În cadrul rectificării bugetului local, aprobată de consilierii câmpineni în ședința de joi, una dintre deciziile luate a fost aceea de a se aloca suplimentar suma de 15.000 lei pentru iluminatul public, lucrarea efectivă constând în amplasarea a doi stâlpi de iluminat și realizarea branșamentelor aferente în capătul Străzii Izvoarelor, spre Cimitiul 'Lumina'.
'Trebuie să urgentăm lucrările la acest cimitir pentru că nu mai sunt locuri de înhumare la celelalte cimitire din municipiu. Am avut o discuție cu executantul lucrărilor și am stabilit să delimităm partea stângă a noului cimitir, cum se vine dinspre Strada Izvoarelor. Acolo au fost deja amenajate alei și în acea zonă vom acorda primele locuri de veci. Lucrările vor continua apoi în cealaltă parte a cimitirului, poate într-un ritm ceva mai susținut, chiar dacă termenul de execuție este de trei ani', a afirmat primarul Horia Tiseanu în cadrul ședinței de joi a Consiliului Local.
Vă reamintim că lucrările la noul cimitir din Câmpina (situat în Cartierul Slobozia) sunt realizate de firma Bivasim Construct SRL Ploiești, iar costurile totale se ridică la 1.484.309 lei, fără TVA. Investiția presupune realizarea a 4.475 parcele de înhumare, trei corpuri administrative, alei interioare, o capelă, împrejmuire, poartă de acces, parcare etc. Lucrările au început în vara acestui an, dar ritmul de lucru a fost destul de modest.

Câmpina a fost locul unde s-au ridicat biserici frumoase, dar și cu povești fascinante. Una dintre acestea este biserica de la târg (de la piață, în zilele noastre), cu hramul Sf. Treime.

Cumpăna dintre ani se apropie, iar restaurantele și-au pregătit din timp oferta pentru cei care doresc să petreacă revelionul într-o astfel de locație.

Cumpăna dintre ani se apropie, iar restaurantele și-au pregătit din timp oferta pentru cei care doresc să petreacă revelionul într-o astfel de locație.

Echipa Delice, coordonată de Pastry Chef Carmela Dragomir, a participat la prima ediție a Campionatului Național de Cofetari și Patiseri, eveniment organizat de Chefi de România, unde juriul a fost format din specialiști renumiți în domeniu.