Alexia Tudorache (Silva Câmpina) a câştigat Cupa României la orientare sportivă, categoria fete sub 12 ani

Sport (Categoria articolului)

În perioada 26-28 mai, la Comarnic a avut loc Cupa României la orientare sportivă, competiţie inclusă în calendarul naţional al federaţiei de specialitate, care a fost co-organizator, alături de Clubul Sportiv UNEFS Bucureşti şi cu sprijinul Primăriei Comarnic. Competiţia s-a bucurat de un real succes, adunând la start peste 200 de participanţi din România, dar şi din ţări precum Bulgaria, Danemarca, Norvegia, Elveţia, Marea Britanie, Moldova şi Hong Kong.

Câmpina a fost reprezentată de un club cu tradiţie în această disciplină sportivă - Clubul Sportiv OK Silva. De altfel, Alexia Tudorache, de la clubul câmpinean, a reuşit şi o performanţă apreciabilă, câştigând proba feminină sub 12 ani.
Clubul câmpinean OK Silva participă cu regularitate la competiţii de acest gen atât în ţară, cât şi în străinătate, obţinând frecvent rezultate remarcabile, care duc numele municipiului Câmpina pe diverse meridiane. Acum, în luna septembrie, pe 14-15, clubul câmpinean în colaborare cu Hotel Seva Câmpina şi firma Filsam Câmpina, având ca parteneri Primăria Municipiului Câmpina, Clubul Sportiv Câmpina, Primăria Comunei Poiana Câmpina şi Federaţia Română de Orientare Sportivă, va organiza la Câmpina un concurs de orientare sportivă. Trofeul Silva şi Cupa Seva vor aduce la Câmpina câteva sute de împătimiţi ai acestui sport din întreaga ţară. Înscrierile se vor putea face începând cu 1 iunie pe site-ul silvacampina.weebly.com, termenul limită pentru înscrieri fiind 12 septembrie. Dar asupra acestui subiect vom reveni.

2948 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

3213 vizualizari
21 apr. 2019 12:51

Liga A Prahova, etapa a 23-a. Rezultate și clasament

Vineri după-amiază a început etapa a 23-a din Liga A Prahova cu partida de la Boldești, dintre Petrolistul și CS Cornu. Cele mai multe meciuri s-au disputat sâmbătă după-amiază, runda încheindu-se duminică. Gazdele s-au impus doar în două partide, la Păulești și Brebu, într-o etapă în care s-au marcat 21 de goluri. Iată rezultatele complete și clasamentul la zi:

2211 vizualizari
18 apr. 2019 19:14

Liga A Prahova, etapa a 23-a. Avancronici și delegări

După partidele din optimile de finală ale fazei județene din Cupa României, Liga A revine cu meciurile etapei a 23-a. Iată programul etapei cu scurte avancronici și cu delegările arbitrilor și observatorilor:

Alte stiri recente

38 vizualizari
22 apr. 2019 09:13

Școala Centrală Câmpina, locul I la faza naționala a concursului "Made for Europa", un fel de olimpiadă a proiectelor finanțate prin programe europene

Am scris despre proiectul Școlii Centrale Câmpina atunci când echipa de proiect a câștigat faza județeană a concursului național "Made for Europa" și s-a calificat la faza națională. Ei bine, avem bucuria să vă anunțăm că la etapa națională, desfășurată la Cluj-Napoca, în perioada 18-21 aprilie 2019, Școala Centrală a obținut locul I. 

140 vizualizari
22 apr. 2019 08:12

La Câmpina, întotdeauna altul e de vină. Primarul, niciodată...

1 comentarii

Primarul Câmpinei, Horia Tiseanu, a demonstrat și la dezbaterea publică pe tema bugetului local că este adeptul politicii "întotdeauna, altul e de vină". Persoana care ocupă cea mai înaltă funcție din administrația locală câmpineană de 15 ani încoace a folosit dezbaterea pe tema bugetului local ca pe un nou prilej de a arunca în toate direcțiile cu acuze, mai fine sau mai brutale, dar toate demonstrând același principiu al politicii sale - "întotdeauna, dar întotdeauna, altul e de vină".