200 de voluntari au făcut curățenie în Poiana Câmpina, în cadrul campaniei "Let's do it, România!"

Social (Categoria articolului)

O amplă acțiune de curățenie și igienizare s-a desfășurat sâmbătă, 17 septembrie 2022, în comuna Poiana Câmpina, în cadrul campaniei "Let's do it, România!", cel mai mare proiect de implicare socială organizat în țara noastră. Poiana Câmpina a fost unul dintre cele 21 de puncte de înregistrare din Prahova, unde toți cei interesați puteau veni pentru a se alătura campaniei de curățenie.

În total, 200 de voluntari au participat la acțiunea de la Poiana Câmpina, o acțiune coordonată de șefa SVSU din cadrul Primariei, Ana Maria Goran. Au fost voluntari de la Colegiul Național “Nicolae Grigorescu” din Câmpina, de la Inspectoratul Județean de Poliție Prahova și, bineînțeles, cei mai mulți voluntari au fost din Poiana Câmpina - elevi, cadre didactice, locuitori ai comunei, dar și reprezentanți ai Primăriei (primarul Sergiu Constanda, viceprimarul Ionuț Goran, consilieri locali).
Voluntarii au fost împărțiți în mai multe echipe, fiecare echipă fiind dotată cu mănuși și saci de plastic pentru strângerea gunoaielor. Practic, s-au strâns gunoaie din mai multe zone ale localității, de pe străzi și străduțe, parcuri și spații verzi, zona adiacentă căii ferate etc. Peste 60 de saci cu gunoaie s-au strâns în total în cadrul campaniei din 17 septembrie 2022, deșeurile fiind preluate ulterior de operatorul de salubritate. Probabil că numărul sacilor cu gunoaie ar fi fost mai mare, dar acțiunea a fost oprită în momentul în care a început ploaia.
“Aș vrea să le mulțumesc tuturor voluntarilor implicați în aceasta campanie de curățenie. Poiana Câmpina a fost de fiecare dată unul dintre punctele de înregistrare din județ și de fiecare dată am avut bucuria ca alături de noi să participe tineri din Câmpina, acum și o echipă de la Poliția Județeană. A fost o zi destul de grea, din păcate a și plouat torențial, ceea ce ne dat puțin planurile peste cap, dar suntem mulțumiți de întreaga activitate”, ne-a declarat primarul comunei Poiana Câmpina, Sergiu Constanda.

981 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Mitza 19.09.2022 15:16 Saracii copii, acum vede si ei cum le va fi viitorul: plin de gunoi si fara nici-o speranta.
  • P. F 20.09.2022 21:00 Eu zic ca Moldoveanu sa facă și la Câmpina cu angajații din primărie, instituții subordonate și consilieri munca patriotica, de teren. Veți vedea ca se vor face economii iar unii de blazon vor demisiona. Propun ca acea zi sa fie vineri. Prezenta obligatorie. Și veți vedea ca se vor alătură și campinenii. Nu aia fitosi și comozi! Din păcate Poiana este mult peste Câmpina...
  • MIHAI 20.09.2022 21:45 FELICITĂRI TUTUROR PARTICIPANȚILOR LA ACEASTA ACȚIUNE 👏👏👏!FĂRĂ COMENTARII

Social

2041 vizualizari
27 sept. 2022 13:41

La Câmpina, petrecere caritabilă pe 8 octombrie - #rechizitepentrucopii

Am primit din partea Asociației “Happy Street Brotherhood” din Câmpina următorul comunicat de presă privind organizarea pe 8 octombrie a unei petreceri caritabile - #rechizitepentrucopii. Organizatorii acestui eveniment așteaptă să le fie alături și alți parteneri - asociații și societăți comerciale, astfel încât un număr cât mai mare de copii să poată beneficia la acest început de an școlar de un sprijin din partea comunității.

2410 vizualizari
23 sept. 2022 08:12

O nouă clinică veterinară în Câmpina – ORTHOCARE MEDICAL VET. Cu profesionalism și dragoste față de animale

ORTHOCARE MEDICAL VET este o nouă clinică veterinară deschisă în Câmpina de doar câteva zile. Se află pe Strada Milcovului, la nr. 10. Dar ORTHOCARE este mai mult decât o clinică sau cabinet, cum vreți să-i spuneți. În spatele său se află o poveste frumoasă, despre doi tineri plecați din Câmpina la facultate și specializări și care acum au revenit acasă.

Alte stiri recente

1439 vizualizari
29 sept. 2022 20:01

Accident pe Strada Republicii, din Câmpina. Un pieton a fost lovit de o mașină

UPDATE - Victima accidentului este o femeie de 68 ani, care a fost transportată la spital. Conducătorul autoturismului care a produs accidentul este un bărbat de 32 ani. Atât șoferul, cât și victima au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cursul serii de joi, 29 septembrie, în apropierea orei 20, pe Strada Republicii, din Câmpina, a avut loc un accident rutier.

423 vizualizari
29 sept. 2022 17:58

Liga A Prahova, etapa a 9-a. Programul și delegările

La finalul acestei săptămâni, de vineri după-amiază și până duminică la prânz sunt programate jcurile etapei a 9-a din Liga A Prahova, la fotbal. Iată programul și delegările: