"Meseria de părinte se învață în fiecare zi", un proiect frumos derulat de Grădinița "Iulia Hasdeu" Câmpina

Social (Categoria articolului)

La Grădinița "Iulia Hasdeu" din Câmpina se derulează un proiect frumos și foarte interesant, izvorât intr-o idee generoasă - "Meseria de părinte se învață în fiecare zi". Joi, 18 aprilie, s-a derulat o nouă etapă din cadrul acestui proiect, eveniment la care au fost prezenți și mai mulți inspectori școlari din cadrul ISJ Prahova, tema acestei activități fiind legată de Sărbătorile Pascale - "Sărbători creștine alături de cei dragi".

Practic, copiii, alături de părinți, au avut de pregătit tot felul de obiecte artizanale având ca tematică sărbătoarea Învierii Domnului. Dincolo de realizările frumoase, unele dintre ele chiar remarcabile, ideea proiectului este aceea de a-i determina pe părinți să petreacă timp în mod creativ alături de copii, bucurându-se împreună de rezultatul eforturilor comune. După cum spuneam, la evenimentul de la Grădinița "Iulia Hasdeu" din Câmpina au fost prezenți și trei inspectori școlari, specializarea educație timpurie - Carmen Costeleanu, Mariana Ilie și Iulia Moisei (considerată "părintele" acestui proiect). De asemenea, au fost prezente cadre didactice din această instituție de învățământ, dar și numeroși părinți.
"Această actvitate a făcut parte din proiectul județean Meseria de părinte se învață în fiecare zi, un proiect aflat la prima ediție și de care noi suntem foarte mândri. Prin acest proiect ne-am propus să avem o colaborare mult mai bună și mai intensă cu părinții și să le trezim sentimentul de bucurie că sunt părinți. Este cea mai grea meserie din lume. Meseria din care nu poți să-ți iei concediu, dar ai cea mai mare satisfacție - recunoștința și mulțumirea copiilor noștri în fiecare zi", ne-a declarat, la finalul activității, Mariana Predea, directorul Grădiniței "Iulia Hasdeu" Câmpina.
Trebuie menționat faptul că la acțiunea de la Grădinița "Iulia Hasdeu" a participat și artistul plastic Nicolai Nestor, membru al Atelierului Iconografic "Sfântul Nichita" din Câmpina, care a pregătit o mică expoziție de icoane pictate pe lemn. Nicolai Nestor s-a aflat la eveniment nu doar în calitate de artist plastic, ci și în calitate de părinte.

4071 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

3287 vizualizari
25 ian. 2020 09:45

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 25 ianuarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

4903 vizualizari
24 ian. 2020 08:44

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 24 ianuarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

Alte stiri recente

4065 vizualizari
26 ian. 2020 14:24

Un bărbat a murit strivit de tractor la Filipeștii de Pădure

UPDATE - Conform informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al IJP Prahpva, bărbatul executa lucrări de toaletare/ defrișare pe un teren proprietate privată și, foarte probabil, pe fondul unei manevre de mers înainte, în pantă, utilajul s-a răsturnat, bărbatul fiind prins sub acesta. Polițiștii au întocmit în această cauză un dosar penal pentru ucidere din culpă.
Un accident mai puțin obișnuit, dar cu final tragic, a avut loc duminică, în jurul prânzului, la Filipeștii de Pădure. Și a fost un final tragic pentru că un bărbat, în vârstă de 76 de ani, domicliat în comuna Filipeștii de Pădure, și-a găsit sfârșitul fiind strivit de tractorul pe care îl conducea.

2685 vizualizari
26 ian. 2020 10:02

Atleții câmpineni se pregătesc pentru competițiile oficiale

Sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de prof. Mihaela Marin, se pregătesc pentru competițiile oficiale din luna februarie și martie - Campionatele Naționale de Atletism în Sală. Și cum cea mai bună metodă de pregătire este tot cea în condiții de concurs, atleții câmpineni participă aproape la fiecare sfârșit de săptămână la diverse concursuri al căror rol este tocmai acela de a pregăti sportivii pentru viitoarele competiții oficiale.