Nici un candidat nu a trecut de proba scrisă la concursul pentru postul de șef serviciu Asistență Socială din Primăria Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Patru candidați s-au înscris la concursul pentru ocuparea postului de șef serviciu Asistență Socială și Autoritate Tutelară din cadrul Primăriei Câmpina. Și toți patru au picat la proba scrisă, nereușind să obțină peste 70 de puncte, baremul care le-ar fi permis să intre la proba orală.

Iată rezultatele obținute de candidați: 
- George Ionuț Bănescu - 32,50 puncte
- George Mihail Briscan - 54,40 
- Victor Traian Ionescu - 35,80 puncte
- Steluța Titu - 15,80 puncte
A fost depusă și o contestație, de către Victor Traian Ionescu, dar în urma recorectării, comisia a decis să-i reducă punctajul la 32,20 puncte.

Ghinion curat cu acest post pe care nu reușește să-l ocupe nimeni. Este a treia oară când Primăria Câmpina organizează concurs pentru șef serviciu Asistență Socială. În luna mai a anului trecut nu s-a înscris nici un candidat. În octombrie 2015, candidații înscriși nu au promovat proba scrisă, iar acum se întâmplă același lucru.

4660 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • dan 13.05.2016 06:47 Este din ce in ce mai evident ca la un singur concurs rezultatul a fost iesit din comun. Cel cu sef serviciu investiții. In rest, este ok, se cade pe capete.
  • G.C 13.05.2016 10:54 Din partea mea nici sa nu gaseasca nici prin primarie si nici la CSM.Intelectualii au fugit la Bucureasti si la capsuni,dom Tiseanu.Daca nu ati stiut sa ii motivati atat dv cat si agentii economic din Campina si localitatile limitrofe.Puneti-va voi sclavi pe plantatie pe minimul pe economie,faceti smotru si munca de teren
  • Moise Daniela 19.07.2016 12:07 Buna ziua! As dori sa stiu cand se organizeaza urmatorul concurs. Va multumesc.

Actualitate

2452 vizualizari
04 iul. 2022 12:24

Adevărul din spatele proiectului privind înființarea Bibliotecii Municipale Câmpina. Sau cum să înființezi ceva ce deja există

4 comentarii

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local din 30 iunie 2022 s-a aflat și proiectul privind înființarea Bibliotecii Municipale, instituție de drept public, cu personalitate juridică, în subordinea Consiliului Local, proiect inițiat de consilierii PSD Horațiu Zăgan, Livia Lupu și Andrei Duran și ProRomânia - Liviu Davidescu.

1892 vizualizari
03 iul. 2022 11:54

5-7 iulie, o nouă acțiune de dezinsecție în parcurile și spațiile verzi din Câmpina

Primăria municipiului Câmpina anunță programul stabilit împreună cu operatorul Floricon Salub pentru etapa a doua de dezinsecție în parcurile și spațiile verzi din Câmpina. Precedentaa campanie de dezinsecție a avut loc în perioada 24-27 mai.

Alte stiri recente

657 vizualizari
05 iul. 2022 23:01

Emoții și o premieră la festivitatea de absolvire pentru a 21-a promoție a Școlii Postliceale ”Louis Pasteur” Câmpina

Elevii celor două clase de asistenți de medicină generală ale Școlii Postliceale ”Louis Pasteur” Câmpina, promoția 2022, au trăit emoții deosebit de intense la festivitatea de absolvire, care a avut loc marți seară, la Terasa ”Muntenia”. Au absolvit 45 de elevi ai celor două clase, la care diriginți au fost Nicoleta Manta și Alina Brătulescu. Festivitatea s-a bucurat de o premieră - primul elev din afara granițelor României care devine absolvent al acestei școli: Valeria Dicusar, din Republica Moldova, din orașul Cahul, înfrățit cu Câmpina.

662 vizualizari
04 iul. 2022 20:32

Anunț public privind decizia etapei de încadrare

Municipiul Câmpina, titular al proiectului ”Înlocuire rețea de apă și reabilitare Strada Alexandru Vlahuță”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de a nu se supune evaluării impactului asupra mediului, a nu se supune evaluării adecvate și a nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă de către Agenția pentru Protecția Mediului Prahova, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul ”Înlocuire rețea de apă și reabilitare Strada Alexandru Vlahuță”, propus a fi amplsat în Câmpina, Strada Alexandru Vlahuță.