A încetat din viață medicul câmpinean Maria Emanuela Zaharia

Actualitate (Categoria articolului)

O veste tristă a venit miercuri, 23 noiembrie 2022, pe seară... Medicul câmpinean Maria Zaharia a încetat din viață la vârsta de 73 ani.

Întreaga sa viață a fost dedicată medicinei și pacienților săi. S-a născut pe 23 februarie 1949, la București și a absolvit Facultatea de Medicină de la Iași, promoția 1973, fiind repartizată la Institutul ”Matei Balș” din București. Apoi a mai lucrat la Spitalul Județean de Urgență Galați, din anul 1997 fiind șef de secție la Spitalul Municipal Câmpina, până în 2014 cînd a ieșit la pensie. A fost medic primar ATI aproximativ 40 de ani, iar după pensionare a continuat să asigure gărzi la Spitalul Municipal Câmpina, chiar și în perioada dificilă a pandemiei de coronavirus. A fost un adevărat pionier al asistenței sociale, fiind fondator al Asociației ”Iubiți copiii”, în anul 1993, organizație care s-a ocupat de creșterea și îngrijirea a peste o sută de copii, dar și a tinerelor mame, în cele trei case de tip familial construite.
De asemenea, a cochetat și cu politica, chiar candidat din partea Partidului Național Țărănesc la funcția de primar al Câmpinei în anul 2004. S-a înscris în PNȚ în anul 2004, iar din anul 2016 a fost membru în Biroul Național de Conducere al PNȚ Maniu-Mihalache și președinte al organizației județene.
De o eleganță și noblețe sufletească rară, medicul Maria Zaharia lasă un mare gol în viața comunității pe care a slujit-o zeci de ani.
Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 26 noiembrie, la Cimitirul Bellu, din București.
Dumnezeu să o odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei!

3921 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Bucsa Marius 24.11.2022 21:37 RIP și condoleanțe pentru familia și a fost un om deosebit și bună familista și regret ca Câmpina pierde un om important ca ea

Actualitate

584 vizualizari
22 feb. 2024 20:33

Primim de la cititori. Câmpina, Strada Bobâlna, februarie 2024

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 un filmuleț realizat parcurgând Strada Bobâlna, din Câmpina, de la capătul dinspre Strada B.P. Hasdeu până la ieșirea în Calea Doftanei.

710 vizualizari
22 feb. 2024 18:48

De Cartea Recordurilor. Un câmpinean aflat la volan a fost prins de trei ori într-o zi din ce în ce mai băut... A treia oară a fost reținut de polițiști!

1 comentarii

Un câmpinean are toate șansele să intre în Cartea Recordurilor, după ce în cursul zilei de miercuri, 21 februarie, aflându-se la volan în municipiul Ploiești a fost oprit de trei ori la rând de polițiști, aceștia constatând de fiecare dată că era din ce în ce mai băut!

Alte stiri recente

169 vizualizari
22 feb. 2024 19:28

“Îmi asum public că, în calitate de primar al Câmpinei, nu voi continua demersul construirii pasajului rutier!”

1 comentarii

Acesta este angajamentul public al Irinei Nistor, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina, un angajament scris și semnat.

810 vizualizari
21 feb. 2024 23:01

Câștigătorii concursului de fotografie OBIECTIV: CÂMPINA CURATĂ

1 comentarii

Asociația Câmpina Curată și Partidul Câmpina Curată au organizat un concurs inedit de fotografie, prin care s-a dorit aducerea în atenția publicului a unor probleme legate de curățenia din municipiul Câmpina. Ȋn ciuda temei aparent negative, acest concurs a constituit un mesaj pozitiv pentru schimbare, o campanie de conștientizare și implicare activă. Câteva sute de fotografii au fost înscrise în concurs de către fotografi amatori și profesioniști.