Primăria Câmpina anunță că ANL va construi un bloc nou, iar ANL vorbește despre case individuale de 400 mp fiecare

Actualitate (Categoria articolului)

Consiliul Local Câmpina va aproba în ședința de joi, 22 martie, transmiterea în folosință gratuită, către Agenția Națională a Locuinței, a unui teren de 1.408 mp (foto) situat pe Strada Uniunea Europeană, în vederea construirii unui bloc de locuințe cu credit ipotecar. Terenul va reveni în proprietatea municipiului după finalizarea lucrărilor, iar Primăria va realiza branșamentele la utilități. Administrația locală anunță că se va construi un bloc, dar din adresa ANL, anexată proiectului de hotărâre, pare mai degrabă că Agenția are în intenție construirea de case individuale de minim 400 mp fiecare.

În proiectul de hotărâre inițiat de primarul Horia Tiseanu se menționează clar că este vorba despre un bloc de locuințe pe un teren de 1.408 mp, din vecinătatea blocului E6. În schimb, în adresa primită de la ANL se specifică: "pentru realizarea de locuințe proprietate personală, realizate prin credit ipotecar, este necesară asigurarea a minim 400 mp / locuință individuală", iar la o asemenea suprafață, nu credem că este vorba despre apartamente. Mai ales că, în aceeași adresă, ANL spune că printre etapele care trebuie parcurse se numără și publicarea unor anunțuri publicitare privind intenția de construire de case individuale, astfel încât cetățenii să fie informați. De asemenea, printre actele necesare, ANL menționează certificatul de nomenclatură stradală, care să cuprindă adrese poștale pentru toate loturile. (facsimil)
Probabil că situația va fi clarificată în ședința de joi, cel puțin așa ar trebui. În privința prețului locuințelor, ANL anunță că este vorba despre maxim 500 euro/mp cu tot cu TVA.

3913 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Sumedrea Elena 20.03.2018 14:15 Am 43 de ani sunt educatoare in Campina .un copil cu autism si ad vrea da stiu daca am dreptul la o locuinta

Actualitate

1091 vizualizari
04 iun. 2023 21:23

Gest incalificabil al viceprimarului Dumitrache. Ar trebui să-și dea demisia sau să fie demis?

2 comentarii

În administrația câmpineană, probabil, ca peste tot în țara aceasta, se întâmplă și lucruri... nefirești, ca să nu fim mai duri. Ceea ce s-a întâmplat săptămâna trecută cu viceprimarul Liviu Dumitrache a întrecut, însă, orice măsură! Culmea, nimeni din Consiliul Local sau din cadrul Primăriei Câmpina nici măcar nu l-a deranjat cu vreo întrebare, într-o situație în care onorant ar fi fost să demisioneze. Iar dacă nu are onoare, să fie demis!

1612 vizualizari
04 iun. 2023 17:20

În procesul lui Horia Tiseanu, prima instanță a amânat pronunțarea unui verdict de șase ori în patru luni

Procesul de pe rolul Tribunalului Prahova în care Horia Tiseanu, fostul primar al municipiului Câmpina, este acuzat de fapte de corupție, ar putea fi oricând predat în facultățile de specialitate, fiind un foarte bune exemplu de cum... nu trebuie să se deruleze un proces penal.

Alte stiri recente

123 vizualizari
05 iun. 2023 08:21

Trei atleți câmpineni medaliați la Campionatele Internaționale ale României

La finele săptămânii trecute, la București, a avut loc ediția a 68-a a Campionatelor Internaționale de Atletism ale României, comptiție la startul căreia s-au aflat și cinci sportivi câmpineni, chiar dacă - din păcate - din motive despre care am mai vorbit, nu toți mai reprezintă vreun club câmpinean. Cu toate acestea, ei sunt tot câmpineni și poate că ar fi trebuit găsite resursele necesare pentru a ne mândri și oficial cu ei.

1355 vizualizari
04 iun. 2023 19:28

Cinci clasări pe podium pentru atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, la Naționale, categoriile sub 16 și sub 18 ani

Pe stadionul ”Iolanda Balaș Soter” din București au avut loc, sâmbătă și duminică, etape ale Campionatului Național de Atletism pentru categoriile sub 16 și sub 18 ani. CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de Mihaela Marin, a obținut cinci clasări pe podium, demonstrând încă odată valoarea pregătirii care se realizează la Câmpina.