorești să te bucuri de un cartier curat, te invităm să te alături inițiativei noastre de colectare și reciclare! De la mic la mare, cu toții vom lucra pentru a ne asigura că natura este protejată și deșeurile adunate ajung corect la reciclare. Și cum munca bine făcută merită răsplătită, Asociația Cartierelor Câmpinița și Muscel oferă celor implicați în acțiune până la 5 pomi fructiferi de persoană și vouchere cadou la Restaurantul Toscano, în semn de mulțumire pentru implicarea în curățarea zonelor, este mesajul postat pe pagina web a asociației, acolo unde poate fi găsit și regulamentul de desfășurare a acțiunii de ecologizare de sâmbătă. Mai multe informații puteți găsi și pe pagina de Facebook a Asociației Cartierelor Câmpinița și Muscel.

2339 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1803 vizualizari
11 aug. 2022 18:20

A trecut un an de la prima ediție a "Festivalului de Creație și Recreație" din Brebu - și a fost un an plin!

După tabăra din vara lui 2021, echipa de organizare a zis că e doar prima filă a unei frumoase povești. Și s-a dovedit că este chiar așa!

1787 vizualizari
10 aug. 2022 13:42

Doar trei farmacii din Câmpina, pe lista celor care eliberează pastile cu iodură de potasiu

UPDATE - Ulterior, Ministerul Sănătății a mai adăugat farmacii pe această listă, în Prahova ajungându-se la 58. Din Câmpina, au mai fost incluse pe listă două farmacii Catena - de pe Strada Soarelului și de pe Strada Al. I. Cuza.
Ministerul Sănătății a publicat lista farmaciilor care eliberează pastilele cu iodură de potasiu. La nivelul județului Prahova sunt doar 35 de farmacii pe această listă, iar din Câmpina numai trei.

Alte stiri recente

693 vizualizari
15 aug. 2022 12:45

Tânăr de 26 ani, din Câmpina, prins drogat la volan, noaptea trecută

În cursul nopții trecute, în jurul orei 2.45, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 26 de ani din municipiul Câmpina.

2122 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.