CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Primăria Câmpina anunță că ANL va construi un bloc nou, iar ANL vorbește despre case individuale de 400 mp fiecare

- Actualitate -

Primăria Câmpina anunță că ANL va construi un bloc nou, iar ANL vorbește despre case individuale de 400 mp fiecare

Consiliul Local Câmpina va aproba în ședința de joi, 22 martie, transmiterea în folosință gratuită, către Agenția Națională a Locuinței, a unui teren de 1.408 mp (foto) situat pe Strada Uniunea Europeană, în vederea construirii unui bloc de locuințe cu credit ipotecar. Terenul va reveni în proprietatea municipiului după finalizarea lucrărilor, iar Primăria va realiza branșamentele la utilități. Administrația locală anunță că se va construi un bloc, dar din adresa ANL, anexată proiectului de hotărâre, pare mai degrabă că Agenția are în intenție construirea de case individuale de minim 400 mp fiecare.

În proiectul de hotărâre inițiat de primarul Horia Tiseanu se menționează clar că este vorba despre un bloc de locuințe pe un teren de 1.408 mp, din vecinătatea blocului E6. În schimb, în adresa primită de la ANL se specifică: "pentru realizarea de locuințe proprietate personală, realizate prin credit ipotecar, este necesară asigurarea a minim 400 mp / locuință individuală", iar la o asemenea suprafață, nu credem că este vorba despre apartamente. Mai ales că, în aceeași adresă, ANL spune că printre etapele care trebuie parcurse se numără și publicarea unor anunțuri publicitare privind intenția de construire de case individuale, astfel încât cetățenii să fie informați. De asemenea, printre actele necesare, ANL menționează certificatul de nomenclatură stradală, care să cuprindă adrese poștale pentru toate loturile. (facsimil)
Probabil că situația va fi clarificată în ședința de joi, cel puțin așa ar trebui. În privința prețului locuințelor, ANL anunță că este vorba despre maxim 500 euro/mp cu tot cu TVA.


20 Mar 2018 12:27 4060 vizualizari


Comentarii


  • 20.03.2018 14:15 Sumedrea Elena Am 43 de ani sunt educatoare in Campina .un copil cu autism si ad vrea da stiu daca am dreptul la o locuinta
1075 vizualizari 25 Jun 2024 20:31 O singură ofertă pentru modernizarea ștrandului de la Casa Tineretului. Licitația va fi reluată

O singură ofertă pentru modernizarea ștrandului de la Casa Tineretului. Licitația va fi reluată

Data de 23 iunie a fost termenul limită până la care s-au putut depune oferte pentru licitația privind modernizarea ștrandului de la Casa Tineretului, din Câmpina.

citeste mai mult
762 vizualizari 25 Jun 2024 10:36 Trei garaje au fost mistuite de flăcări noaptea trecută, la Florești

Trei garaje au fost mistuite de flăcări noaptea trecută, la Florești

Noaptea trecută, în jurul orei 00.30, la Florești, pe Strada Școlii, a avut loc un incendiu, care a mistuit trei garaje.

citeste mai mult
978 vizualizari 24 Jun 2024 23:42 Primim de la cititori. Avarie la o conductă de apă pe Bulevardul Nicolae Bălcescu

Primim de la cititori. Avarie la o conductă de apă pe Bulevardul Nicolae Bălcescu

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis câteva imagini surprinse în seara de luni pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, în zona blocurilor dintre Lidl și stadion.

citeste mai mult
4219 vizualizari 24 Jun 2024 17:24 Ploaia torențială a inundat pasajul de la Ceas, din centrul Câmpinei. Mesaj RO-ALERT pentru mai multe localități limitrofe

Ploaia torențială a inundat pasajul de la Ceas, din centrul Câmpinei. Mesaj RO-ALERT pentru mai multe localități limitrofe

Ploaia torențială care a căzut luni după-amiază și la Câmpina a dus la inundarea Pasajului de la Ceas, din centrul localității. Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a trimis imagini sugestive în acest sens.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV