CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Primăria Câmpina explică de ce a montat un relantisor pe Bulevardul Carol I, în apropierea căii ferate dezafectate și... asfaltate

- Actualitate -

Primăria Câmpina explică de ce a montat un relantisor pe Bulevardul Carol I, în apropierea căii ferate dezafectate și... asfaltate

La sfârșitul lunii mai, pe Bulevardul Carol I din municipiul Câmpina, în apropierea intersecției cu Strada Frații Golești și la câțiva metri de calea ferată, a apărut un relantisor, un limitator de viteză care îi nemulțumește pe unii conducători auto. Aceștia nu înțeleg de ce trebuia montat acest relantisor în apropierea unei căi ferate dezafectate și chiar asfaltate pe porțiunea corespunzătoare bulevardului central.

Subiectul a fost deschis la ședința din 30 mai a Consiliului Local Câmpina de către consilierul Florin Frățilă, care a cerut explicații reprezentanților Executivului cu privire la montarea relantisorului lângă fosta trecere de cale ferată. 
"La intersecția Străzii Golești cu Bulevardul Carol I, mai ales când ieșim de pe Frații Golești și vrem să facem stânga pe Bulevardul Carol I, Poliția Rutieră ne-a semnalat că zona este cu bulină neagră, adică există pericol de accidente, la fel cum a fost intersecția Bulevardului Culturii cu Strada Griviței, pe care am semaforizat-o. Aici, nefiind cazul de semaforizare, s-a luat această măsură de evitare a unor accidente, pentru că știți că în zona respectivă au fost mai multe accidente, unele cauzate de viteza excesivă", a explicat viceprimarul Adrian Pițigoi. (video)
După cum bine se știe, calea ferată pe care odinioară circulau trenuri cu materie primă spre rafinărie și se întorceau cu produsele finite nu mai este funcțională. Și, probabil, nici nu va mai fi vreodată, având în vedere că podul de cale ferată dintre Câmpina și Poiana Câmpina a fost scos din circulație ca urmare a denivelării grinzilor care se află pe piciorul situat în mijlocul DN1. Mai mult, nici rafinăria nu mai funcționează. În urmă cu câțiva ani, din aceste motive, Primăria a asfaltat porțiunea de cale ferată traversată de Bulevardul Carol I.


04 Jun 2019 08:45 8334 vizualizari


Comentarii


  • 05.06.2019 11:09 Gheorghe Radu Toate caile ferate din Campina sunt nefunctionale in schimb semnlele de la trecerile (sau netrecerile) de cale ferata au ramas. Teoretic politia poate da amenda. Cine trebuie sa ia acele semne de circulatie si de ce nu o face?
  • 05.06.2019 07:54 Gheorghe Stan Care este justificarea pentru montarea relantisorului pe drumul vechi, în dreptul fabricii lui Ar in?.
  • 04.06.2019 11:50 Ali Este noaptea minții! E de stirile naționale. Asta e viceprimar????? Rusine..... rusine rusine
  • 04.06.2019 11:46 Radu Asa trebuia sa fie si intersectiile in care s-au montat semafoare... "nu montate semafoare de 64mii euro". Cu acei bani se puteau asfalta strazi. Ne-am saturat de acest oras plin de gropi. Rusine hotilor! Un oras ......
  • 04.06.2019 10:24 M 1. Podul reprezintă pericol? Din câte știu au mai picat bucăți din el. 2. Când se vor asfalta și celelalte treceri cu calea ferată din oraș? Mulțumim pentru un răspuns.
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
1049 vizualizari 14 Jun 2024 17:25 Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

În urmă cu mai mult de doi ani, într-o seară de aprilie, un accident produs pe trecerea de pietoni de la Liceul Forestier șoca întreaga comunitate din Câmpina. Paul Dragomir, un copil de numai 17 ani, era spulberat de un bolid, condus de Adela Pena, care nici măcar nu pusese piciorul pe frână! Băiatul - elev la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” - și-a pierdut viața instantaneu.

citeste mai mult
1052 vizualizari 14 Jun 2024 16:51 A fost semnalată prezența unui urs în cartierul Slobozia. În două rânduri au fost emise mesaje RO-ALERT

A fost semnalată prezența unui urs în cartierul Slobozia. În două rânduri au fost emise mesaje RO-ALERT

După orele prânzului, un mesaj RO-ALERT atenționa câmpinenii asupra prezenței unui urs pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

citeste mai mult
572 vizualizari 13 Jun 2024 17:52 Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Polițiștii prahoveni au efectuat mai multe percheziții într-un dosar în care sunt vizate mai multe persoane cercetate pentru trafic și dețeinere de droguri.

citeste mai mult
909 vizualizari 12 Jun 2024 17:54 Alegeri locale 2024. Daniel Ioniță: ”Aveți în continuare încredere în echipa România în Acțiune!”

Alegeri locale 2024. Daniel Ioniță: ”Aveți în continuare încredere în echipa România în Acțiune!”

După anunțarea rezultatelor la alegerile locale din 9 iunie 2024, Daniel Ioniță, președintele executiv al Partidului România în Acțiune și candidat al acestei formațiuni politice la funcția de primar al municipiului Câmpina, ne-a transmis următorul mesaj:

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV