CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Noul cimitir din Câmpina va fi dat în folosință parțial la începutul anului viitor

- Social -

Noul cimitir din Câmpina va fi dat în folosință parțial la începutul anului viitor

În cadrul rectificării bugetului local, aprobată de consilierii câmpineni în ședința de joi, una dintre deciziile luate a fost aceea de a se aloca suplimentar suma de 15.000 lei pentru iluminatul public, lucrarea efectivă constând în amplasarea a doi stâlpi de iluminat și realizarea branșamentelor aferente în capătul Străzii Izvoarelor, spre Cimitiul 'Lumina'.

'Trebuie să urgentăm lucrările la acest cimitir pentru că nu mai sunt locuri de înhumare la celelalte cimitire din municipiu. Am avut o discuție cu executantul lucrărilor și am stabilit să delimităm partea stângă a noului cimitir, cum se vine dinspre Strada Izvoarelor. Acolo au fost deja amenajate alei și în acea zonă vom acorda primele locuri de veci. Lucrările vor continua apoi în cealaltă parte a cimitirului, poate într-un ritm ceva mai susținut, chiar dacă termenul de execuție este de trei ani', a afirmat primarul Horia Tiseanu în cadrul ședinței de joi a Consiliului Local.
Vă reamintim că lucrările la noul cimitir din Câmpina (situat în Cartierul Slobozia) sunt realizate de firma Bivasim Construct SRL Ploiești, iar costurile totale se ridică la 1.484.309 lei, fără TVA. Investiția presupune realizarea a 4.475 parcele de înhumare, trei corpuri administrative, alei interioare, o capelă, împrejmuire, poartă de acces, parcare etc. Lucrările au început în vara acestui an, dar ritmul de lucru a fost destul de modest.


30 Oct 2016 09:37 5841 vizualizari


Comentarii


5 vizualizari 23 Jul 2024 06:26 Marți, 23 iulie. Meniul zilei la restaurante din Câmpina

Marți, 23 iulie. Meniul zilei la restaurante din Câmpina

Am decis să reunim ofertele privind meniul zilei de la mai multe restaurante din Câmpina pentru a veni atât în întâmpinarea dumneavoastră, care veți avea astfel ocazia să găsiți toate ofertele într-un singur loc, cât și a restaurantelor, care au astfel o ”vitrină” suplimentară unde își pot prezenta produsele.

citeste mai mult
162 vizualizari 22 Jul 2024 21:41 Pe 9 septembrie încep cursurile noului an școlar. Ministerul Educației a anunțat calendarul integral

Pe 9 septembrie încep cursurile noului an școlar. Ministerul Educației a anunțat calendarul integral

Luni, 9 septembrie 2024, vor începe cursurile noului an școlar, a anunțat Ministerul Educației. Noul an școlar va avea cinci module, iar calendarul integral arată astfel:

citeste mai mult
592 vizualizari 19 Jul 2024 15:14 Angajări în Jandarmerie, din sursă externă. Care sunt condițiile?

Angajări în Jandarmerie, din sursă externă. Care sunt condițiile?

Gruparea de Jandarmi ”Matei Basarab” Ploiești organizează concurs prin încadrare directă sau rechemare în activitate în vederea ocupării a 16 posturi de subofițer - 15 la Ordine Publică, iar unul la Administrarea Patrimoniului Mondial.

citeste mai mult
578 vizualizari 14 Jul 2024 19:31 La Câmpina a avut loc primul turneu de fotbal virtual, la Fantasy Club, cu premii deosebite

La Câmpina a avut loc primul turneu de fotbal virtual, la Fantasy Club, cu premii deosebite

La Fantasy Club, situat în clădirea BCR din centrul Câmpinei, a avut loc primul eveniment Pixel Pitch, un eveniment de tip turneu EAFC24 (fostul joc FIFA - simulator de fotbal).

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV