CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Liga A Prahova. Unirea Urlați - CS Câmpina 0-1

- Sport -

Liga A Prahova. Unirea Urlați - CS Câmpina 0-1

Părea o misiune facilă pentru CS Câmpina în fața ”lanternei roșii”, Unirea Urlați, chiar dacă se juca pe terenul acestora, dintre vii, tocmai la vremea la care se coc strugurii.

Chiar dacă formația pregătită de Claudiu Dumitrescu și Mugurel Dedu a controlat poartida cu autoritate, impunându-se la toate capitolele, având numeroase ocazii de gol, totuși, singura reușită a partidei a venit abia în minutul 72, atunci când Claudiu Dumitrescu a înscris aducând toate cele trei puncte în vistieria CSC-ului. În plus, pentru câmpineni s-a cunoscut absența lui Dedu, accidentat destul de grav runda precedentă.
CS Câmpina a jucat la Urlați în formula: Antal - Bej, Merluță, Năstase, Crețu, Tocitu (51 Nichifor), C. Dumitrescu (76 A. Dumitrescu), Șchiopu (66 Botoșneanu), Manole (46 Popa), Bobeică (84 R. Ilie), Badea.  Antrenori: Claudiu Dumitrescu, Mugurel Dedu.
Rezultatela acestei etape - aici.
Runda viitoare, duminică, 15 octombrie, CS Câmpina va juca tot în deplasare, în fața formației FC Bănești.


08 Oct 2023 09:24 1344 vizualizari


Comentarii


  • 08.10.2023 13:35 diss O echipă fără niciun trecut, prezent sau viitor. Bani aruncați aiurea de cea mai slabă administrație, ever, a orășelului Cămpina. ”Felicitările” noastre ctitorul-ui acestei echipe , primarul care este.Pănă la urmă cămpinenii au exact ce au votat.Sau au votat pe altcineva și a ieșit cine trebuia? Știu ”băieții cu ochii albaștri ” mai bine decăt noi!?! Hai cu groapa aia numită pompos ”pasaj” , să terminăm odată pentru totdeauna și cu gargara asta ieftinâ gen ...Cămpina un oraș liniștit, curat...bla, bla, bla.Hai ”Dorele” dă drumul la buldozere!🤣🤣🤣
344 vizualizari 21 Jul 2024 22:56 Ștefan Gagiu, la câțiva centimetri de podium în proba de săritura în lungime la Naționalele de atletism sub 23 ani

Ștefan Gagiu, la câțiva centimetri de podium în proba de săritura în lungime la Naționalele de atletism sub 23 ani

Sportivul câmpinean Ștefan Gagiu, antrenat de Jenica Bran și legitimat la CSS ”Constantin Istrati”, a concurat în ultima zi a Campionatului Național de Atletism sub 23 ani, de la Craiova, în proba de săritura în lungime.

citeste mai mult
485 vizualizari 21 Jul 2024 22:33 Eduard Unguroaica, locul 4 la Europeanul de atletism sub 18 ani, din Slovacia. La doar 3cm de podium...

Eduard Unguroaica, locul 4 la Europeanul de atletism sub 18 ani, din Slovacia. La doar 3cm de podium...

Doi sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, Eduard Unguroaica (antrenor Jenica Bran) și Gabriel Văcărescu (antrenor Mihaela Marin), au participat zilele trecute în Slovacia, la Banska Bystrica, la Campionatul European de Atletism pentru sportivi sub 18 ani.

citeste mai mult
515 vizualizari 21 Jul 2024 17:22 Amical. Sportul Câmpina - CSC Valea Lungă (Dâmbovița) 7-2

Amical. Sportul Câmpina - CSC Valea Lungă (Dâmbovița) 7-2

Sportul Câmpina a disputat duminică dimineață un meci amical în compania unei formații din campionatul județului Dâmbovița, CSC Valea Lungă.

citeste mai mult
763 vizualizari 20 Jul 2024 21:35 Memorialul ”Doru Matei” la fotbal. Tricolorul Breaza a câștigat trofeul

Memorialul ”Doru Matei” la fotbal. Tricolorul Breaza a câștigat trofeul

Deși programat inițial pe parcursul a două zile, Memorialul ”Doru Matei” la fotbal, defășurat la Breaza, s-a încheiat după o singură zi, fiind prezente doar trei echipe.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV