CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

"Meseria de părinte se învață în fiecare zi", un proiect frumos derulat de Grădinița "Iulia Hasdeu" Câmpina

- Social -

La Grădinița "Iulia Hasdeu" din Câmpina se derulează un proiect frumos și foarte interesant, izvorât intr-o idee generoasă - "Meseria de părinte se învață în fiecare zi". Joi, 18 aprilie, s-a derulat o nouă etapă din cadrul acestui proiect, eveniment la care au fost prezenți și mai mulți inspectori școlari din cadrul ISJ Prahova, tema acestei activități fiind legată de Sărbătorile Pascale - "Sărbători creștine alături de cei dragi".

Practic, copiii, alături de părinți, au avut de pregătit tot felul de obiecte artizanale având ca tematică sărbătoarea Învierii Domnului. Dincolo de realizările frumoase, unele dintre ele chiar remarcabile, ideea proiectului este aceea de a-i determina pe părinți să petreacă timp în mod creativ alături de copii, bucurându-se împreună de rezultatul eforturilor comune. După cum spuneam, la evenimentul de la Grădinița "Iulia Hasdeu" din Câmpina au fost prezenți și trei inspectori școlari, specializarea educație timpurie - Carmen Costeleanu, Mariana Ilie și Iulia Moisei (considerată "părintele" acestui proiect). De asemenea, au fost prezente cadre didactice din această instituție de învățământ, dar și numeroși părinți.
"Această actvitate a făcut parte din proiectul județean Meseria de părinte se învață în fiecare zi, un proiect aflat la prima ediție și de care noi suntem foarte mândri. Prin acest proiect ne-am propus să avem o colaborare mult mai bună și mai intensă cu părinții și să le trezim sentimentul de bucurie că sunt părinți. Este cea mai grea meserie din lume. Meseria din care nu poți să-ți iei concediu, dar ai cea mai mare satisfacție - recunoștința și mulțumirea copiilor noștri în fiecare zi", ne-a declarat, la finalul activității, Mariana Predea, directorul Grădiniței "Iulia Hasdeu" Câmpina.
Trebuie menționat faptul că la acțiunea de la Grădinița "Iulia Hasdeu" a participat și artistul plastic Nicolai Nestor, membru al Atelierului Iconografic "Sfântul Nichita" din Câmpina, care a pregătit o mică expoziție de icoane pictate pe lemn. Nicolai Nestor s-a aflat la eveniment nu doar în calitate de artist plastic, ci și în calitate de părinte.


19 Apr 2019 20:10 5244 vizualizari



Comentarii






1613 vizualizari 26 Apr 2024 18:17 ”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

Reluat după pandemie, concursul ”Umbrela verde”, organizat la Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, a fost prilej de mari emoții, dar și de bucurii, cuprinzând lucrări ale elevilor din 37 județe ale României.

citeste mai mult
1642 vizualizari 17 Apr 2024 20:49 Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

citeste mai mult
875 vizualizari 17 Apr 2024 20:13 Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

citeste mai mult
2940 vizualizari 12 Apr 2024 21:29 Mai mulți elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat sediul PRO TV

Mai mulți elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat sediul PRO TV

Un grup de 25 elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat miercuri, 10 aprilie, sediul PRO TV, din București, prin intermediul platformei JOBLANDIA - platformă ce facilitează legătura licee - companii pentru a oferi adolescenților o perspectivă practică asupra organizațiilor și joburilor existente și viitoare, sprijinindu-i astfel să-și aleagă cât mai informat cariera.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV