200 de voluntari au făcut curățenie în Poiana Câmpina, în cadrul campaniei "Let's do it, România!"

Social (Categoria articolului)

O amplă acțiune de curățenie și igienizare s-a desfășurat sâmbătă, 17 septembrie 2022, în comuna Poiana Câmpina, în cadrul campaniei "Let's do it, România!", cel mai mare proiect de implicare socială organizat în țara noastră. Poiana Câmpina a fost unul dintre cele 21 de puncte de înregistrare din Prahova, unde toți cei interesați puteau veni pentru a se alătura campaniei de curățenie.

În total, 200 de voluntari au participat la acțiunea de la Poiana Câmpina, o acțiune coordonată de șefa SVSU din cadrul Primariei, Ana Maria Goran. Au fost voluntari de la Colegiul Național “Nicolae Grigorescu” din Câmpina, de la Inspectoratul Județean de Poliție Prahova și, bineînțeles, cei mai mulți voluntari au fost din Poiana Câmpina - elevi, cadre didactice, locuitori ai comunei, dar și reprezentanți ai Primăriei (primarul Sergiu Constanda, viceprimarul Ionuț Goran, consilieri locali).
Voluntarii au fost împărțiți în mai multe echipe, fiecare echipă fiind dotată cu mănuși și saci de plastic pentru strângerea gunoaielor. Practic, s-au strâns gunoaie din mai multe zone ale localității, de pe străzi și străduțe, parcuri și spații verzi, zona adiacentă căii ferate etc. Peste 60 de saci cu gunoaie s-au strâns în total în cadrul campaniei din 17 septembrie 2022, deșeurile fiind preluate ulterior de operatorul de salubritate. Probabil că numărul sacilor cu gunoaie ar fi fost mai mare, dar acțiunea a fost oprită în momentul în care a început ploaia.
“Aș vrea să le mulțumesc tuturor voluntarilor implicați în aceasta campanie de curățenie. Poiana Câmpina a fost de fiecare dată unul dintre punctele de înregistrare din județ și de fiecare dată am avut bucuria ca alături de noi să participe tineri din Câmpina, acum și o echipă de la Poliția Județeană. A fost o zi destul de grea, din păcate a și plouat torențial, ceea ce ne dat puțin planurile peste cap, dar suntem mulțumiți de întreaga activitate”, ne-a declarat primarul comunei Poiana Câmpina, Sergiu Constanda.

1361 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Mitza 19.09.2022 15:16 Saracii copii, acum vede si ei cum le va fi viitorul: plin de gunoi si fara nici-o speranta.
  • P. F 20.09.2022 21:00 Eu zic ca Moldoveanu sa facă și la Câmpina cu angajații din primărie, instituții subordonate și consilieri munca patriotica, de teren. Veți vedea ca se vor face economii iar unii de blazon vor demisiona. Propun ca acea zi sa fie vineri. Prezenta obligatorie. Și veți vedea ca se vor alătură și campinenii. Nu aia fitosi și comozi! Din păcate Poiana este mult peste Câmpina...
  • MIHAI 20.09.2022 21:45 FELICITĂRI TUTUROR PARTICIPANȚILOR LA ACEASTA ACȚIUNE 👏👏👏!FĂRĂ COMENTARII

Social

2218 vizualizari
16 mar. 2023 07:38

O nouă campanie de donare de sânge a Asociației Roata de Foc, la Câmpina

Asociația ”Club Sportiv – Roata de Foc R. C. Câmpina” și Centrul de Transfuzie Sanguină Ploiești organizează, în data de 18 martie 2023, campania numită ”Avem viață în sânge”, la Casa Tineretului Câmpina. Este primul eveniment de acest gen organizat în 2023, dar a 12-a oară când motocicliștii clubului câmpinean se implică într-o activitate de donare de sânge.

1908 vizualizari
15 mar. 2023 18:11

La finalul lunii martie, va începe tipărirea și livrarea cardurilor europene de asigurări sociale de sănătate

Casa de Asigurări de Sănătate Prahova a transmis un comunicat de presă privind tipărirea și livrarea cardurilor europene de asigurări sociale de sănătate.

Alte stiri recente

98 vizualizari
20 mar. 2023 08:22

Începe reabilitarea termică a Blocului 7ABC din centrul Câmpinei

Creșterea eficienței energetice în Blocul 7ABC de pe Bulevardul Carol I din municipiul Câmpina este o investiție cu fonduri europene, finanțată în cea mai mare parte prin POR 2014-2020, Axa Prioritară 3 - Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon.

1323 vizualizari
19 mar. 2023 21:23

Scurt și la... subiect, cu Nicolae Geantă, profesor la Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.