Atribuțiile pe care le are noul viceprimar al Câmpinei, Liviu Dumitrache

Actualitate (Categoria articolului)

După cum v-am informat deja în articolele noastre precedente, Liviu Dumitrache (USR PLUS) a fost ales viceprimar al municipiului Câmpina în cadrul ședinței din 31 martie 2021 a Consiliului Local. Săptămâna aceasta, prin dispoziție a primarului Alin Moldoveanu, i-au fost delegate atribuțiile noului viceprimar și vă vom prezenta în continuare cu ce se va ocupa acesta pe perioada exercitării mandatului.

Viceprimarul Liviu Dumitrache are atribuții privind:
- întreținerea și repararea drumurilor publice din municipiu
- întreținerea și repararea parcurilor și locurilor de joacă pentru copii
- emiterea avizelor de spargere, intervenție pe domeniul public și privat al municipiului
- refacerea drumurilor publice și spațiilor verzi - aducerea la stadiul inițial după lucrările efectuate de deținătorii de rețele de urilitate publică (apă, canalizare, gaz metan, energie electrică, telecomunicații etc)
- instalarea și întreținerea semnelor de circulație și marcajelor rutiere
- controlul desfășurării normale a traficului rutier și pietonal
- toaletarea și tăierea arborilor de pe domeniul public și privat al municipiului
- asigurarea întreținerii sistemului de iluminat public
- decolmatarea văilor locale, podurilor și podețelor, igienizarea malurilor, cursurilor de apă și lacurilor de pe raza municipiului
- prevenirea și combaterea pericolelor provocate de animale; caii abandonați de pe domeniul public
- monitorizarea serviciului privind gestionarea câinilor fără stăpân
- monitorizarea activității persoanelor care afectuează muncă în folosul comunității, inclusiv a beneficiarilor de ajutor social, în ceea ce privește efectuarea orelor de muncă prevăzute de Legea 416/2001
- efectuarea lucrărilor de reparații la unitățile de învățământ
- monitorizarea activității Serviciului de infrastructură urbană
- asigurarea bunei funcționalități administrative a imobilelor în care își desfășoară activitatea personalul din cadrul Primăriei
- asigurarea funcționalității parcărilor publice cu plată de pe raza municipiului
- implementarea măsurilor dispuse pe linia situațiilor de urgență
- asigurarea funcționării instalațiilor termice din unitățile de învățământ preuniversitar și din condominiile ANL aflate în administrarea municipiului
- monitorizarea normelor de conviețuire socială în condominiile proprietatea municipalității, precum și efectuarea lucrărilor de reparații și întreținere care cad în sarcina proprietarului.

4779 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Zotepu Tegura 09.04.2021 07:29 Felicitari.

Actualitate

1532 vizualizari
24 sept. 2021 19:53

La Comarnic, un bărbat de 45 de ani a fost atacat și rănit grav de un urs

UPDATE - Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Prahova a făcut o serie de precizări privind diagnosticul bărbatului - traumatism cranio-facial cu lipsă scalp fronto parietal drept, multiple plăgi delabrante faciale, gât și ambele urechi, multiple plăgi torace anterior; abdomen și antebraț drept transportat la Spitalul Județean Ploiești de un echipaj cu medic. Bărbatul a fost preluat conștient, dar pronosticul este rezervat. 
Un bărbat de 45 de ani a fost atacat și rănit grav de un urs în această după-amiază, la Comarnic, undeva la ieșirea spre Secăria. Bărbatul a fost preluat de echipaje medicale și transportat la spital.

1353 vizualizari
24 sept. 2021 18:43

Poliția Locală Câmpina a demarat o nouă campanie de informare a cetățenilor privind colectarea selectivă a deșeurilor

Administrația publică locală din Câmpina are ca prioritate creșterea gradului de colectare selectivă a deșeurilor menajare. În acest sens, prin intermediul Poliției Locale Câmpina s-a început o nouă acțiune de informare și prevenire privind colectarea selectivă a deșeurilor menajere, acțiune care face parte din campania "Câmpina curată", inițiată de societatea civilă și derulată cu sprijinul Primăriei și operatorului de salubritate.

Alte stiri recente

1174 vizualizari
24 sept. 2021 21:06

Rata incidenței COVID-19 pentru localitățile din Prahova. La Gura Vadului, Brebu și Slănic, se revine la restricții privind circulația pe timpul nopții, în week-end

Direcția de Sănătate Publică Prahova a anunțat astăzi, 24 septembrie 2021, rata incidenței COVID-19 pentru fiecare localitate din Prahova. 17 localități din județ, printre care și municipiul Câmpina, au rata incidenței mai mare de 3 cazuri la mia de locuitori. Din păcate, există și cinci localități unde rata de infectare cu SARS-CoV-2 a depășit 5 la mia de locuitori. (foto)

2479 vizualizari
23 sept. 2021 22:16

Un an de la alegerile locale. USR PLUS: "Vom vota în Consiliul Local doar ce e bun pentru Câmpina, nu și ce servește altor interese!"

Pe 27 septembrie se împlinește un an de la alegerile locale care au schimbat radical reprezentativitatea politică în administrația publică. Câmpinatv.ro realizează o serie de emisiuni cu reprezentanții partidelor care fac parte din Consiliul Local și încercăm să aflăm ce a fost bine și ce nu a fost bine în acest prim an din noul mandat, cum se văd lucrurile din interiorul partidelor și, bineînțeles, din interiorul administrației locale. Invitații acestei emisiuni - consilierii locali Adina Gârbăcică și Valentin Crețu de la USR PLUS.