CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Marţi, 4 septembrie, la Câmpina va fi semnat contractul de finanţare cu fonduri europene pentru proiectul de restaurare a Muzeului "BP Hasdeu"

- Actualitate -

Marţi, 4 septembrie, la Câmpina va fi semnat contractul de finanţare cu fonduri europene pentru proiectul de restaurare a Muzeului

Veste importantă şi neaşteptată oferită consilierilor locali de primarul Horia Tiseanu la şedinţa din această seară. Marţi, 4 septembrie, la Castelul Hasdeu va avea loc semnarea contractului de finanţare cu fonduri europene pentru restaurarea Muzeului "BP Hasdeu", acest moment venind după ce timp de mai multe luni Ministerul Dezvoltării suspendase semnarea oricărui contract de finanţare cu municipalitatea câmpineană.

"Marţi, la ora 11.00, vă invit la Muzeul Hasdeu unde se va semna contractul de finanţare pentru un proiect cu fonduri europene, finanţat prin POR 2014-2020. Este un proiect foarte important de restaurare a Muzeului Hasdeu. Va urma şi proiectul privind reabilitarea blocului de pe Victoriei. Este un eveniment important, pentru că acest contract are o valoare foarte mare şi sper ca după această restaurare, după cum spunea doamna Jenica Tabacu, directorul muzeului, cea care a propus lucrările de reabilitare, Muzeul Hasdeu va fi cel mai modern din România sau măcar din Prahova", a spus Horia Tiseanu în plenul şedinţei Consiliului Local. (video)
Proiectul pentru care se va semna marţi contractul de finanţare se numeşte "Restaurarea, dotarea şi valorificarea durabilă a patrimoniului cultural - Muzeul BP Hasdeu", valoarea proiectului fiind de patru milioane euro. Practic, va fi a doua investiţie ca valoare, după "Modernizare Calea Dacia", care a costat peste şase milioane euro. Acest proiect se afla încă din toamna anului trecut în faza de contractare, dar aceasta a întârziat din cauza problemelor dintre Minister şi Primăria Câmpina.

Citiţi şi Municipalitatea câmpineană a primit "undă verde" pentru semnarea contractelor cu finanţare europeană


30 Aug 2018 21:40 4085 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
441 vizualizari 13 Jun 2024 17:52 Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Polițiștii prahoveni au efectuat mai multe percheziții într-un dosar în care sunt vizate mai multe persoane cercetate pentru trafic și dețeinere de droguri.

citeste mai mult
878 vizualizari 12 Jun 2024 17:54 Alegeri locale 2024. Daniel Ioniță: ”Aveți în continuare încredere în echipa România în Acțiune!”

Alegeri locale 2024. Daniel Ioniță: ”Aveți în continuare încredere în echipa România în Acțiune!”

După anunțarea rezultatelor la alegerile locale din 9 iunie 2024, Daniel Ioniță, președintele executiv al Partidului România în Acțiune și candidat al acestei formațiuni politice la funcția de primar al municipiului Câmpina, ne-a transmis următorul mesaj:

citeste mai mult
1726 vizualizari 12 Jun 2024 06:56 Primim de la cititori. O mașină a blocat minute în șir intrarea într-un complex comercial din Câmpina

Primim de la cititori. O mașină a blocat minute în șir intrarea într-un complex comercial din Câmpina

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine, care a fost surprinsă în cursul zilei de marți, 11 iunie, la intrarea într-un complex comercial din Câmpina.

citeste mai mult
1608 vizualizari 11 Jun 2024 23:25 Alegeri locale 2024. Cum se împart mandatele de consilier local la Câmpina: PSD - 7, PNL - 5, PCC - 3, ADU - 2, AUR - 2

Alegeri locale 2024. Cum se împart mandatele de consilier local la Câmpina: PSD - 7, PNL - 5, PCC - 3, ADU - 2, AUR - 2

D-abia marți, după orele prânzului, Biroul Electoral Câmpina a încheiat verificarea tuturor proceselor verbale de la toate cele 23 secții de vot. S-au făcut toate calculele, iar mandatele de consilier local au fost împărțite astfel:

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV