Superliga B Prahova. AS Gherghița - CS Câmpina 3-2. Greu...

Sport (Categoria articolului)

CS Câmpina a avut sâmbătă după-amiază o deplasare grea, nu numai din punct de vedere al distanței, la Gherghița, tocmai în sudul extrem al județului, dar și pentru că echipa gazdă ocupa locul al doilea în clasamentului înaintea acestei etape, fără să fi cunoscut încă înfrângerea în acest sezon.

În aceste condiții, elevii lui Mugurel Dedu au avut o misiune grea, aprope imposibilă, dar au reușit să ofere o replică foarte bună. Mai mult, câmpinenii au marcat de două ori, prin Badea și Catană, dând serioase emoții echipei din Gherghița.
Antrenorul formației CS Câmpina a trimis în teren următorul ”11”: T. Ionescu - Șt. Burlacu, S. Spoială, Nedelcu, R. Constantin, Diaconu, Badea, Budileanu, Tocitu, Botoșneanu, Dincă, rezerve fiind Șerbănoiu, Manole, Catană, Catrina, A. Spoială, B. Vasile, Amar.
Etapa viitoare, duminică, 26 septembrie, CS Câmpina va întâlni pe teren propriu formația Brădetul Ștefești.

3027 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

2014 vizualizari
03 dec. 2021 20:53

Triumf Poiana Câmpina și recordurile care au dus-o pe primul loc la jumătatea campionatului

Cu un lot valoros, probabil cel mai valoros din actuala ediție de campionat a Superligii B Prahova, al doilea eșalon fotbalistic al județului, Triumf Poiana Câmpina a stabilit o serie de recorduri, care au dus-o la jumătatea întrecerii pe primul loc, la un avans de patru puncte de ocupanta locului secund.

2668 vizualizari
01 dec. 2021 21:48

Secția de fotbal de la CS Câmpina ar trebui să facă pasul următor, spre o reală performanță

1 comentarii

La cinci ani de la înființarea Clubului Sportiv Câmpina, secția cu cele mai bune și mai vizibile rezultate este cea de fotbal. Sute de copii au trecut în cei cinci ani prin această secție și, probabil, că după cei cinci ani, ar fi momentul să se facă pasul spre nivelul următor.

Alte stiri recente

90 vizualizari
04 dec. 2021 18:19

Locuri de muncă vacante în Câmpina și împrejurimi la 4 decembrie 2021

Informațiile sunt furnizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova. Detalii puteți obține de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.

794 vizualizari
04 dec. 2021 12:42

Târg de dulciuri de Moș Nicolae, la Câmpina, în beneficiul copiilor speciali

O acțiune deosebită va avea loc luni, 6 decembrie 2021, la cafeneaua 5 to go din municipiul Câmpina, situată pe Bulevardul Carol I, vis a vis de Spitalul Municipal. Este vorba despre un târg de dulciuri de Moș Nicolae, un eveniment organizat de Consiliul Școlar al Elevilor de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu". Mai exact, voluntarii din cadrul proiectului PeaceJam Câmpina, derulat la CNNG, organizează acest târg în beneficiul copiilor de la Asociația Glasul Autismului din Câmpina.