CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Primăria Câmpina explică de ce a montat un relantisor pe Bulevardul Carol I, în apropierea căii ferate dezafectate și... asfaltate

- Actualitate -

Primăria Câmpina explică de ce a montat un relantisor pe Bulevardul Carol I, în apropierea căii ferate dezafectate și... asfaltate

La sfârșitul lunii mai, pe Bulevardul Carol I din municipiul Câmpina, în apropierea intersecției cu Strada Frații Golești și la câțiva metri de calea ferată, a apărut un relantisor, un limitator de viteză care îi nemulțumește pe unii conducători auto. Aceștia nu înțeleg de ce trebuia montat acest relantisor în apropierea unei căi ferate dezafectate și chiar asfaltate pe porțiunea corespunzătoare bulevardului central.

Subiectul a fost deschis la ședința din 30 mai a Consiliului Local Câmpina de către consilierul Florin Frățilă, care a cerut explicații reprezentanților Executivului cu privire la montarea relantisorului lângă fosta trecere de cale ferată. 
"La intersecția Străzii Golești cu Bulevardul Carol I, mai ales când ieșim de pe Frații Golești și vrem să facem stânga pe Bulevardul Carol I, Poliția Rutieră ne-a semnalat că zona este cu bulină neagră, adică există pericol de accidente, la fel cum a fost intersecția Bulevardului Culturii cu Strada Griviței, pe care am semaforizat-o. Aici, nefiind cazul de semaforizare, s-a luat această măsură de evitare a unor accidente, pentru că știți că în zona respectivă au fost mai multe accidente, unele cauzate de viteza excesivă", a explicat viceprimarul Adrian Pițigoi. (video)
După cum bine se știe, calea ferată pe care odinioară circulau trenuri cu materie primă spre rafinărie și se întorceau cu produsele finite nu mai este funcțională. Și, probabil, nici nu va mai fi vreodată, având în vedere că podul de cale ferată dintre Câmpina și Poiana Câmpina a fost scos din circulație ca urmare a denivelării grinzilor care se află pe piciorul situat în mijlocul DN1. Mai mult, nici rafinăria nu mai funcționează. În urmă cu câțiva ani, din aceste motive, Primăria a asfaltat porțiunea de cale ferată traversată de Bulevardul Carol I.


04 Jun 2019 08:45 8384 vizualizari


Comentarii


  • 05.06.2019 11:09 Gheorghe Radu Toate caile ferate din Campina sunt nefunctionale in schimb semnlele de la trecerile (sau netrecerile) de cale ferata au ramas. Teoretic politia poate da amenda. Cine trebuie sa ia acele semne de circulatie si de ce nu o face?
  • 05.06.2019 07:54 Gheorghe Stan Care este justificarea pentru montarea relantisorului pe drumul vechi, în dreptul fabricii lui Ar in?.
  • 04.06.2019 11:50 Ali Este noaptea minții! E de stirile naționale. Asta e viceprimar????? Rusine..... rusine rusine
  • 04.06.2019 11:46 Radu Asa trebuia sa fie si intersectiile in care s-au montat semafoare... "nu montate semafoare de 64mii euro". Cu acei bani se puteau asfalta strazi. Ne-am saturat de acest oras plin de gropi. Rusine hotilor! Un oras ......
  • 04.06.2019 10:24 M 1. Podul reprezintă pericol? Din câte știu au mai picat bucăți din el. 2. Când se vor asfalta și celelalte treceri cu calea ferată din oraș? Mulțumim pentru un răspuns.
217 vizualizari 15 Jul 2024 21:27 Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Hidro Prahova a anunțat că impune mai multe restricții de furnizare a apei în localitățile unde stocurile de apă sunt foarte scăzute. Printre aceste localități se numără și satul Bobolia din comuna Poiana Câmpina.

citeste mai mult
274 vizualizari 15 Jul 2024 18:55 OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cel mai mare operator de stații de încărcare a vehiculelor electrice din România, Renovatio Assest Management, consolidându-și astfel poziția de lider pe piața zonală a stațiilor de încărcare a mașinilor electrice.

citeste mai mult
1219 vizualizari 15 Jul 2024 13:32 Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea din fața Complexului comercial Kaufland.

citeste mai mult
1768 vizualizari 15 Jul 2024 13:20 Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Primăria municipiului Câmpina derulează în această perioadă activitățile necesare actualizării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV