CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Atleţii câmpineni pregătesc viitoarele performanţe într-un cantonament la Nistoreşti

- Sport -

Atleţii câmpineni pregătesc viitoarele performanţe într-un cantonament la Nistoreşti
Performanţele în sport se obţin greu, necesită multă muncă, până la un titlu de campion naţional fiind nevoie de sute, poate mii de ore de antrenament. Sportivii de la secţia de atletism a CSS Constantin Istrati Câmpina, profesor-coordonator Nicolae Pavel, se află din 3 ianuarie într-un cantonament de o săptămână la Nistoreşti, acolo unde se pregătesc viitoarele performanţe.

În cantonamentul de la pensiunea Casa Badea se află 17 sportivi şi 3 antrenori (Nicolae Pavel, Mihaela Marin şi Jenica Bran). Este vorba atât de sportivii medaliaţi în anul anterior,  cu care se speră obţinerea unor noi medalii şi în 2016, dar şi de sportivi de perspectivă, care au demonstrat seriozitate în pregătire şi care au potenţial pentru a face pasul spre performanţă. Există un program bine stabilit, cu două şi chiar trei antrenamente zilnice, astfel încât la momentul începerii noului sezon sportivii de la CSS Constantin Istrati să fie cât mai în formă. De altfel, prima competiţie, rezervată aruncătorilor, la care vor participa şi atleţi de la clubul câmpinean, are loc pe 23 ianuarie, la Bacău.
"Avem condiţii foarte bune aici, unde venim de câţiva ani şi unde putem pregăti întreg sezonul din punct de vedere fizic. Ceea ce mă bucură cel mai mult este că toţi sportivii sunt conectaţi la pregătire şi avem posibilitatea aici să le oferim o hrană corespunzătoare, aproape exclusiv din gospodăria proprie a pensiunii, şi să-i ţinem departe de orice alte tentaţii, specifice vârstei lor", a declarat Nicolae Pavel, antrenorul coordonator al CSS Constantin Istrati Câmpina.


06 Jan 2016 17:15 9493 vizualizari


Comentarii


  • 09.01.2016 20:27 Titi Felicitari domnului profesor Pavel pentru tot ce face de atatia ani pentru sportul campinean!
234 vizualizari 15 Jul 2024 17:20 La Breaza, va avea loc în week-end Memorialul ”Doru Matei” la fotbal

La Breaza, va avea loc în week-end Memorialul ”Doru Matei” la fotbal

Memorialul ”Doru Matei” a ajuns la a V-a ediție, având deja o tradiție în Breaza și în fotbalul prahovean, în general.

citeste mai mult
421 vizualizari 14 Jul 2024 22:06 Amical. Sportul Câmpina - CS Cornu II 3-3

Amical. Sportul Câmpina - CS Cornu II 3-3

Primul meci amical al verii pentru nou-promovata în Superliga B Prahova, Sportul Câmpina, a avut loc duminică dimineață, partener fiind formația CS Cornu II.

citeste mai mult
326 vizualizari 14 Jul 2024 19:00 Două medalii pentru atletismul câmpinean la Naționalele sub 16 ani

Două medalii pentru atletismul câmpinean la Naționalele sub 16 ani

În condiții de cod roșu de caniculă, Campionatul Național de Atletism pentru sportivi sub 16 ani, care s-a desfășurat în acest week-end la București, a însemnat două zile de foc, aproape la propriu.

citeste mai mult
764 vizualizari 14 Jul 2024 10:21 Gală de box la Provița de Jos, în memoria lui Vasile Badea, polițist, ucis în Congo la începutul acestui an

Gală de box la Provița de Jos, în memoria lui Vasile Badea, polițist, ucis în Congo la începutul acestui an

La Provița de Jos există Parcul de Aventură Strategy, organizat și gestionat de Asociația Strategy. Aici, pe 25 august, de la ora 12.00, va avea loc o gală de box dedicată memoriei lui Vasile Badea.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV