Alexandru Tilică, la săritura în înălțime, un nou titlu național pentru atletismul câmpinean

Sport (Categoria articolului)

La București, în prima zi a finalelor Campionatului Național de Atletism pentru juniori sub 16 ani, CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de Mihaela Marin, a fost prezent cu doi sportivi, ambii pregătiți de Jenica Bran.

Cea mai bună performanță a fost realizată de Alexandru Tilică, la săritura în înălțime, acesta impunându-se și câștigând titlul național, cu o săritură care a măsurat 1,74m. De asemenea, Cristian Nechifor, la săritura în lungime, s-a clasat pe un meritoriu loc 5, cu 5,74m.
Felicitări sportivilor, antrenorilor și tuturor celor care contribuie la aceste performanțe remarcabile pentru atletismul câmpinean!

2110 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1554 vizualizari
19 mar. 2023 20:23

Superliga B Prahova. Sportul Câmpina - Unirea Teleajen 1-0

Arena ”Rafinăriei” arăta excelent, oferind condiții ideale pentru o partidă de fotbal, la primul joc oficial pe teren propriu din anul 2023 pentru echipa Sportul Câmpina.

Alte stiri recente

661 vizualizari
20 mar. 2023 19:59

Societatea Voipan Sil Câmpina angajează mai multe categorii de personal

Societatea Voipan Sil Câmpina anunță că face angajări, având nevoie de mai multe categorii de personal.

1298 vizualizari
20 mar. 2023 17:56

Proiect Erasmus+ la Școala ”B.P. Hasdeu” Câmpina - ”All different, all equal”. Participă elevi din Italia, Spania și Franța

În cadrul proiectului Erasmus+ ”All different, all equal”, Câmpina, prin Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu”, este gazda unei noi acțuni de mobilitate, la care participă elevi și cadre didactice de la școlile partenere din Italia, Spania și Franța.