Două locuințe distruse de un incendiu, la Breaza

Social (Categoria articolului)

UPDATE - Două familii au rămas fără locuință în urma incendiului. O familie formată din doi bătrâni, care acum se află la niște rude, precum și o familie formată din bunică, fiică și nepoți, care locuiesc temporar într-un spațiu pus la dispoziție de Primăria Breaza.

Joi dimineață, în jurul orei 5.30, un incendiu extrem de puternic a izbucnit la Breaza (cartierul Podu Vadului), două locuințe fiind distruse de flăcări. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Prahova, Raluca Vasiloae, arderea s-a manifestat generalizat, pe o suprafață de aproximativ 400 mp.

Patru echipaje cu autospeciale de stingere au intervenit la acest incendiu puternic, pompierii reușind să lichideze focul în jurul orei 7.00. Echipajele de intervenție au rămas la fața locului și după lichidarea incendiului pentru înlăturarea efectelor produse de flăcări. Cauza izbucnirii incendiului este, potrivit pompierilor, un coș de fum defect. Din fericire, nu au existat victime.
(Imaginile video ne-au fost furnizate de ISU Prahova)

6390 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1598 vizualizari
03 dec. 2020 05:38

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 3 decembrie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

2097 vizualizari
02 dec. 2020 07:55

Un drapel nou flutură în vânt la "Observator", pe dealul Muscel din Câmpina

Pe 30 noiembrie 2018, înaintea celebrării Centenarului Marii Uniri, reprezentanții Fundației Zamolxes din Câmpina împreună cu cei Radioclubului Municipal au montat un drapel național la ”Observator”, pe dealul Muscel. A fost primul tricolor care a fluturat pe Muscel, la "Observator", un loc drag multor câmpineni, situat la o altitudine de 550 metri și de unde se poate vedea întregul oraș.

Alte stiri recente

88 vizualizari
03 dec. 2020 20:50

Demersuri ale Primăriei Câmpina pentru preluarea căilor ferate din localitate, a unității de jandarmi și a unui teren al Școlii de Poliție

Primăria Câmpina a transmis o adresă Senatului și Camerei Deputaților prin care își exprimă intenția de a prelua terenurile pe care se află căile ferate din interiorul municipiului, având în vedere faptul că acestea au fost scoase din uz, nu au nicio utilitate și nici n-o vor mai avea vreodată.

387 vizualizari
03 dec. 2020 18:58

Emanoil Savin se implică în realizarea Centrului de Recuperare și Refacere pentru Veterani de la Mănăstirea Dealu

(P) Emanoil Savin a decis să se alăture Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități ”Sfântul Mare Mucenic - Izvorâtorul de Mir” în realizarea Centrului de Recuperare și Refacere pentru Veterani de la Mănăstirea Dealu, de lângă Târgoviște. Aici, membrii asociației și nu numai vor avea posibilitatea să-și aline traumele căpătate îm misiuni din teatrele de operațiuni militare.