Accident pe DN1, la Comarnic. Au fost implicate două autoturisme și o cisternă

Actualitate (Categoria articolului)

UPDATE - La ora 11.00, traficul a fost reluat în condiții normale pe DN1, la Comarnic.

Pe DN1, la km 105+200, la intrarea în Comarnic a avut loc vineri dimineață un accident de circulație în care au fost implicate două autoturisme și o cisternă. În urma accidentului, un bărbat de 40 de ani a avut nevoie de intervenția echipajului de descarcerare, acesta și o femeie de 63 de ani fiind transportați la spital.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IJP Prahova, accidentul s-a produs pe sensul de mers Câmpina - Sinaia. Cele două autoturisme mergeau în aceeași direcție, spre munte, iar în momentul în care primul autoturism a încetinit pentru un viraj la stânga, mașina din spate nu a păstrat distanță de siguranță, intrând în coliziune față-spate. În urma impactului, primul autoturism a fost proiectat pe contrasens, unde s-a ciocnit frontal cu o cisternă goală. Șoferul autoturismului a rămas încarcerat, fiind scos de echipajele de intervenție de la ISU Prahova. Bărbatul și pasagera din dreapta fața a celui de-al doilea autoturism au fost transportați la spital. În zonă se circulă cu dificultate. La locul accidentului au intervenit mai multe echipaje de la ISU Prahova - unul de stingere, unul de descarcerare și două echipaje Smurd, precum și echipaje de la poliție. Vom reveni.

4001 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

277 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.

1190 vizualizari
18 apr. 2024 21:41

Accident spectaculos pe DN1, la Comarnic. Patru persoane au avut nevoie de asistență medicală

Joi seară, în jurul orei 19.20, pe DN1, la Comarnic, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, inclusiv un copil.

Alte stiri recente

317 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1325 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.