CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Daniel Ioniță: ”Este rușinos pentru un consilier local ca într-un mandat de patru ani să nu depui niciun proiect!”

- Politică -

Daniel Ioniță: ”Este rușinos pentru un consilier local ca într-un mandat de patru ani să nu depui niciun proiect!”

Invitat în cadrul unei emisiuni la CâmpinaTV.ro, unde a mărturisit ”Am un gust amar la finalul acestui mandat”, Daniel Ioniță, președintele executiv al Partidului România în Acțiune, a făcut și o serie de alte comentarii legate de activitatea aleșilor locali din Câmpina.

”Sunt mulți consilieri care au uitat pentru ce au venit, iar unii nici nu au știut pentru ce au venit, adică unii or să termine mandatul și nu o să afle pentru ce au fost prezenți. Este rușinos pentru un consilier local ca într-un mandat de patru ani să nu depui niciun proiect!”, a fost una dintre concluziile lui Daniel Ioniță în privința activității din Consiliul Local Câmpina, din mandatul 2020-2024.


24 Mar 2024 09:49 1485 vizualizari



Comentarii






  • 26.03.2024 07:53 diss Cum e turcu’( a se citi primarul) si pistolul!( a se citi consiliul local) . Dupa 16 ani de dormit cu Tiseanu a urmat cea mai slaba administratie, ever, iar Campina a devenit un oras nefrecventabil.
  • 24.03.2024 14:17 Si care sunt ? Cine sunt consilierii locali ce nu au depus niciun proiect pana acum ? Daca nu precizati numele acestora sau nu trimiteti macar la o pagina unde pot fi aflati, atunci ramane complet inutila aceasta ”pastila” informativa. Rolul celor ce iau interviuri si le publica este sa le interpreteze pe intelesul oamenilor, deci asteptam de la dvs sa va ajutati cititorii, nu sa-i bagati in ceata...
1319 vizualizari 25 Apr 2024 16:18 Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie, Partidul Câmpina Curată a depus la Biroul Electoral Local dosarele de candidați pentru Consiliul Local. Vă reamintim că pentru funcția de primar, Partidul Câmpina Curată o susține pe Irina Nistor, candidatul PSD.

citeste mai mult
1582 vizualizari 24 Apr 2024 22:29 Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
656 vizualizari 24 Apr 2024 19:06 Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a depus astăzi, 24 aprilie 2024, dosarul de candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Judeţean.

citeste mai mult
2060 vizualizari 22 Apr 2024 21:37 Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV