Salariile angajaților de la Spitalul Municipal Câmpina, cu sporurile și indemnizațiile aferente

Actualitate (Categoria articolului)

Asemeni instituțiilor din administrația locală și județeană, spitalele de stat trebuie să facă publice salariile angajaților, de două ori pe an, la finalul lunilor martie și septembrie. Vă prezentăm în continuare veniturile angajaților de la Spitalul Municipal Câmpina, adică salarii de bază (brute), sporuri, gărzi și indemnizație de hrană, cu precizarea că, în sistemul sanitar, majorările salariale au intrat în vigoare începând cu 1 martie 2018.

O să vedeți în facsimillele atașate articolului că există mai multe categorii de sporuri care se adaugă la salariul de bază: spor de doctorat ( în trei cazuri) pentru trei medici care au doctoratul în medicină; spor CD (condiții deosebite de muncă, procent și suma efectivă); spor SD (spor pentru sâmbetele și duminicile lucrate); spor de tură (pentru orele lucrate noaptea); gărzile medicilor; indemnizația lunară de hrană. Comparativ cu perioada anterioară lunii martie 2018, acum salariile sunt majorate substanțial și se apropie mai mult de ceea ce înseamnă un cadru medical în țările UE. 
De exemplu, un medic primar are, în funcție de vechime, un salariu de bază cuprins între 14.881 și 15.253 lei. Un medic specialist are în jur de 12.000 lei, tot în funcție de gradație, în timp ce un medic șef ajunge la 16.000 lei, sume la care se adaugă sporurile menționate și pe care le puteți vedea în tabele. Un medic rezident are salariul de bază cuprins între 5.700 lei și 7.848 lei.
În cazul asistentelor medicale, o asistentă debutantă are 3.750 lei, iar salariile de bază ale asistentelor cu gradații superioare sunt cuprinse între 4.346 lei și 4.857 lei. Infirmierele au salariul de bază în jur de 2.133 lei, iar îngrijitoarele în jur de 2.000 lei, în funcție de vechime. 
În Spitalul Municipal Câmpina sunt aproximativ 600 de angajați, medici, asistente, infirmiere, personal TESA, muncitori. Valoarea cheltuielilor de personal pe 2018 este de 47.213.000 lei, conform bugetului instituției.

12903 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Gibb 18.10.2018 14:39 Si Voila?
  • Radoi Aurel 18.10.2018 14:56 Salarii mai mult decat decente pentru costul vietii din tara ,foarte bine, tot respectul pentru personalul medical,speram ca nu mai auzim de fuga din tara ca slugi ale vestului.Totusi lipseste coloana cu SPAGA,poate ,poate, nu va mai trebuie sa plusam.e foarte bine ca se publica salariile,poate ,poate ,usor ,usor se schimba si mentalitatea de a lua bani nemunciti .Eu zic sa le publicati lunar ,va avea mai mare efect in corectia si mentalitatea balcanica .
  • diss 18.10.2018 16:43 Aceeiasi situatie ca la primarie.Salarii babane atitudine ZERO BARAT!Am uitat....la Spitalul din Campina mai nou avem specialisti in incinerarea bebelusilor!Rusine !PS.Banuiesc ca nu va fi publicat comentariul meu...nu cumva sa deranjam pe cei implicati.

Actualitate

2025 vizualizari
18 feb. 2019 18:42

Din nou despre Soldatul câmpinean, evaluat la 22.600 lei și mutat dintr-un parc în altul cu 184.794 lei

O sumă foarte mare (de aproape 185.000 lei) și o vorbă neinspirată (“am semnat ca primarul”), spusă probabil într-unul dintre rarele momente de sinceritate absolută ale primarului Horia Tiseanu, au declanșat scandalul din jurul mutării Monumentului Eroilor Câmpineni din Războiul de Întregire Națională. Soldatul cel greu încercat de-a lungul timpului. Deși s-a vorbit și s-a scris mult pe marginea acestui subiect, mai sunt câteva lucruri care ar trebui subliniate, unele chiar clarificate. Monumentul a fost realizat în anul 1925, la cererea Primăriei Câmpina, de către sculptorul Gheorghe Tudor din Breaza. A costat 250.000 lei. Astăzi, la aproape un secol de la realizarea ei, statuia - monument de for public - are o valoare de inventar de 22.600 lei, potrivit unui raport de evaluare comandat de Primărie.

2901 vizualizari
17 feb. 2019 18:30

Angajații instituțiilor de cultură din Câmpina rămân cu salariile sub cele ale femeilor de serviciu și șoferilor de la Primărie

1 comentarii

Un proiect așteptat cu maxim interes la ultima ședință a Consiliului Local Câmpina a fost cel privind stabilirea salariilor de bază pentru personalul contractual din cadrul Casei de Cultură și Casei Tineretului. Proiectul a fost inițiat de consilierii Gabriel Dima și Constantin Cândea, a avut avize nefavorabile din partea serviciilor de specialitate din cadrul Primăriei, inclusiv din partea secretarului municipiului, iar la vot a fost respins (10 voturi împotrivă - consilierii PNL și PMP; 8 voturi pentru - consilierii PSD și ALDE, Daniel Ioniță nu a votat).

Alte stiri recente

3619 vizualizari
18 feb. 2019 21:50

A încetat din viață Dan Ștefan Chițu, maestru emerit al sportului, multiplu campion național și balcanic la motocros

O seară tristă pentru sport, o seară tristă pentru Câmpina. Ne-a părăsit pentru totdeauna Dan Ștefan Chițu, unul dintre marii campioni ai României la motocros, maestru emerit al sportului, fost antrenor al lotului național de motocros și, mai târziu, patron al echipei de fotbal Poiana Câmpina. Dan Chițu a încetat din viață în această seară, după o grea suferință. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei!

2094 vizualizari
18 feb. 2019 11:50

Mărțișoare handmade la "Lumea lui Scăpărici". Banii obținuți din vânzarea lor vor fi donați Asociației "Arca lui Norocel"

În această perioadă, la centrul educațional pentru copii "Lumea lui Scăpărici" din Câmpina au loc pregătiri intense pentru venirea primăverii. Se lucrează la realizarea unor mărțișoare care să le bucure sufletele celor care le vor primi. Sunt mărțișoare din fimo (pastă polimerică, modelatoare), diverse modele, foarte frumos colorate. Se lucrează cu drag, dar și cu multă speranță, pentru că această activitate are și un scop anume. Toți banii încasați din vânzarea mărțișoarelor vor fi donați Asociației pentru protecția animalelor "Arca lui Norocel" din Câmpina.