Colegii băiatului ucis joi seară, pe o trecere de pietoni din Câmpina, i-au transformat banca într-un altar

Social (Categoria articolului)

Paul Alexandru Dragomir avea 17 ani și era elev în clasa a XI-a C la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina. Un copil excepțional, sensibil, educat, conștiincios, foarte implicat în tot ceea ce făcea, după cum spun profesorii lui, dirigintele și conducerea colegiului. Un băiat minunat, după cum spun colegii aflați acum în stare de șoc. La "Grigorescu", toată lumea plânge după o viață pierdută prematur, nedrept, dureros.

Pentru Paul Alexandru Dragomir, joi, 7 aprilie 2022, a fost o zi în care și-a îndeplinit o mare dorință. Fiind un tânăr cu înclinații artistice, membru în trupa de teatru a Colegiului "Grigorescu", mare iubitor de teatru și cu planuri de viitor în acest domeniu, a mers joi la Ziua Porților Deschise de la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică "I.L. Caragiale" din București. Seara, când se îndrepta spre casă, viața lui a fost curmată pe trecerea de pietoni de la "Salcie", din apropierea Colegiului Tehnic Forestier. Traversa strada, o mașină a oprit brusc la trecere pentru a acorda prioritate pietonilor, iar o altă mașină a venit pe banda a doua și l-a lovit în plin. Băiatul a decedat pe loc în urma unui traumatism cranian deosebit de grav. La volanul mașinii care l-a ucis se afla o tânără de 22 de ani, din Câmpina, Adela Pena.
O tragedie de nedescris și o durere fără margini pentru familia băiatului, pentru toți cei care l-au cunoscut. "Un copil atât de bun, un copil excepțional", spune plângând dirigintele lui Paul, profesorul Adrian Popescu. Colegii băiatului aproape că nu mai au cuvinte, cu toții plâng și încă mai speră să nu fie adevărat. Dar este adevărat, din păcate. Paul Alexandru Dragomir nu se va întoarce niciodată la școală, în clasa lui, în banca lui transformată acum în altar. Colegii au adus flori, au aprins lumânări, i-au pus chiar și o fotografie acolo, pe bancă... 
Lumânări aprind și trecătorii aproape de locul unde a murit băiatul, aproape de trecerea de pietoni de la "Salcie". Și oameni, care poate l-au cunoscut sau poate nu, se opresc unii cu lacrimi în ochi, pentru că orașul e mic și astfel de vești dureroase circulă repede. Aproape la fel de repede precum mașina care i-a luat viața liceanului care se visa la teatru, pe scenă.
Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei greu încercate!
În privința tinerei care a produs acest grav accident, Inspectoratul Județean de Poliție Prahova ne-a comunicat că rezultatele testelor la alcool și substanțe psihoactive au ieșit negative. Cât privește posibilitatea ca tânăra să fi fost implicată într-o cursă auto pe bulevardul central al Câmpinei, "este deschisă o anchetă și se fac în continuare cercetări". A fost deschis un dosar pentru ucidere din culpă. Vom reveni.

23855 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Rammstein 08.04.2022 17:03 Dumnezeu să-l odihnească în pace !!!.. Domnilor de la miliție, nu vi se pare ca prea multi aurolaci au permis de conducere!!...să fie cercetați instructorul si milițeanul care i-au dat permisul!!..să răspundă penal!!..
  • . 08.04.2022 20:18 DUMNEZEU SĂ-L ODIHNEASCĂ ÎN PACE!
  • Dorel 09.04.2022 18:22 1. Lumina de pe strazile orasului este foarte proasta, orasul trebuie iluminat noaptea mult mai bine. 2. Multe accidente se produc din cauza distractiei de la telefoane. Care a fost cauza exacta a accidentului? Ce face politia pentru a proteja cetatenii?
  • diss 10.04.2022 12:54 Dumnezeu să îl odihnească în pace! Tare îmi este teamă, cunoscănd " justiția romănă" că totul se va mușamaliza!😣

Social

2288 vizualizari
02 dec. 2022 09:37

Un nou proiect Erasmus+ derulat de Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu” Câmpina - ”All different, all equal”

Vă informam în urmă cu câteva zile despre un proiect Erasmus+ coordonat de Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu” Câmpina - ”Împreună, dincolo de diferențe”. Ei bine, acest proiect nu este singurul la care participă școala câmpineană, un alt proiect aflat în derulare fiind intitulat ”All different, all equal” (Toți diferiți, toți egali).

2630 vizualizari
02 dec. 2022 08:53

La Câmpina a apărut un grup de tratare a dependențelor

De puțin timp, la Câmpina a apărut un grup în cadrul căruia se discută despre dependențele de orice fel, cea mai obișnuită fiind dependența de acool, dar se discută și despre dependența de droguri sau de jocuri de noroc.

Alte stiri recente

399 vizualizari
03 dec. 2022 21:04

Câmpineanul Darius Coman a câștigat proba de 100m bras la Concursul Țărilor Central Europene, de la Praga

Performanță excepțională pentru sportul câmpinean, după ce în cursul serii de sâmbătă, câmpineanul Darius Coman, de la Barracuda Câmpina, antrenat de Gabriel Cojocaru, a câștigat proba de 100m bras la Concursul Țărilor Central Europene, care are loc la Praga, în capitala Cehiei.

995 vizualizari
03 dec. 2022 19:25

Contaminare cu țiței și apă sărată la Câmpina. Garda de Mediu a amendat operatorul responsabil cu 50.000 lei

Garda de Mediu Prahova a anunțat că a aplicat o amendă de 50.000 lei unui operator care desfășoară activități de extracție a hidrocarburilor pentru contaminarea unei suprafețe de aproximativ 60mp cu țiței și apă sărată.