Atribuțiile pe care le are noul viceprimar al Câmpinei, Liviu Dumitrache

Actualitate (Categoria articolului)

După cum v-am informat deja în articolele noastre precedente, Liviu Dumitrache (USR PLUS) a fost ales viceprimar al municipiului Câmpina în cadrul ședinței din 31 martie 2021 a Consiliului Local. Săptămâna aceasta, prin dispoziție a primarului Alin Moldoveanu, i-au fost delegate atribuțiile noului viceprimar și vă vom prezenta în continuare cu ce se va ocupa acesta pe perioada exercitării mandatului.

Viceprimarul Liviu Dumitrache are atribuții privind:
- întreținerea și repararea drumurilor publice din municipiu
- întreținerea și repararea parcurilor și locurilor de joacă pentru copii
- emiterea avizelor de spargere, intervenție pe domeniul public și privat al municipiului
- refacerea drumurilor publice și spațiilor verzi - aducerea la stadiul inițial după lucrările efectuate de deținătorii de rețele de urilitate publică (apă, canalizare, gaz metan, energie electrică, telecomunicații etc)
- instalarea și întreținerea semnelor de circulație și marcajelor rutiere
- controlul desfășurării normale a traficului rutier și pietonal
- toaletarea și tăierea arborilor de pe domeniul public și privat al municipiului
- asigurarea întreținerii sistemului de iluminat public
- decolmatarea văilor locale, podurilor și podețelor, igienizarea malurilor, cursurilor de apă și lacurilor de pe raza municipiului
- prevenirea și combaterea pericolelor provocate de animale; caii abandonați de pe domeniul public
- monitorizarea serviciului privind gestionarea câinilor fără stăpân
- monitorizarea activității persoanelor care afectuează muncă în folosul comunității, inclusiv a beneficiarilor de ajutor social, în ceea ce privește efectuarea orelor de muncă prevăzute de Legea 416/2001
- efectuarea lucrărilor de reparații la unitățile de învățământ
- monitorizarea activității Serviciului de infrastructură urbană
- asigurarea bunei funcționalități administrative a imobilelor în care își desfășoară activitatea personalul din cadrul Primăriei
- asigurarea funcționalității parcărilor publice cu plată de pe raza municipiului
- implementarea măsurilor dispuse pe linia situațiilor de urgență
- asigurarea funcționării instalațiilor termice din unitățile de învățământ preuniversitar și din condominiile ANL aflate în administrarea municipiului
- monitorizarea normelor de conviețuire socială în condominiile proprietatea municipalității, precum și efectuarea lucrărilor de reparații și întreținere care cad în sarcina proprietarului.

5956 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Zotepu Tegura 09.04.2021 07:29 Felicitari.
  • Luchian Florian 11.06.2022 08:25 Pe 24.03.2022 am depus o cerere Primăriei Câmpina solicitând amenajarea unui loc de parcare (parcare închiriată parțial SC Mandinas SRL) și taierea, respectiv toaletarea unor pomi din curtea blocului în care locuiesc, respectiv str. I. H. Rădulescu, nr. 62.Dupa o întârziere de doua luni și jumătate, primesc un răspuns fad (asta după o alta sesizare ca nu am primit răspuns) ca nu mai poate toaleta nimic căci ne aflam în perioada de vegetație! Ori dacă Primăria Câmpina arunca sesizările cetățenilor prin diferite sertare, va întreb eu de ce nu v-aș face plângere penala pentru abuz în serviciu căci aceasta instituție nici măcar nu a respectat prevederile legilor în vigoare când v-am solicitat cercetarea administrativa a persoanelor vinovate pentru netrimiterea răspunsului în termenul legal! Problema este ca a devenit un obicei al Primăriei Câmpina în a nu răspunde sesizărilor cetatenilor(sesizări cât se poate de îndreptățite), mai ales când la mijloc sunt interese ale SC Mandinas SRL. Pe aceasta cale va solicit sa îmi comunicați dacă Primăria Câmpina a continuat închirierea aceluiași spațiu de parcare aceleeași SC Mandinas SRL cu data de 01.06.2022 sau nu, caci asa cum v-am dovedit cu documente oficiale, acest spațiu este dat în grija asociație de locatari în care locuiesc încă din anul 2007!

Actualitate

363 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.

1278 vizualizari
18 apr. 2024 21:41

Accident spectaculos pe DN1, la Comarnic. Patru persoane au avut nevoie de asistență medicală

Joi seară, în jurul orei 19.20, pe DN1, la Comarnic, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, inclusiv un copil.

Alte stiri recente

436 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1379 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.