Alexia Tudorache (Silva Câmpina) a câştigat Cupa României la orientare sportivă, categoria fete sub 12 ani

Sport (Categoria articolului)

În perioada 26-28 mai, la Comarnic a avut loc Cupa României la orientare sportivă, competiţie inclusă în calendarul naţional al federaţiei de specialitate, care a fost co-organizator, alături de Clubul Sportiv UNEFS Bucureşti şi cu sprijinul Primăriei Comarnic. Competiţia s-a bucurat de un real succes, adunând la start peste 200 de participanţi din România, dar şi din ţări precum Bulgaria, Danemarca, Norvegia, Elveţia, Marea Britanie, Moldova şi Hong Kong.

Câmpina a fost reprezentată de un club cu tradiţie în această disciplină sportivă - Clubul Sportiv OK Silva. De altfel, Alexia Tudorache, de la clubul câmpinean, a reuşit şi o performanţă apreciabilă, câştigând proba feminină sub 12 ani.
Clubul câmpinean OK Silva participă cu regularitate la competiţii de acest gen atât în ţară, cât şi în străinătate, obţinând frecvent rezultate remarcabile, care duc numele municipiului Câmpina pe diverse meridiane. Acum, în luna septembrie, pe 14-15, clubul câmpinean în colaborare cu Hotel Seva Câmpina şi firma Filsam Câmpina, având ca parteneri Primăria Municipiului Câmpina, Clubul Sportiv Câmpina, Primăria Comunei Poiana Câmpina şi Federaţia Română de Orientare Sportivă, va organiza la Câmpina un concurs de orientare sportivă. Trofeul Silva şi Cupa Seva vor aduce la Câmpina câteva sute de împătimiţi ai acestui sport din întreaga ţară. Înscrierile se vor putea face începând cu 1 iunie pe site-ul silvacampina.weebly.com, termenul limită pentru înscrieri fiind 12 septembrie. Dar asupra acestui subiect vom reveni.

3191 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

2315 vizualizari
17 aug. 2019 19:49

Liga A Prahova, etapa I. Rezultate și clasament

Sâmbătă dimineață, la Boldești, s-a dat startul unei noi ediții a Campionatului Ligii A Prahova la fotbal. Primul joc al etapei și al campionatului a opus două echipe de tradiție, Petrolistul Boldești și Tricolorul Breaza. Cele mai multe dintre meciurile acestei prime etape au avut loc sâmbătă după-amiaza, runda urmând a se încheia duminică dimineață.

2688 vizualizari
14 aug. 2019 19:27

Liga A Prahova, etapa I. Avancronici

La finalul acestei săptămâni începe o nouă ediție de campionat în Liga A Prahova, o ediție care nu are o favorită certă la ocuparea primului loc, așa cum s-a întâmplat în ultimele sezoane. Poate acest lucru va face campionatul mai interesant... Așa cum v-am obișnuit, miercurea vă oferim avancronicile etapei, iar joi delegările arbitrilor și observatorilor.

Alte stiri recente

6294 vizualizari
17 aug. 2019 16:21

Incendiu la Câmpina, la două case din cartierul Câmpinița. Cinci persoane au fost evacuate

UPDATE 16.50 - Incendiul a fost lichidat. Una dintre autospeciale s-a retras la bază, celelalte echipaje de pompieri intervin pentru înlăturarea efectelor incendiului.
 
În cartierul Câmpinița din municipiul Câmpina a avut loc sâmbătă după-amiază un incendiu puternic, în urma căruia au ars două case, în suprafață de 150mp și 120mp, precum și mai multe anexe gospodărești, iar cinci persoane au fost evacuate, după cum ne-a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Prahova.

1991 vizualizari
16 aug. 2019 11:47

Peste 100 de elevi și profesori din țară au participat la concursul de dezbateri "Câmpina Impromptu Open 2019"

Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a fost gazda ediției a V-a a concursului de dezbateri "Câmpina Improptu Open", un eveniment dedicat în acest an aniversării centenarului liceului. Competiția a reunit 27 de echipe din întreaga țară, în total peste 100 de elevi și profesori coordonatori. De la un an la altul, competiția de dezbateri organizată sub egida AES (Asociației de Educație Socială) crește în valoare și tinde să devină una dintre cele mai atractive la nivel național.