CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Crăciunul copilăriei mele, cu... Raluca Crețu, directorul Școlii Gimnaziale ”Ion Câmpineanu” Câmpina

- Social -

Crăciunul copilăriei mele, cu... Raluca Crețu, directorul Școlii Gimnaziale ”Ion Câmpineanu” Câmpina

Înaintea marii sărbători creștine a Nașterii Domnului, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - Crăciunul copilăriei mele, în care diverse personalități ale Câmpinei vor povesti exact despre această mare sărbătoare creștină. 

În rândurile de față, a răspuns provocării noastre profesor Raluca Crețu, directorul Școlii Gimnaziale ”Ion Câmpineanu” Câmpina.
”Pentru mine Crăciunul este o sărbătoare a emoțiilor și a bucuriei. Așa a fost dintotdeauna... Din copilărie și până astăzi, o emoție magică mă însoțește de fiecare dată în apropierea Crăciunului. Chiar dacă rolurile s-au mai schimbat și din colindător am devenit persoană colindată, iar din aghiotant în bucătărie am devenit titular la prepararea sarmalelor sau a cozonacilor. Împodobirea bradului, colindatul sau așteptarea colindătorilor, apariția lui Moș Crăciun, petrecerea timpului alături de familie și prieteni reprezintă momente speciale încărcate de emoție și bucurie care se repetă, dar sunt unice în fiecare an. Cred în spiritul Crăciunului, mă bucur de această sărbătoare și vă transmit gânduri bune, liniște sufletească și Crăciun Fericit!


22 Dec 2023 18:05 2507 vizualizari


Comentarii


607 vizualizari 18 Jun 2024 23:26 Premierea olimpicilor de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

Premierea olimpicilor de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

La inițiativa Asociației Părinților Elevilor de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina, marți, 18 iunie 2024, a avut loc premierea olimpicilor din această instituție de învățământ.

citeste mai mult
1749 vizualizari 17 Jun 2024 10:28 Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere de Rusalii, la Câmpina, Breaza, Secăria, Telega, Băicoi și Comarnic

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere de Rusalii, la Câmpina, Breaza, Secăria, Telega, Băicoi și Comarnic

Operatorul de salubritate Floricon Salub anunță unele modificări în programul de ridicare a gunoiului menajer și reciclabil de la populație pe 24 iunie 2024 (a doua zi de Rusalii), zi stabilită prin lege ca fiind nelucrătoare.

citeste mai mult
3051 vizualizari 15 Jun 2024 23:47 Accident în Câmpina, pe Calea Doftanei. Un autoturism a intrat într-un stâlp

Accident în Câmpina, pe Calea Doftanei. Un autoturism a intrat într-un stâlp

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Câmpina au intervenit, sâmbătă seara, pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire a incendiilor, descarcerarea și acordarea asistenței medicale de urgență în cazul producerii unui accident rutier în municipiul Câmpina, pe Calea Doftanei.

citeste mai mult
1218 vizualizari 15 Jun 2024 22:36 Copacii și agricultura, două teme într-un proiect internațional cu participarea Școlii “Cuza” din Câmpina și Școlii “Ioan Duhovnicul” din Bănești

Copacii și agricultura, două teme într-un proiect internațional cu participarea Școlii “Cuza” din Câmpina și Școlii “Ioan Duhovnicul” din Bănești

"The Magical World of Trees and Agriculture" este denumirea celui de-al treilea proiect eTwinning în care a fost implicată Școala Gimnazială "Alexandru Ioan Cuza", de această dată partenerii săi fiind din Turcia și Republica Moldova.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV