Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere pentru 24 Ianuarie 2022 (zi nelucrătoare) în Câmpina și împrejurimi

Social (Categoria articolului)

Operatorul de salubritate Floricon Salub anunță modificările din programul de ridicare a deșeurilor de la populație și agenții economici pentru ziua de luni, 24 Ianuarie 2022, în municipiul Câmpina și alte câteva localități.

CÂMPINA ȘI SECĂRIA
- programul de colectare aferent zilei de 24 Ianuarie și va efectua sâmbătă, 22 ianuarie 2022
BREAZA ȘI COMARNIC
- programul de colectare aferent zilei de 24 Ianuarie și va efectua joi, 27 ianuarie 2022
BĂICOI
- programul de colectare aferent zilei de 24 Ianuarie și va efectua marți, 25 ianuarie 2022
TELEGA
- programul de colectare aferent zilei de 24 Ianuarie și va efectua miercuri, 26 ianuarie 2022

2822 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • M.F. 22.01.2022 09:56 In continuare firma de salubritate trateaza comunitatea cu lipsa de respect, asa cum a facut intotdeauna, cel putin in ceea ce priveste programul: numai si numai ce a dorit, fara sa tina seama de nevoile cetatenilor. Igiena si salubritatea sunt nevoi esentiale pentru un trai decent, sunt pe aceeasi treapta cu furnizarea apei si canalizarea. Ultimele doua servicii sunt cumva sistate in timpul weekendului sau al sarbatorilor legale ? Evident ca nu. Atunci cum poate fi sistata evacuarea gunoiului ? Mai ales ca s-a dovedit ca el se produce mai rapid tocmai in weekend si de sarbatorile legale ! Pana cand vom mai fi nevoiti sa stam cu mizeriile dand pe afara la pubele si cu strazile pline de gunoaie tocmai in zilele libere, cand totul ar trebui sa straluceasca de curatenie ? Oare asteptam ca aceste focare de infectie sa faca si victime ??? Ca de afectat sanatatea deja ne-o afecteaza... Cum e oare posibil in secolul 21 sa iti bati joc de un oras european in halul acesta ? Ce sa mai vorbim despre faptul ca salubrizarea se face numai pe strazi, nu si pe restul spatiului public (care este de zeci de ori mai intins decat suprafata strazilor), sau despre faptul ca civilizat ar fi ca numai noaptea sa se faca aceasta operatiune - asa cum s-a si facut decenii la rand, atunci cand acest oras se respecta si isi respecta cetatenii - inainte de razboi...

Social

1708 vizualizari
11 aug. 2022 18:20

A trecut un an de la prima ediție a "Festivalului de Creație și Recreație" din Brebu - și a fost un an plin!

După tabăra din vara lui 2021, echipa de organizare a zis că e doar prima filă a unei frumoase povești. Și s-a dovedit că este chiar așa!

1739 vizualizari
10 aug. 2022 13:42

Doar trei farmacii din Câmpina, pe lista celor care eliberează pastile cu iodură de potasiu

UPDATE - Ulterior, Ministerul Sănătății a mai adăugat farmacii pe această listă, în Prahova ajungându-se la 58. Din Câmpina, au mai fost incluse pe listă două farmacii Catena - de pe Strada Soarelului și de pe Strada Al. I. Cuza.
Ministerul Sănătății a publicat lista farmaciilor care eliberează pastilele cu iodură de potasiu. La nivelul județului Prahova sunt doar 35 de farmacii pe această listă, iar din Câmpina numai trei.

Alte stiri recente

32 vizualizari
13 aug. 2022 17:26

Numărul șoferilor prinși ”sub influența substanțelor psihoactive” a crescut alarmant la Câmpina. Care ar fi explicațiile?

În ultimele luni, numărul șoferilor depistați de polițiști ”sub influența substanțelor psihoactive”, inclusiv în Câmpina, dar nu numai, a crescut alarmant. Tot mai mulți câmpineni ne-au întrebat care sunt explicațiile acestei ”inflații”. Vom încerca în rândurile următoare să explicăm situația...

2789 vizualizari
13 aug. 2022 11:23

Autoarea accidentului care a șocat Câmpina pe 7 aprilie 2022, a fost trimisă în judecată pentru ucidere din culpă

1 comentarii

Pe 7 aprilie 2022, Câmpina era cutremurată de vestea producerii unui accident pe trecerea de pietoni din apropierea Colegiului Forestier, chiar pe Bulevardul Carol I. În accident era ucis pe loc tânărul Paul Alexandru Dragomir, 17 ani, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din localitate.