Demersuri pentru amenajarea unei piste de mountain bike în pădurile din jurul Câmpinei

Actualitate (Categoria articolului)

Consilierul local Cosmin Raț (POL) a propus, la ședința ordinară din luna mai a Consiliului Local Câmpina, amenajarea unui traseu de mountain bike în pădurile din jurul municipiului. În acest sens, s-a obținut de la Consiliul Local un acord de principiu pentru transmiterea unei scrisori către Ocolul Silvic Câmpina în vederea obținerii avizelor necesare înaintea demarării propriu-zise a amenajării viitoarei piste. 

”În condițiile în care acest sport are tot mai mulți adepți și la nivelul municipiului Câmpina, eu vă propun un acord de principiu pentru transmiterea unei scrisori către Ocolul Silvic Câmpina în vederea obținerii autorizațiilor necesare pentru amenajarea unei piste de mountain bike, în principiu, în funcție și de avizul celor de la Ocolul Silvic, în spatele zonei Fântâna cu Cireși, unde avea loc tradiționala cursă Câmpina Open MTB. Am discutat cu mai mulți practicanți ai acestui sport, care sunt dispuși, după obținerea avizelor necesare, inclusiv în a susține prin acțiuni de voluntariat amenajarea traseului respectiv. Cred că este o idee bună, care poate aduce un plus de valoare și de atractivitate și din acest punct de vedere municipiului Câmpina”, a spus Cosmin Raț în plenul Consiliului Local. Consilierii au aprobat în unanimitate propunerea lui Cosmin Raț și urmează să se obțină avizele necesare de la Ocolul Silvic, administratorul pădurilor din proprietatea publică a statului.

(Foto cu caracter ilustrativ)

3583 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Aristide 07.06.2021 10:21 Foarte faină inițiativa cu condiția să se rezolve problema cu câinii lăsați liberi din gospodării și mai ales cu cei de la stâne extrem de agresivi. Spre exemplu cei de la stâna din vârful Poienii, cum treci spre Draganeasa au ajuns să atace și oamenii în drum, iar ciobanul e la fel de agresiv. Ultimul caz, s-au repezit la un grup de copii în drum, noroc că i-am văzut și i-am luat în mașină. Am strigat la cioban și foarte grețos mi-a spus că el deține pădurea și n-are ce le face, apoi a început să blesteme. Imaginativă ce ar păți cicliștii.
  • Muncitorul 08.06.2021 16:09 Ar fi super, asta ar motiva oamenii și pasionații să folosească mai des bicicleta și astfel vom avea o populație sănătoasă. Din păcate cred că va râmâne la faza de proiect.

Actualitate

970 vizualizari
27 nov. 2021 13:19

1,16 - alcoolemia unui bărbat care a intrat cu mașina într-un șanț la Telega

1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat a fost alcoolemia stabilită de apartul etilotest pentru un bărbat care a intrat cu mașina într-un șanț.

1202 vizualizari
27 nov. 2021 12:44

Polițiștii rutieri au reținut un bărbat din Poiana Câmpina băut, fără permis de conducere și... fugit din carantină

Noaptea trecută, în jurul orei 00:40, în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe Bulevardul Carol I din municipiu, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism condus de un bărbat, care nu s-a conformat indicațiilor polițistului. 

 

Alte stiri recente

14 vizualizari
27 nov. 2021 16:10

Cupa Europei, la bob. Câmpineanca Georgeta Popescu a punctat din nou pentru Olimpiadă

La Altenberg, în Germania, s-a desfășurat vineri și sâmbătă Cupa Europei la bob, printre sportivii care s-au aliniat la startul întrecerilor, din lotul național României, numărându-se și câmpineanca Georgeta Popescu în probele de monobob și bob două persoane.

10 vizualizari
27 nov. 2021 16:04

Premiile municipiului Câmpina pentru cei mai buni 25 de liceeni din clasa a XII-a

În cadrul ședinței Consiliului Local Câmpina din 25 noiembrie au fost acordate Premiile municipiului Câmpina, pentru cei mai buni 25 de elevi de liceu, din clasele a XII-a.